• Stránka 1 z 1
[V]Knife#1
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Knedlajs
[=] Na serveru: website
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheaty (by Logic)
[=] Zabanovany nickname: Gamesites
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:117433120
[=] Zabanovana IP:
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
Za co ??
[=] Dostal jsi trest od admina: Knedlajs
[=] Na serveru: website
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheaty (by Logic)
[=] Zabanovany nickname: Gamesites
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:117433120
[=] Zabanovana IP:
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
Za co ??
-
Knife - Pokročilý
[V]Knife#1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Knife#1
A kde vidis cheaty ?? Děláš si srandu ?? To nevíš že o existuje i run boost o stěnu, úplně lehce se o tu stěnu boostneš a nemusíš vynakládat žádnou námahu stačí ti jen o něco více fps.. A nebo snad neumíš groundstrafe? Víš vůbec jak se dělá ? Viděl jsi vůbec ta dema ?
E: Přeji si dočasný UB, než se tohle vyřeší.
E: Přeji si dočasný UB, než se tohle vyřeší.
-
Knife - Pokročilý
Ahoj,
Byl si nahlášený v CHH sekci, zatím ti dávám Dočasný ub než se situace znovu vyřeší, pokud na demu budou cheaty, tak ban ti bude znovu nahozený.
Byl si nahlášený v CHH sekci, zatím ti dávám Dočasný ub než se situace znovu vyřeší, pokud na demu budou cheaty, tak ban ti bude znovu nahozený.
†2012 - 2018
†2018 - 20XX
†2018 - 20XX
-
Happyend - Sponzor
skillerko4 píše:Ahoj,
Díky, tady máte demo co jsem před chvíli natočil na GS, jsem tam Já a normálně používám sgs a gs tak jako na demech co tu dal logic, samozřejmě bez cheatu, scriptu, macra a podobnych blbosti, mimojiné je tam i hráč oharpan, který používal Knifebot, ten je až na konci dema.
http://leteckaposta.cz/655124900
-
Knife - Pokročilý
Ban obnoven.
Tvé možnosti:
chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html
chces-unban-ihned-t61717.html
Co se týká toho hráče s KB, tak ho nahlaš do PP, tam se o něj postarají.
Tvé možnosti:
chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html
chces-unban-ihned-t61717.html
Co se týká toho hráče s KB, tak ho nahlaš do PP, tam se o něj postarají.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
-
killermacka - Mistr Yoda
Re: [V]Knife#1
Jake makro ? Tak jsi normální ? vždyť tam dělám základní chyby, je to úplně normální sgs... jsi nikdy neviděl hráče sgskovat... ??
A můžeš mi prosím tě říct v jakém čase vidíš macro ?? Kdybych měl macro, tak bych nezpomaloval.. a v prvním demu kdybyses díval v dem_forcehltv 1 viděl by ji i strafy které normálně kvůli zpoždění neuvidíš... A macro na Sgs?? jak to asi tak udělám ?? Viděl jsi i to druhé demo ?? je totožné s tím prvním tam sem ti ukázal že se o macro nejedna a že když naberu ¨rychlost tak si ji umím po nějakou dobu udržet, když chci.. Hraju to csko od malička a tohle jsou prostě věci co umí každý hráč který aspon chvíli hrával hns, tak mi prosím tě netvrď že tam vidíš macro když tomu stejně vůbec nerozumíš..
A můžeš mi prosím tě říct v jakém čase vidíš macro ?? Kdybych měl macro, tak bych nezpomaloval.. a v prvním demu kdybyses díval v dem_forcehltv 1 viděl by ji i strafy které normálně kvůli zpoždění neuvidíš... A macro na Sgs?? jak to asi tak udělám ?? Viděl jsi i to druhé demo ?? je totožné s tím prvním tam sem ti ukázal že se o macro nejedna a že když naberu ¨rychlost tak si ji umím po nějakou dobu udržet, když chci.. Hraju to csko od malička a tohle jsou prostě věci co umí každý hráč který aspon chvíli hrával hns, tak mi prosím tě netvrď že tam vidíš macro když tomu stejně vůbec nerozumíš..
-
Knife - Pokročilý
• Stránka 1 z 1