• Stránka 1 z 1
Knedlajs/JB4
1.Knedlíček ma kopol zo serveru za to že som napísal "took so long" kedže zabanoval hrača ktorý mal cheaty. Problém je v tom že aj ked mu všetci písali že tu je cheater dalej si knedlíček veselo hral za CT a do spectu išiel až po niekoľkých kolách
2.https://ctrlv.cz/ViC5
2.https://ctrlv.cz/ViC5
- Bujdy
- Kolemjdoucí
Knedlajs/JB4
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Knedlajs/JB4
Kicknutý si bol preto, lebo si ani po upozornení neprestal opakovane provokovať a komentovať prácu Admina na serveri, viz tvoj chat.
Akonáhle som videl, že nejaký hráč používa cheaty, zakročil som.
Tvoje chovanie na serveri ma prinútilo pozrieť sa na ten tvoj chat bližšie a za to opakované nevhodné chovanie, ktoré som tam našiel, som ti na istú dobu zobral možnosť písať do chatu.
Akonáhle som videl, že nejaký hráč používa cheaty, zakročil som.
Tvoje chovanie na serveri ma prinútilo pozrieť sa na ten tvoj chat bližšie a za to opakované nevhodné chovanie, ktoré som tam našiel, som ti na istú dobu zobral možnosť písať do chatu.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
ved ten 12hod ban beriem, ale to že si ma kickol pre "provokaciu" čo provokacia nebola je dosť ubohé. Jasne si videl že to je cheater daval ťa do stien všetci písali SH a ty si si dalej asi 4-5kôl hral za CT. Tak prosímťa budem komentovať tvoju prácu admina ked ju nedokážeš poriadne urobiť 

- Bujdy
- Kolemjdoucí
Lenže ty nemáš právo na serveri miešať sa do toho, čo tam Admini robia. Ak s tým máš problém, máš prísť hneď sem a neriešiť to na serveri. Tá prvá diera mohla byť náhoda. Na základe toho, že ma dierol raz ho predsa nebudem banovať permanentným BANom. A ak by som mal reagovať na každú správu hráčov o hackoch, tak som v specte nonstop, pretože vždy niekto píše, ako niekto iný používa cheaty.
Keď som videl, že ubzikol so SpeedHackom, zakročil som.
Keď som videl, že ubzikol so SpeedHackom, zakročil som.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
nehovorim že po prvej diere si mal davať ban, stačilo isť do spectu a asi ked ti to polovica servera napiše tak to je asi za povšimnutie nie?
a možeš skontrolovať aj všetkým ostatným chat log a podavať 12hodinove bany dakujeeeem

- Bujdy
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1