• Stránka 1 z 1
[Přijat] klepys / AIM
Zdravím, rád bych si znovu požádal o práva na AIM servery 
Nick v hre : klepys
Nick na fóre : clouin
Profil na fóre : ucp.php
Vek : 17
Steam nick : klepys
Steam ID : STEAM_0:0:68882700
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/h ... yer=180434
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): 2 roky zpět jsem dostal ban na TS3, ale rok zpátky jsem si zažádal úspěšně o unban. Ban mi náležel, dělal jsem blbosti. Jinak jsem na GS čistý. z jiného portálu snad jeden ban za kažení hry, jelikož tam jsou úplně jiná pravidla
Dále se tu v minulé žádosti řešil můj údajný perma ban na nějakém ruském serveru. Když však zadám SID do googlu tak, jak mi bylo řečeno, žádný perma ban tam nevidím --> https://ctrlv.cz/EzvN
Niečo o sebe : Zdravím, jsem Marek a pocházím z KV kraje. Chodím na právní školu do 2. ročníku a když vše dopadne dobře, rád bych nastoupil k policii. Rád a aktivně sportuji. Hraju fotbal 12 let za místní klub. Neodmítnu ani trávení času s kamarády či rodinou.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : V minulé žádosti mi byly uděleny úkoly. Nahlašovat do PP a aktivně hrát. Tyto úkoly jsem, si myslím, splnil na jedničku. Jinak platí to stejné jako v minulé žádosti. Chci se aktivně podílet na růst serveru a banovat hráče, kteří kazí hru mně i ostatním + pomáhat hráčům, kteří mají nějaký problém. Na server chodím s chladnou hlavou, takže mě nikdo moc nevytočí
Dále bych rád zapadl do AT. 
Díky moc za přetení žádosti a doufám v její kladný konec

Nick v hre : klepys
Nick na fóre : clouin
Profil na fóre : ucp.php
Vek : 17
Steam nick : klepys
Steam ID : STEAM_0:0:68882700
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/h ... yer=180434
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): 2 roky zpět jsem dostal ban na TS3, ale rok zpátky jsem si zažádal úspěšně o unban. Ban mi náležel, dělal jsem blbosti. Jinak jsem na GS čistý. z jiného portálu snad jeden ban za kažení hry, jelikož tam jsou úplně jiná pravidla

Niečo o sebe : Zdravím, jsem Marek a pocházím z KV kraje. Chodím na právní školu do 2. ročníku a když vše dopadne dobře, rád bych nastoupil k policii. Rád a aktivně sportuji. Hraju fotbal 12 let za místní klub. Neodmítnu ani trávení času s kamarády či rodinou.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : V minulé žádosti mi byly uděleny úkoly. Nahlašovat do PP a aktivně hrát. Tyto úkoly jsem, si myslím, splnil na jedničku. Jinak platí to stejné jako v minulé žádosti. Chci se aktivně podílet na růst serveru a banovat hráče, kteří kazí hru mně i ostatním + pomáhat hráčům, kteří mají nějaký problém. Na server chodím s chladnou hlavou, takže mě nikdo moc nevytočí

Díky moc za přetení žádosti a doufám v její kladný konec

V nebi mě nechtějí, v pekle se mě bojí, tak jsem tady!
-
clouin - Amatér
[Přijat] klepys / AIM
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: klepys / AIM
Zdravím,
snaha je vidět, takže není problém se posunout dále.
Kontaktuj mne na steamu/TS, domluvíme se na pohovoru.
snaha je vidět, takže není problém se posunout dále.
Kontaktuj mne na steamu/TS, domluvíme se na pohovoru.

Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1