• Stránka 1 z 1
[Z]klasaa9 - Jump
Nazov: Jump / klasaa9
Zdravím rád bych si požádal o práva na Jump sekci
Nick v hre : $$$ ^-^
Nick na fóre : klasaa9
Profil na fóre : PROFIL
Vek : 16
Steam nick : $$$ ^-^
Steam ID : STEAM_0:0:203391914 NOVÝ STEAM
Hlstats : HLSTATS
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ano dostal jsem dřive na ns csku ban za abhop a za fish nic jiného. A taky doufám, že se to nebude opakovat
...
Niečo o sebe : Ahoj, jmenuji se Adam mám chodím na Gymnázium. Vo volném čase si rád zahraji csko taky mappuji, chodím ven s přáteli a nejradši spím
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chtěl bych být užitečný pro GS rád sem chodím a, když vidím, že na Jumpu není většinou admin a ty lidi co chtějí provokovat nemám jak "napravit" tak mě to štve. Taky chci omezit cheatry atd.
Ano vím nedokončil jsem akademii byl jsem z ní vyhozen za nesplnění měsíčního limitu, protože jsem si změnil mod a prostě jsem to nestihl dohnat. Z akademie jsem byl vyhozen 2x jednou za ban na steamu a po 2 viz. nahoře, ale myslím si, že nahlašuji tak jak mám a jsem aktivní.
Děkuji za přečtení mojí žádosti a doufám v kládné vyjádření.
Zdravím rád bych si požádal o práva na Jump sekci
Nick v hre : $$$ ^-^
Nick na fóre : klasaa9
Profil na fóre : PROFIL
Vek : 16
Steam nick : $$$ ^-^
Steam ID : STEAM_0:0:203391914 NOVÝ STEAM
Hlstats : HLSTATS
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ano dostal jsem dřive na ns csku ban za abhop a za fish nic jiného. A taky doufám, že se to nebude opakovat

Niečo o sebe : Ahoj, jmenuji se Adam mám chodím na Gymnázium. Vo volném čase si rád zahraji csko taky mappuji, chodím ven s přáteli a nejradši spím

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chtěl bych být užitečný pro GS rád sem chodím a, když vidím, že na Jumpu není většinou admin a ty lidi co chtějí provokovat nemám jak "napravit" tak mě to štve. Taky chci omezit cheatry atd.

Ano vím nedokončil jsem akademii byl jsem z ní vyhozen za nesplnění měsíčního limitu, protože jsem si změnil mod a prostě jsem to nestihl dohnat. Z akademie jsem byl vyhozen 2x jednou za ban na steamu a po 2 viz. nahoře, ale myslím si, že nahlašuji tak jak mám a jsem aktivní.

Děkuji za přečtení mojí žádosti a doufám v kládné vyjádření.

-
klasaa9 - Pokročilý
[Z]klasaa9 - Jump
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: klasaa9 - Jump
Zdravím,
udělej akademii, potom to můžeš zkusit dál.
Zamítnuto.
udělej akademii, potom to můžeš zkusit dál.
Zamítnuto.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1