• Stránka 1 z 1
[Z] Kikinin žádost o práva
Doufám ,že se vám moje přihláška bude líbit 
Nick na serveru: Kikinin
SID: STEAM_0:1:155615276
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 13+ Dokončená bez podmínky akademie.
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=3451
Bany, které jsem dostal: Od nového banlistu jsem dostal jen jeden ban a to omylem. Jinak jsem dostal ban za MFK - chybu si uvědomuji.
Něco o mně: Jmenuji se Kristián ale přátelé mi říkají Kikin. Bydlim v Kutné Hoře kde také chodím na základní školu. Rád hraji na počítači počítačové hry jako je : Rocket League,CS:GO... Můj nejoblíbenější zpěvák je Marpo.
Proč právě já Rád pomáhám lidem ,který udělali nějakou chybu. Vaše servery naštěvuji každý den a baví mě na nich strašně moc hrát.
Zkušenosti s CS:GO Jsem silver 1 ale nestidím se za to ,protože skoro furt hraji jen na vašich serverech. Mám nahráno 719 hodin a myslím si ,že z toho mám 400 z vašich serverů.
Případné poznámky: Děkuji Dennymu, Števovi, KrocaNovi, Kokimu, Brooklymu a dalším adminům ,že jsem se mohl zeptat na věci ,které jsem nevěděl a ,že jste to semnou vydrželi
Za gramatické nebo nějaké chyby se vám omlouvám.
Díky Kikinin

Nick na serveru: Kikinin
SID: STEAM_0:1:155615276
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 13+ Dokončená bez podmínky akademie.
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=3451
Bany, které jsem dostal: Od nového banlistu jsem dostal jen jeden ban a to omylem. Jinak jsem dostal ban za MFK - chybu si uvědomuji.
Něco o mně: Jmenuji se Kristián ale přátelé mi říkají Kikin. Bydlim v Kutné Hoře kde také chodím na základní školu. Rád hraji na počítači počítačové hry jako je : Rocket League,CS:GO... Můj nejoblíbenější zpěvák je Marpo.
Proč právě já Rád pomáhám lidem ,který udělali nějakou chybu. Vaše servery naštěvuji každý den a baví mě na nich strašně moc hrát.
Zkušenosti s CS:GO Jsem silver 1 ale nestidím se za to ,protože skoro furt hraji jen na vašich serverech. Mám nahráno 719 hodin a myslím si ,že z toho mám 400 z vašich serverů.
Případné poznámky: Děkuji Dennymu, Števovi, KrocaNovi, Kokimu, Brooklymu a dalším adminům ,že jsem se mohl zeptat na věci ,které jsem nevěděl a ,že jste to semnou vydrželi

Za gramatické nebo nějaké chyby se vám omlouvám.
Díky Kikinin

BEST MOVIES NGL <3
-
kikinin - Zkušený
[Z] Kikinin žádost o práva
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Kikinin žádost o práva
Kvůli velkému počtu negativních referencí musím zamítnout. Změň svoje chování a zkus požádat za měsíc.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
-
Karl0s - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1