• Stránka 1 z 1
Re: klan
Dáš si zkratku toho klanu,či celé jméno,pokud je kratke do nicku a přibiras dalsi hrace(napises jim,jestli nechtej vstoupit do klanu),klan nemusis nijak registrovat ani nic podobneho,je to takova volna skupina.Pokud se chceš zeptat jeste na neco tak klidne odepis.
Neztrácejte čas tím, co vás skutečně nebaví. Užívejte života!
-
STIG23 - Mistr
Mozete si zrobit aj web stranku, ale to asi potrebne nebude. Podstata je mat na seba nejaky kontakt (medzi hracmi) skype,steam,teamspeak.
Ja mam ale na klany negativny nazor, kedze mi to pride ako jedna velka hlupost, ktora je viacmenej bezvyznamna.
Ja mam ale na klany negativny nazor, kedze mi to pride ako jedna velka hlupost, ktora je viacmenej bezvyznamna.

Slayer Pantera Megadeth Sepultura Metallica
-
Barman - Zkušený
Barman píše:Mozete si zrobit aj web stranku, ale to asi potrebne nebude. Podstata je mat na seba nejaky kontakt (medzi hracmi) skype,steam,teamspeak.
zas podla mna klan hlupost nie je... len klany sa zakladaju pre sutaze a nie pre hru na publicoch...
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-
R4gn4r0K - PC Support
Ahoj, kdyz uz budes zakladat klan je lepsi Steam-klan
Muzete hrat gathery atd...
Ps:Je lepsi jsi tam nebrat ,,lamy,,

Muzete hrat gathery atd...
Ps:Je lepsi jsi tam nebrat ,,lamy,,

Ex CS 1.6 Admin
Ex PP Admin Furien
Ex Pořadatel Furien Turnajů
Ex PP Admin Furien
Ex Pořadatel Furien Turnajů
-
KillerRapper7 - Profesionál
R4gn4r0K píše:Barman píše:Mozete si zrobit aj web stranku, ale to asi potrebne nebude. Podstata je mat na seba nejaky kontakt (medzi hracmi) skype,steam,teamspeak.
zas podla mna klan hlupost nie je... len klany sa zakladaju pre sutaze a nie pre hru na publicoch...
Presne tak som to myslel. Na puboch (resp. ine servery) je to prkovina.
Slayer Pantera Megadeth Sepultura Metallica
-
Barman - Zkušený
Mám na klany negativní názor
Měl jsem prosperující klan který byl nejlepší na serveru ale pořád mi tam chodili nevítaní hosté (děti nebo zakomplexovaní lidé) Ale jak už bylo řečeno, je lepší ty klany dělat spíše na soutěže než For Fun 

ADMIN War3FT+SaveXP #1

-
BlackMaster - Zkušený
toto sa mi strasne libi to uvazovani
:D:D dam si pred nick jakoze qwe a uz jsem v klanu ?:D me todle vzdycky strasne zajimalo..
kdyz uz tak nejakou steam ligu a tam si robte klany, kde nemusite mit pred jmenem zadna zverstva ale na pubu si hodit nejaky znaky pred nick a honosit se jak jaky jste klan ?...:/

Wisp 46 games 72.44% Winrate KDA Ratio 3.11
-
JeniCZek - Amatér
Myslím, že už tu není co řešit. Otázka byla zodpovězena tudíž topic zamykám 

ADMIN War3FT+SaveXP #1

-
BlackMaster - Zkušený
• Stránka 1 z 1