I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Kiki // SU1

Příspěvekod DevilNaty » 28 lis 2020, 17:44

Na admina : Kiki
od : DevilNaty
Důvod : Čauko, chtěla bych podat stížnost na adminku jménem Kiki. Adminka mě ignoruje a neodpovídá na mé zprávy. Poprvé poslala někoho jiného k situaci, po druhé ani neodpověděla. Psala jsem jí asi 20 minut na lobby, ale adminka pořád neodpovídala. Přišlo mi že adminka afkuje aby měla nahraný čas. Myslím že takovýhle přístup k hraní by neměla být. Ani jí nikdy nevidím že by nějak zasahovala do hádek, pomáhala atd. Připojila se až ke konci měsíce a teď pouze afkuje.

Důkaz : https://ctrlv.cz/7kSY , https://ctrlv.cz/4UHP , https://ctrlv.cz/SdYx , https://ctrlv.cz/6LUN


Děkuji za případnou odpověď. :) - DevilNaty
Natálka uwu
DevilNaty
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 13
Registrován: 01 bře 2020, 18:26

[V] Kiki // SU1

od Rumcajz » 28 lis 2020, 17:44

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: Kiki // SU1

Příspěvekod Kiki01 » 28 lis 2020, 19:20

Ahoj Naty, nahrávám aktivitu dobře tedy, nepomáham aha aha.
Naposledy co jsem pomáhala ráno a serveru asi 2-3 dny zpatky tak chtěl hráč portnout na souřadnice napsala jsem mu ať chvilinku vydrží v tu dobu přišla Kajaa_xd a okamžitě do mě začala jet co tu dělám když mám hodinu a pořádně ani nepomáham řekla ať se odpojim, její žádosti jsem vyhověla takže jak vidíš naposledy co jsem chtěla pomoct tam mě tvá setra doslova poslala pryč takže tak.
Navíc na ty screeny které jsou i některé staré tak jsem pak přišla a povolala si Bena na pomoc protože jsem si myslela že mi nejde /co i, následně jsem pomáhala a potom najednou jsem napsala že prostě teďka nemůžu řešila jsem něco ohledně soukromého života.
No a tedy k tomu dnešnímu afkovani na spawnu, přiznávám afkovala jsem ale důvod je zde: přišla jsem odpoledne na server že budu těžit jak jsme se s Benem domluvili a v tu dobu jsem zjistila že má myška mi řekla že prostě jde KO takže nemám myšku, tudíž jsem
se snažila najít nějakou myšku a nebyla jsem u PC, nenašla tak jsem šla pryč si ji koupit bohužel v mém okolí není žádná prodejna otevřená, neuvědomila jsem si že mám zapnutý mc takže jsem nevěděla že mě Naty potřebuje, nicméně myš stále nemám a aktivitu taky ne. Aby mě náhodou někdo zase neobvinil a pomáhat teda nebudu když Kajaa_xd mě naposledy takto vyhodila, nemám s tím problém má práva akademika a je vyšší cg!
Pokud si myslíte že to jsou vymluvy tak si to myslete, mi to je jedno. Pokud vám nestačí takové vyjádření nedělá mi problém se ještě víc vyjádřit.
Pěkný zbytek večera ;)
Kiki01
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 5
Registrován: 18 kvě 2019, 17:35

Re: Kiki // SU1

Příspěvekod DevilNaty » 28 lis 2020, 19:34

Ahoj Kiki, děkuju moc za odpověď. S tou myškou možná je to pravda, chápu. Ale prosím, mluv podle pravdy. Pokud si pamatuju správně tak jsi hráče celkem zanedbala. Ptala jsi se jak to máš asi udělat atd. :) Moje ségra ti řekla jak, ty jsi neučinila tak ti řekla když nemáš čas ať odejdeš, jednoduché.
Natálka uwu
DevilNaty
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 13
Registrován: 01 bře 2020, 18:26

Re: Kiki // SU1

Příspěvekod Kajunka » 28 lis 2020, 19:50

Zdravím,

jelikož se mluví i o mně, tak mám potřebu se zde vyjádřit.
Chci se zde vyjádřit k tomu, jak jsem tě údajně vyhodila.
Jako CHH si dokážeš zjistit o té res info, když ti hráč napíše název resky. Napsala si, že - jak to mám asi udělat. Což by si vědět mohla, přišla jsem napsala jsem ti souřadnice které jsem se dozvěděla po MÉ pomoci hráči, napsala si mi do admin chatu že máš školu, že nemužeš. Tak jsem ti následovně napsala, že proč si teda na serveru když nestíháš. Ihned si se odpojila a nechala to tak na mě. Z mojí strany snaha o pomoc byla.
Uživatelský avatar
Kajunka
Pokročilý
Pokročilý
 
Příspěvky: 92
Registrován: 23 úno 2020, 21:06

Re: Kiki // SU1

Příspěvekod DogeTennant » 29 lis 2020, 03:48 VIP

No, co se týče té lobby kde jsem i byl, tak se samozřejmě může stát, že odejdeme pryč na nějakou delší dobu a prostě zapomeneme vypnout hru, stalo se to i mně a nejspíš i dalším, na to řeknu max. to, že doufám že bude Kiki příště víc všímavá.

Co se týče druhého screenu, tak pokud se u Kiki dělo něco kvůli čemu prostě musela odejít, tak se to dá pochopit, nevím jak dlouho v tu dobu byla afk, ale pokud to bylo několik minut tak to není nic strašného a správně to tím pádem předala benovi a pokud byla pryč déle, tak se určitě měla odpojit.

A co se týče posledního screenu, tak tam je spíš interakce s Erbim na kterého tahle stížnost není směrovaná, Kiki tam píšeš pouze jednou a z toho se nedá nic poznat.

Minimálně kvůli tomu případu na lobby je stížnost oprávněná, i když šlo prostě o nepozornost, takové věci by se něměly stávat. S Kiki si o tom ještě promluvím.

Vyřešeno.
ObrázekObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
DogeTennant
Minecraft HLSA
Minecraft HLSA
 
Příspěvky: 2235
Registrován: 15 dub 2015, 15:56


Zpět na Stížnosti na Adminy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků