• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] KillerMacka / Knife DM
1. SITUACE: V klidu si hraji na Knife DM a tento loupý admin, který již v histroii několikrát ukázal, že nemá na to aby adminoval, viz. jeho bany, které ním řešil Zesh, viz. jeho vyjadřování na serveru a celková neschopnost se opět projevil a už ě to opravdu nebaví řešit na TS, kde se nikdo nic nedozví.
Takže přijdu na server pod nickem KillerKocka Rebel Vole a všechno je v pohodě hraju si, jasný že ten šulin to nějak okomentoval, ale neřešil jsem to. Hrál jsem si dál, viz. můj HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65538/ ... player=333 kde jde vidět, že jsem ho neprovokoval ani nic podobného, prostě jsem měl svůj nový nick, který ted budu používat, takže mi nick změnil úplně neoprávněně. Dokonce si dnes večer na tento nick aktivuji VIP na knife. Neřeknu ani slovo, kdybych ho nějakým způsobem provokoval, to bych změnu pochopil, ale takhle ne. Ten nick nemá patentovaný, ani část nicku nemá patentovanou nic....
Takže se admin po jeho opakovaných přestupcích v minulosti dopustil dalšího přestupku sotva po 10ti minutách hraní se mnou, není schopen adminovat a tímto žádam aby byl už za tyto přestupky opravdu potrestán, protože tohle už není možné.
SS: https://ctrlv.cz/BGX1
Takže přijdu na server pod nickem KillerKocka Rebel Vole a všechno je v pohodě hraju si, jasný že ten šulin to nějak okomentoval, ale neřešil jsem to. Hrál jsem si dál, viz. můj HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65538/ ... player=333 kde jde vidět, že jsem ho neprovokoval ani nic podobného, prostě jsem měl svůj nový nick, který ted budu používat, takže mi nick změnil úplně neoprávněně. Dokonce si dnes večer na tento nick aktivuji VIP na knife. Neřeknu ani slovo, kdybych ho nějakým způsobem provokoval, to bych změnu pochopil, ale takhle ne. Ten nick nemá patentovaný, ani část nicku nemá patentovanou nic....
Takže se admin po jeho opakovaných přestupcích v minulosti dopustil dalšího přestupku sotva po 10ti minutách hraní se mnou, není schopen adminovat a tímto žádam aby byl už za tyto přestupky opravdu potrestán, protože tohle už není možné.
SS: https://ctrlv.cz/BGX1

-
KOFOLA - Spamer
[Vyřešeno] KillerMacka / Knife DM
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: KillerMacka / Knife DM
https://ctrlv.cz/nY5n
VIP na můj nový nick je už aktivní.
A musím říct, že neporušuje žádné VIP podmínky, tak proč mi ho admin mění?
VIP na můj nový nick je už aktivní.
A musím říct, že neporušuje žádné VIP podmínky, tak proč mi ho admin mění?

-
KOFOLA - Spamer
Počúvaj ma sem ak si myslíš že si budeš dávať takéto nicky si na omyle. Neišlo by veľmi o to ale takto ako si sa ukázal ty je vidno že ty a unity máte jeden zámer ma dostať z AT čo sa vám nejak nedarí
Každý vie že si jeden obyčajný dement čo si zvyšuje ego na 15 ročnom adminovi a nemá čo iné na práci len prokovať admina . Takže začnem takto pri prvom nicku som to ešte nechal tak lebo každý vie ako ...... si ale čo 20 ročný chlapec si potrebuje zvyšiť ego tak čo už nooo .... Jo a ešte sa pozastavím píšeš že si hral v kľude áno to je pravda ale keď si chcel hrať v kľude mal si si dať iný nick a nie tento provkatívny a mal si jeden zámer aby som niečo urobil čo sa ti podarilo
A potom jak si videl nejak sa ti nedarilo tak si si si znova zmenil nick a vtedy som zakročil. Kofola bol si HLSA ale teraz jak sa chováš sa nechová ani 5 ročné decko. To je tak odomňa asi všetko.
http://www.imgbank.cz/image/9kp8
http://www.imgbank.cz/image/9kpH

http://www.imgbank.cz/image/9kp8
http://www.imgbank.cz/image/9kpH
-
killermacka - Mistr Yoda
Na musel jsme si změnit nick, aby mi fungovalo VIP víš.... A ty jsi mě tedy úplně bez důvodu nick změnil. Nic jsem neporušil, nic jsem neudělal.
Mě se taky v obě co jsme byl admin nelíbilo, že má někdo můj nick, ale co si budeme říkt, nejsme jedineční a musíš to zkousnout, za admina jsme se také nevydával.
Takže tady přestaň kecat a říkat mi že jsem dement, jen dement se projevuje jako ty
viz. tvé HLSTATS: Na to že je nové, tak už z toho jde poznat že jsi nenormálný chlapec.
2017-03-04 19:18:51 bez dancu ani kill nedáš
. Gamesites.cz ^Knife DeathMatch 35hp_ancient_aztec
2017-03-04 19:17:58 okrem chrbta dáš od predu ?. Gamesites.cz ^Knife DeathMatch 35hp_ancient_aztec
2017-03-03 20:48:16 keby som mal ist rush ta .... Gamesites.cz ^Knife DeathMatch 35hp_2
2017-03-03 18:29:27 udefuj. Gamesites.cz ^Knife DeathMatch 35hp_dg2
2017-03-03 18:29:25 dufeuj sa. Gamesites.cz ^Knife DeathMatch 35hp_dg2
tohle si máš psát do A chatu ne veřejně:
2017-02-27 21:44:03 lovec ty penis kto daval protest ?. Gamesites.cz ^Knife server #1 35hp_2_remix
2017-02-27 17:40:54 pýtaš sa jak 5 ročný chlapec prečo mu mama nedala pred obedom lízatko. Gamesites.cz ^Knife DeathMatch 35hp_lava2
2017-02-26 12:44:14 aspo nedefujem. Gamesites.cz ^Knife DeathMatch 35hp_glass
2017-02-26 12:43:32 nedefuj. Gamesites.cz ^Knife DeathMatch 35hp_glass
2017-02-26 12:17:14 bot
. Gamesites.cz ^Knife DeathMatch 35_hp_2011
2017-02-26 12:02:33 defnI
. Gamesites.cz ^Knife server #1 35hp
2017-02-26 11:40:59 slasherko. Gamesites.cz ^Knife DeathMatch ka_dagger
2017-02-25 19:57:12 deffer s vipúkomn. Gamesites.cz ^Knife DeathMatch 35hp_2
2017-02-25 19:56:56 bože bez bhopu ani kill nedáš. Gamesites.cz ^Knife DeathMatch 35hp_2
2017-02-25 17:40:40 KBčKAR. Gamesites.cz ^Knife DeathMatch 35hp_gx
2017-02-25 17:40:21 scripty. Gamesites.cz ^Knife DeathMatch 35hp_gx
2017-02-25 17:35:47 scripter. Gamesites.cz ^Knife DeathMatch 35hp_gx
2017-02-25 17:35:44 scripúter. Gamesites.cz ^Knife DeathMatch 35hp_gx
Teď mi řekni, proč se na serveru chováš jako dement?
Mě se taky v obě co jsme byl admin nelíbilo, že má někdo můj nick, ale co si budeme říkt, nejsme jedineční a musíš to zkousnout, za admina jsme se také nevydával.
Takže tady přestaň kecat a říkat mi že jsem dement, jen dement se projevuje jako ty

viz. tvé HLSTATS: Na to že je nové, tak už z toho jde poznat že jsi nenormálný chlapec.
2017-03-04 19:18:51 bez dancu ani kill nedáš

2017-03-04 19:17:58 okrem chrbta dáš od predu ?. Gamesites.cz ^Knife DeathMatch 35hp_ancient_aztec
2017-03-03 20:48:16 keby som mal ist rush ta .... Gamesites.cz ^Knife DeathMatch 35hp_2
2017-03-03 18:29:27 udefuj. Gamesites.cz ^Knife DeathMatch 35hp_dg2
2017-03-03 18:29:25 dufeuj sa. Gamesites.cz ^Knife DeathMatch 35hp_dg2
tohle si máš psát do A chatu ne veřejně:
2017-02-27 21:44:03 lovec ty penis kto daval protest ?. Gamesites.cz ^Knife server #1 35hp_2_remix
2017-02-27 17:40:54 pýtaš sa jak 5 ročný chlapec prečo mu mama nedala pred obedom lízatko. Gamesites.cz ^Knife DeathMatch 35hp_lava2
2017-02-26 12:44:14 aspo nedefujem. Gamesites.cz ^Knife DeathMatch 35hp_glass
2017-02-26 12:43:32 nedefuj. Gamesites.cz ^Knife DeathMatch 35hp_glass
2017-02-26 12:17:14 bot

2017-02-26 12:02:33 defnI

2017-02-26 11:40:59 slasherko. Gamesites.cz ^Knife DeathMatch ka_dagger
2017-02-25 19:57:12 deffer s vipúkomn. Gamesites.cz ^Knife DeathMatch 35hp_2
2017-02-25 19:56:56 bože bez bhopu ani kill nedáš. Gamesites.cz ^Knife DeathMatch 35hp_2
2017-02-25 17:40:40 KBčKAR. Gamesites.cz ^Knife DeathMatch 35hp_gx
2017-02-25 17:40:21 scripty. Gamesites.cz ^Knife DeathMatch 35hp_gx
2017-02-25 17:35:47 scripter. Gamesites.cz ^Knife DeathMatch 35hp_gx
2017-02-25 17:35:44 scripúter. Gamesites.cz ^Knife DeathMatch 35hp_gx
Teď mi řekni, proč se na serveru chováš jako dement?

-
KOFOLA - Spamer
Kto sa chová ako dement ???
To že srandujem s adminmi napríklad to z lovcom alebo to scripter to čo je na tom ? s mysteriom si robím srandu že má scripty z lovcom nooo božeeeeee napísal som penis noa čo ?
je to nadávka alebo čo podpichujeme sa a ? a to že napíšem kbčkar slasherko atd niekedy ujdu nervy ale není nič nepovolené tak sa láskavo normálne a nevyťahuj na mňa takéto veci ak nemáš niečo iné 
To že srandujem s adminmi napríklad to z lovcom alebo to scripter to čo je na tom ? s mysteriom si robím srandu že má scripty z lovcom nooo božeeeeee napísal som penis noa čo ?

-
killermacka - Mistr Yoda
Admin nebude měnit nicky ! Jen v případě nevhodných nicků. Kofola nijak neurážel nickem admina, který je jiný než adminův nick.
-
Diaz - CS 1.6 Admin
Killermacka příště mi nevyhrožuj že mi něco uděláš, když nic dělat nemůžeš pokud ti nic nepíšu, děkuji, z mé strany všechno, můžete lock.

-
KOFOLA - Spamer
Ale Diaz ty to nevidíš ? Kofola sa ma snaží vyprovokovať tými nickmi a ja si určite nenechám skákať po hlave od neho s tými nickmi. !!!!
-
killermacka - Mistr Yoda
Pokud jsi koupil na to VIP, neuděláš s tim nic, pokud to nepohoršuje apod...
-
Diaz - CS 1.6 Admin
Kde vidíš provokace? Já nemohl nic dělat ani když měl někdo nick KOFOLA a neni co resit, pokud mě vyloženě slovně neprovokoval nebo se nevydával za admina. A vzhledem k tomu, že já na tebe seru, tak můžu mít nick jaký chci.

-
KOFOLA - Spamer
Killermačka, to, co ti napíší vyšší, se nediskutuje.
Hráč může používat i nick killermacka, Izmael, killerkocka, killerpes a jaký jen chce, pokud tím neprovokuje nebo nenadává, v tomto případě to nic hrozného nebylo.. Pokud to budeš chtít probrat, napiš mi na steamu/TS, tady to však už nadále neřeš..
Vyřešeno.
Hráč může používat i nick killermacka, Izmael, killerkocka, killerpes a jaký jen chce, pokud tím neprovokuje nebo nenadává, v tomto případě to nic hrozného nebylo.. Pokud to budeš chtít probrat, napiš mi na steamu/TS, tady to však už nadále neřeš..
Vyřešeno.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Re: [Vyřešeno] KillerMacka / Knife DM
Pokud vznikne situace, kdy hráč bude mít podobný nick jako admin a aktivuje si VIP, samozřejmě nebudeme hráče nějak šikanovat.
Pokud však hráč admina opakovaně hejtuje a své provokace chce povýšit aktivací VIP na nick záměrně parodující admina, o šikaně mluvit nemůžeme.
V tomto případě je změna nicku správnou volbou.
Pokud jde o VIP podmínky, chování hráče jež se opakovaně nevhodně naváží do portálu a jeho členů, můžeme zahrnout pod bod 10., se kterými hráč aktivací VIP souhlasil. V případě že se chování hráče bude opakovat, ba v tomto případě stupňovat, může mu být zmiňované VIP zrušeno.
Hráči byl za provokace udělen BAN
Věřím ve zbytky zdravého rozumu a taky v možnost najít jiný způsob jak si řešit osobní neshody s adminem než touto cestou.
Pokud však hráč admina opakovaně hejtuje a své provokace chce povýšit aktivací VIP na nick záměrně parodující admina, o šikaně mluvit nemůžeme.
V tomto případě je změna nicku správnou volbou.
Pokud jde o VIP podmínky, chování hráče jež se opakovaně nevhodně naváží do portálu a jeho členů, můžeme zahrnout pod bod 10., se kterými hráč aktivací VIP souhlasil. V případě že se chování hráče bude opakovat, ba v tomto případě stupňovat, může mu být zmiňované VIP zrušeno.
- Kód: Vybrat vše
10. Uzivatel, ktery opakovane a umyslne poskozuje portal Gamesites, muze byt potrestany uplnym zrusenim vsech aktivaci bez dalsich naroku.
Hráči byl za provokace udělen BAN
Věřím ve zbytky zdravého rozumu a taky v možnost najít jiný způsob jak si řešit osobní neshody s adminem než touto cestou.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Nebudem sa vyjadrovať kam nemám!
Kde je mier, tam je polovica kráľovstva Božieho.
Kde je vojna, tam je polovica Pekla
Všetko, čo máme, musí byť postavené do služby blížnemu.
Ak to nestojí v službe blížnemu, potom je to lúpež.
Viera nás dáva v obeť Bohu,láska nás dáva blížnemu.
Kde je vojna, tam je polovica Pekla
Všetko, čo máme, musí byť postavené do služby blížnemu.
Ak to nestojí v službe blížnemu, potom je to lúpež.
Viera nás dáva v obeť Bohu,láska nás dáva blížnemu.
-
Parenica2006 - Amatér
Připomenu fakta:
1. Pokud vznikne situace, kdy hráč bude mít podobný nick jako admin a aktivuje si VIP, samozřejmě nebudeme hráče nějak šikanovat.
Kde hráče hejtuju? Na serveru ho úplně ignoruji už více než měsíc na fóru taktéž, prostě jsem si změnil nick a aktivoval jsem si na něj VIP. Jinak už to mám na víc serverech, ne jen na knifu, aby bylo úplně jasno. Takže kde koho provokuju? Admin mě čistě šikanuje.
2.
Pokud jde o VIP podmínky, chování hráče jež se opakovaně nevhodně naváží do portálu a jeho členů, můžeme zahrnout pod bod 10.
10. Uzivatel, ktery opakovane a umyslne poskozuje portal Gamesites, muze byt potrestany uplnym zrusenim vsech aktivaci bez dalsich naroku.
Takže když mě admin šikanuje a nesmyslně přejmenovává a naváží se do mě a já na něj podám zcela oprávněnou stížnost, tak poškozuju portál? Trochu blbst nemyslíš?
3. Pořád nebyli provokace vysvětleny, nic jsem killermackovi nepsal, jen po té co si změnil nick na KOFOLA, že se mi ten nick líbí, stejně jako on mě napsal, že se mu líbí ten můj.
Věřím ve zdravý rozum a potrestání killermacky.
1. Pokud vznikne situace, kdy hráč bude mít podobný nick jako admin a aktivuje si VIP, samozřejmě nebudeme hráče nějak šikanovat.
Kde hráče hejtuju? Na serveru ho úplně ignoruji už více než měsíc na fóru taktéž, prostě jsem si změnil nick a aktivoval jsem si na něj VIP. Jinak už to mám na víc serverech, ne jen na knifu, aby bylo úplně jasno. Takže kde koho provokuju? Admin mě čistě šikanuje.
2.
Pokud jde o VIP podmínky, chování hráče jež se opakovaně nevhodně naváží do portálu a jeho členů, můžeme zahrnout pod bod 10.
Takže když mě admin šikanuje a nesmyslně přejmenovává a naváží se do mě a já na něj podám zcela oprávněnou stížnost, tak poškozuju portál? Trochu blbst nemyslíš?
3. Pořád nebyli provokace vysvětleny, nic jsem killermackovi nepsal, jen po té co si změnil nick na KOFOLA, že se mi ten nick líbí, stejně jako on mě napsal, že se mu líbí ten můj.
Věřím ve zdravý rozum a potrestání killermacky.

-
KOFOLA - Spamer
Hráči byl udělen ban do doby než přehodnotí své nevhodné vystupování a omluví se za něj.
Stížnost se zamítá.
Stížnost se zamítá.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1