• Stránka 1 z 1
[VYŘEŠENÉ] KlasseN / Bezdůvodný kick / Knife 1
Přišel jsem si na hodinku zahrát na knify.
Hrál jsem vklidu, kromě toho, že jsem reagoval na debilní zprávy hráče, který mě obtěžoval svým nevhodným chováním, později i dostal ban právě od zmíněného admina KlasseN.
Jednu dobu jsem dokonce ani nevěděl že KlasseN je killermacka, až do doby, co mě začal upozorňovat ať nepíšu blbosti i přes to, že jsem vlastně nepsal nic špatného, jen jsem vklidu reagoval na otázky jiných hráčů ohledně mých práv.
Samozřejmě, jak už je u killermacky zvykem, kickuje za každou blbost.
Konkrétně mě kicknul za to, že jsem odpověděl hráči pravdu, že už nejsem admin, když se mě na to zeptal.
Dle mého by jste adminovi měli vysvětlit, že to není správný postup.
Omlouvám se že důkazy jsou vyfocené z HLSTATS, protože konzole nezaznamenala zprávy bezprostředně před kickem. Ale v momentě co jsem odpověděl jsem dostal kick.
Chci si vklidu jendou za měsíc zahrát a ne se hádat s nějakým zakomplexovaným šulinem.
http://leteckaposta.cz/645020740
PS: V HLstats můžeme vidět, že on použil minimálně 3x nick KOFOLA, nevadí mi to, at ho používá, ale ať mě nekickuje za to, že používám svůj VIP nick killermacka.
Snad to vyřešíme v klidu. Děkuji.
Hrál jsem vklidu, kromě toho, že jsem reagoval na debilní zprávy hráče, který mě obtěžoval svým nevhodným chováním, později i dostal ban právě od zmíněného admina KlasseN.
Jednu dobu jsem dokonce ani nevěděl že KlasseN je killermacka, až do doby, co mě začal upozorňovat ať nepíšu blbosti i přes to, že jsem vlastně nepsal nic špatného, jen jsem vklidu reagoval na otázky jiných hráčů ohledně mých práv.
Samozřejmě, jak už je u killermacky zvykem, kickuje za každou blbost.
Konkrétně mě kicknul za to, že jsem odpověděl hráči pravdu, že už nejsem admin, když se mě na to zeptal.
Dle mého by jste adminovi měli vysvětlit, že to není správný postup.
Omlouvám se že důkazy jsou vyfocené z HLSTATS, protože konzole nezaznamenala zprávy bezprostředně před kickem. Ale v momentě co jsem odpověděl jsem dostal kick.
Chci si vklidu jendou za měsíc zahrát a ne se hádat s nějakým zakomplexovaným šulinem.
http://leteckaposta.cz/645020740
PS: V HLstats můžeme vidět, že on použil minimálně 3x nick KOFOLA, nevadí mi to, at ho používá, ale ať mě nekickuje za to, že používám svůj VIP nick killermacka.
Snad to vyřešíme v klidu. Děkuji.

-
KOFOLA - Spamer
[VYŘEŠENÉ] KlasseN / Bezdůvodný kick / Knife 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: KlasseN / Bezdůvodný kick / Knife 1
Ahoj,presne tak ako píšeš len s malým rozdielom
Na server si prišiel s mojim nickom ok beriem hraj si s ním ak sa ti tak páči ale mne sa nepáčila jedna vec. Tá vec bola že si písal sračky hráčom
Keď sa nejaký hráč spýtal či má killermacka práva tak si odpovedal nie a podobné veci. Načo to píšeš a čuduješ sa že som potom taký agresívny ? Píšeš že si si prišiel zahrať v kľude ale nejako to není pravda. Na svoj vek by si sa mal správať dospelejšie a nie ešte tieto detinské hádky riešiť
Dokonca keď si prišiel na server tak som sa ti aj pozdravil s pocitom pri srdci že možno si už dostal rozum a budeme sa normálne baviť ale mýlil som sa 
2018-06-05 19:21:39 i kdyby tak je to porad vic nez je vyse tveho IQ
. Gamesites.cz ^Knife server #1 1hp_final_3
2018-06-05 19:46:49 konecne mapa, ktera nevyzaduje aby admin sledoval hru. Hned to bude lepsi. Gamesites.cz ^Knife server #1 35hp
Po tade som ťa len upozrnil a ostatné hodil za hlavu
2018-06-05 19:57:29 nn. Gamesites.cz ^Knife server #1 35hp
Tu jeden hráč napísal že či killermačka nemá už práva a toto bola tvoja odpoveď. Nevystojím na serveri takéto chovanie od teba.
+neviem čo riešiš ten nick kofola,keď ten nick som mal ešte pred rokom keď sme sa spolu naťahovali
takže neviem čo si ešte chceš dokázať týmto .

2018-06-05 19:21:39 i kdyby tak je to porad vic nez je vyse tveho IQ

2018-06-05 19:46:49 konecne mapa, ktera nevyzaduje aby admin sledoval hru. Hned to bude lepsi. Gamesites.cz ^Knife server #1 35hp
Po tade som ťa len upozrnil a ostatné hodil za hlavu

2018-06-05 19:57:29 nn. Gamesites.cz ^Knife server #1 35hp
Tu jeden hráč napísal že či killermačka nemá už práva a toto bola tvoja odpoveď. Nevystojím na serveri takéto chovanie od teba.
+neviem čo riešiš ten nick kofola,keď ten nick som mal ešte pred rokom keď sme sa spolu naťahovali

-
killermacka - Mistr Yoda
+ ak by ste nechápali toto 2018-06-05 19:46:49 konecne mapa, ktera nevyzaduje aby admin sledoval hru. Hned to bude lepsi. Gamesites.cz ^Knife server #1 35hp išlo o to,že jedného hráča vlakli a ja som to nevidel ,tak som napísal danému hráčovi že som to nevidel,a nuž na to si toto napísal 

-
killermacka - Mistr Yoda
Alespoň toto mi needitujte 
Mě když na serveru někdo kopíroval nick nebo psal takové věci že nejsem admin (vse pod mým nickem) neřešil jsem to. Admini si jistě pamatují když na serveru bylo asi 5 lidí s mým nickem a psali o mě blbosti a pokud nepřekračovali meze slušného chování tak proč je omezovat. Když někdo napíše že nemáš práva, na co to hrotíš ? Admin jsi a ať si každej kafrá co chce ne ? Konec konců při porušení pravidel se to každej dozví.
Máčko sry ale je fakt že řešíš každou blbost
Neber to zle, mám tě rád

Mě když na serveru někdo kopíroval nick nebo psal takové věci že nejsem admin (vse pod mým nickem) neřešil jsem to. Admini si jistě pamatují když na serveru bylo asi 5 lidí s mým nickem a psali o mě blbosti a pokud nepřekračovali meze slušného chování tak proč je omezovat. Když někdo napíše že nemáš práva, na co to hrotíš ? Admin jsi a ať si každej kafrá co chce ne ? Konec konců při porušení pravidel se to každej dozví.
Máčko sry ale je fakt že řešíš každou blbost

Neber to zle, mám tě rád

-
Ghast - Sponzor
Když se mě někdo zeptá, killermacka ty už nemáš práva tak odpovím, ne nemám, takže tady nepřekrucuj věci. A ano, když se do mě naážíš, tak ti jasně a stručně odvětím, opravdu jsem nevěděl, že jsi na serveru, než jsi i zase jako obvykle začal psát nesmysly 

-
KOFOLA - Spamer
Jako malí kluci....
Kofola si pročte znovu již vyřešenou diskuzi a promyslí si jestli chce vážně začít celou aféru znovu -> awee-knife-t154272.html
Killermacka zkrotí své emoce a začne přemýšlet nad tím jak se v podobných situací chovat (pro jistotu ti to vysvětlím), zbytečně se necháváš vyprovokovat a tím podporuješ kofolu, aby pokračoval. Ty máš být ten moudřejší.
Mr.Lock se přestane neustále vyjadřovat do věcí, který se ho netýkají.
Dál to rozebírat nebudu, beru za vyřešené. Pokud s tím má někdo problém jistě si to vyřeší po svém.
Kofola si pročte znovu již vyřešenou diskuzi a promyslí si jestli chce vážně začít celou aféru znovu -> awee-knife-t154272.html
Killermacka zkrotí své emoce a začne přemýšlet nad tím jak se v podobných situací chovat (pro jistotu ti to vysvětlím), zbytečně se necháváš vyprovokovat a tím podporuješ kofolu, aby pokračoval. Ty máš být ten moudřejší.
Mr.Lock se přestane neustále vyjadřovat do věcí, který se ho netýkají.
Dál to rozebírat nebudu, beru za vyřešené. Pokud s tím má někdo problém jistě si to vyřeší po svém.
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
-
Forst - Vítěz Tipovačky
• Stránka 1 z 1