• Stránka 1 z 1
Kloper/noblemar
You are banned temporarily. Reason: "Nicitel souteze" Try again in 00:25:33
Chcel by som vedieť na základe čoho som dostal ban. Bolo povedané že sa máme pýtať otázky 25 ľudí tam nič iné okrem nadávania a sprostých otázok nerobí a ja sa len spýtam či sa môže použiť slovo Akrylonitrilbutadiénstyrén (ABS) menej vzdelaní ľudia nech použijú googlu a zrazu kick a potom aj ban. Nejde ani tak o ten BAN na pol hodinu ale prečo mi bolo znemožnené sa zučasniť sútaže by som naozaj chcel vedieť. Keď sa nevedia jednoznačne určiť pravidlá tak načo to potom robia ? Bolo povedané že Anglické a cudzie slová sa nemôžu požívať - tiež nechápem prečo sa cudzie slová nemožu poživať keď sú normálne zaužívané .
Povedalo sa že cudize nie ale hneď nato že yetti áno a to je cudzie slovo tak to sa potom mám pýtať každé jedno či aj toto má výnimku alebo čo naozaj by som bol rád aby sa pán Hl.Organizátor vyjadril že prečo my bolo znemožnené sa zúčastniť sútaže .
Ide iba o to že keď povie že sa majú písať otázky tak keď sa spýtam tak je zle , a ešte že čo si predstavuje pán banovateľ pod pojmom ničiteľ sútaže nech to pre nás menej chápavých vysvetlí ďakujem za odpoveď !
Prajem pekný zvyšok dňa
Chcel by som vedieť na základe čoho som dostal ban. Bolo povedané že sa máme pýtať otázky 25 ľudí tam nič iné okrem nadávania a sprostých otázok nerobí a ja sa len spýtam či sa môže použiť slovo Akrylonitrilbutadiénstyrén (ABS) menej vzdelaní ľudia nech použijú googlu a zrazu kick a potom aj ban. Nejde ani tak o ten BAN na pol hodinu ale prečo mi bolo znemožnené sa zučasniť sútaže by som naozaj chcel vedieť. Keď sa nevedia jednoznačne určiť pravidlá tak načo to potom robia ? Bolo povedané že Anglické a cudzie slová sa nemôžu požívať - tiež nechápem prečo sa cudzie slová nemožu poživať keď sú normálne zaužívané .
Povedalo sa že cudize nie ale hneď nato že yetti áno a to je cudzie slovo tak to sa potom mám pýtať každé jedno či aj toto má výnimku alebo čo naozaj by som bol rád aby sa pán Hl.Organizátor vyjadril že prečo my bolo znemožnené sa zúčastniť sútaže .
Ide iba o to že keď povie že sa majú písať otázky tak keď sa spýtam tak je zle , a ešte že čo si predstavuje pán banovateľ pod pojmom ničiteľ sútaže nech to pre nás menej chápavých vysvetlí ďakujem za odpoveď !
Prajem pekný zvyšok dňa
-
f4t4l1ty - Vítěz Tipovačky
Kloper/noblemar
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Kloper/noblemar
Zabanován na žádost pořadatele soutěže.
-
noblemar - Spamerův sluha
Když ti na tu otázku odpovím 100x bude ti to stačit? Na to samé téma jsem tam odpovídal min. 5x. Píše mi tam XX lidí, ty si odpověď slyšel, ale i přesto mi pořád musíš spamovat tuhle slušně řečeno hovadinu!? Měl jsem tam mnohem lepší věci na práci, než ti na tohle odpovídat jednotlivě.
To že si se nemohl zúčastnit soutěže bylo kvůli tvé ignoraci a demenci.
To že si se nemohl zúčastnit soutěže bylo kvůli tvé ignoraci a demenci.
» ex-CS 1.6 Mapper
» ex-Redaktor GS
» ex-WoT Support
» ex-Pořadatel Soutěží
» ex-CS:GO Expert
» Věrný uživatel GS
» ex-VIP uživatel: JailBreak #4 ; Web; TS
„Nelitujme mrtvé, ale živé a především ty, kteří žijí bez lásky.“
» ex-Redaktor GS
» ex-WoT Support
» ex-Pořadatel Soutěží
» Věrný uživatel GS
-
Grinch - Mistr
Pane asi ste mimo riešime moju žiadosť nie dakoho iného , neodpovedal si na základ otázky zase si to všetko zabalil pod jednu frázu nvm čo máš na mysli pod pojmom "demncia a ignoracia" mohol by si to uprestniť poprípade dáky nexistujúci dôkaz ?
Odpoveď som stále nepočul tak nvm čo tam píšeš ak je podľa teba demncia dôvod tak Ďakujem pekne takéhoto organizátora na úrovni naozaj nechápem čo je tá demncia a hlavne aká demencia to že som sa opýtal ?????
A práve to že si tam dookola točil ako rádio že cudzie slova nie ale zrazu s tvojho gágora vyšlo slovo že yeti áno a ak dobre viem tak to je cudzie slovo tak ja som sa len pýtal že či toto slovo sa tiež ráta tvoja odpoveď bola kick a potom BAN , ktorý bohužial sám si nevedel dať asi toľko
Odpoveď som stále nepočul tak nvm čo tam píšeš ak je podľa teba demncia dôvod tak Ďakujem pekne takéhoto organizátora na úrovni naozaj nechápem čo je tá demncia a hlavne aká demencia to že som sa opýtal ?????
A práve to že si tam dookola točil ako rádio že cudzie slova nie ale zrazu s tvojho gágora vyšlo slovo že yeti áno a ak dobre viem tak to je cudzie slovo tak ja som sa len pýtal že či toto slovo sa tiež ráta tvoja odpoveď bola kick a potom BAN , ktorý bohužial sám si nevedel dať asi toľko
-
V tomhle je ten problém s těmi tvými cizími slovy. Kdyby si poslouchal, tak by si slyšel, že cizí slova jako např. web atp. se použít MOHOU. Jsou to slova běžně používaná (převzaná), a cizími slovy se myslela slova např. "table" atp.. Na tvoji otázku jsem tudíž odpovídal a teď se budu opakovat; nekolikrát.To že si nedokázal odpověď pochopit si měl napsat a neptat se na to znovu a znovu.
Ignorace byla použita závisle na důvodu demence, tudíž když nejsi schopen pochopit otázku a ptáš se opakovaně na již zodpovězenou otázku tak je to demence, a ignorace ze specifikovaného důvodu: ignorování zodpovězené otázky.
Ignorace byla použita závisle na důvodu demence, tudíž když nejsi schopen pochopit otázku a ptáš se opakovaně na již zodpovězenou otázku tak je to demence, a ignorace ze specifikovaného důvodu: ignorování zodpovězené otázky.
» ex-CS 1.6 Mapper
» ex-Redaktor GS
» ex-WoT Support
» ex-Pořadatel Soutěží
» Věrný uživatel GS
» ex-Redaktor GS
» ex-WoT Support
» ex-Pořadatel Soutěží
» Věrný uživatel GS
-
Grinch - Mistr
Asi si nepochopil zmysel tejto diskusie ale tak dobre ty si BOH! Aj tak budeš mať ty pravdu vždy , vždy to na GS tak bolo aj bude
-
Když ti organizátor 20x odpoví na otázku a ty stále nepochopíš odpověď, tak je to na pováženou ...
Lock.
Lock.

-
KOFOLA - Spamer
• Stránka 1 z 1
Zpět na Žádost o Unban na TeamSpeaku