• Stránka 1 z 1
Kickuje mě to ze serveru
kickuje mě to to ze serveru že něco fake players spaming or protocol version
[EVIP] Zombie Blood #1
[EVIP] Avatar Battle
[EVIP] Avatar Battle
-
DusKunKwow - Zkušený
Kickuje mě to ze serveru
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Kickuje mě to ze serveru
Duskunk píše:kickuje mě to to ze serveru že něco fake players spaming or protocol version
http://www.usethefuckinggoogle.com
-
bajgar - Mistr
DusKunKwow píše:kickuje mě to to ze serveru že něco fake players spaming or protocol version
Vmyaž config.cfg
nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
-
LoveYou - Mistr Yoda
Jak psal kolega smaž config a nebo zkus ověřit integritu paměti / souborů na Steamu. Smaže ti to staré soubory a nahradí Ti to novými a dá ti to soubory které potřebuješ.
Edit: Pak by sis musel jen nastavit zpět vlastní nastavení, ale bindy atp by Ti měli zůstat.
Edit: Pak by sis musel jen nastavit zpět vlastní nastavení, ale bindy atp by Ti měli zůstat.
- waltzR
- Kolemjdoucí
waltzR píše:Jak psal kolega smaž config a nebo zkus ověřit integritu paměti / souborů na Steamu. Smaže ti to staré soubory a nahradí Ti to novými a dá ti to soubory které potřebuješ.
To je tak, když mas spatne nastavene hacky lol. A odpovidat temto jedincum je k nicemu, vytvarel bych tu prispevky pouze kdyz vazne nic nefunugje. A na interentu jsou desitky ale desitky tutorialu jak to opravit

-
bajgar - Mistr
Use Google?
Tím že zapnul prohlížeč a dál google a zadal Gamesites kde chce pomoct což od toho je to fórum tak je špatný člověk?
Kámo... Běž si lehnout :d
Tím že zapnul prohlížeč a dál google a zadal Gamesites kde chce pomoct což od toho je to fórum tak je špatný člověk?
Kámo... Běž si lehnout :d
- waltzR
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1