• Stránka 1 z 1
[PRIJATY] Knife | Barbarr?
Zdravím, rád by jsem požádal o práva na knife serverech.
Nick ve hře: Barbarr? (Nejčastější)
Nick na fóru: saomi-u48276.html
Věk: 18
Steam nick: Barbarr?
Steam ID: 524 STEAM_0:1:116572511
HL Stats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65538/ ... player=843
Bany nebo prohřešky (GS, jiný portál) Ano, pár banů za nadávky (k tomu bych se chtěl ještě vrátit), jinak bany za porušování pravidel ne, jen neoprávněný za vlak, ale to už je dávno. Na jiných serverech než GS (UGC LT a pak nějaký ruský) asi 2 za údajný knifebot, který jsem nikdy nepoužil, holt tam lepší hráče zabanují
Něco o sobě: Ahoj, jmenuji se Robin, jsem z malé vesničky na jihu Čech a chodím na střední školu do Českých Budějovic, obor ekonomika a podnikání 3. ročník. Věnuji se aktivně fotbalu, pro zábavu pak i ostatní sporty. Rád zajdu s přáteli pokecat u pivka
Jsem hrozný flegmatik, ale někdy mě dokáže něco fakt naštvat a pak tou hubou melu
viz. můj chatlog.
Proč by jsem chtěl na GS adminovat? Nebudu psát, že se chci podílet na chodu portálu a být přínosem. To je přece jasný. Dříve jsem tu již adminoval cca 4 měsíce a nechal se zrušit kvůli málo času. Na knife módu mám nahráno přes 2000 hodin, počítám-li i hraní na ns. Taky hraju na cizích serverech (ruské, rumunské, srbské, turecké, albánské, atd.), kde jsou jiné styly hraní a také cheaty, scripty. Nějakou zkušenost už tedy mám a pomáhám zdejším adminům s cheatery, ikdyž práva nemám. Nějak moc knife adminů tu není, takže se mi často stává, že je cheater, nebo jen vlaker na serveru a já nemám koho zavolat.
Ještě k mému chatlogu - není pěkný, co si budem
nějaké narážky, nadávky nebo sarkasmus. Vim, jestli chci být admin, tak se tak nesmím chovat, a proto slibuji, že se tak chovat nebudu, když budu možnost právě proviňující zabanovat.
Nechci totiž čekat měsíc na možnost další žádosti kvůli chatlogu..
Děkuji za přečtení mé žádosti a věřím, že bude kladně vyhodnocena.
Nick ve hře: Barbarr? (Nejčastější)
Nick na fóru: saomi-u48276.html
Věk: 18
Steam nick: Barbarr?
Steam ID: 524 STEAM_0:1:116572511
HL Stats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65538/ ... player=843
Bany nebo prohřešky (GS, jiný portál) Ano, pár banů za nadávky (k tomu bych se chtěl ještě vrátit), jinak bany za porušování pravidel ne, jen neoprávněný za vlak, ale to už je dávno. Na jiných serverech než GS (UGC LT a pak nějaký ruský) asi 2 za údajný knifebot, který jsem nikdy nepoužil, holt tam lepší hráče zabanují

Něco o sobě: Ahoj, jmenuji se Robin, jsem z malé vesničky na jihu Čech a chodím na střední školu do Českých Budějovic, obor ekonomika a podnikání 3. ročník. Věnuji se aktivně fotbalu, pro zábavu pak i ostatní sporty. Rád zajdu s přáteli pokecat u pivka

Proč by jsem chtěl na GS adminovat? Nebudu psát, že se chci podílet na chodu portálu a být přínosem. To je přece jasný. Dříve jsem tu již adminoval cca 4 měsíce a nechal se zrušit kvůli málo času. Na knife módu mám nahráno přes 2000 hodin, počítám-li i hraní na ns. Taky hraju na cizích serverech (ruské, rumunské, srbské, turecké, albánské, atd.), kde jsou jiné styly hraní a také cheaty, scripty. Nějakou zkušenost už tedy mám a pomáhám zdejším adminům s cheatery, ikdyž práva nemám. Nějak moc knife adminů tu není, takže se mi často stává, že je cheater, nebo jen vlaker na serveru a já nemám koho zavolat.
Ještě k mému chatlogu - není pěkný, co si budem

Nechci totiž čekat měsíc na možnost další žádosti kvůli chatlogu..
Děkuji za přečtení mé žádosti a věřím, že bude kladně vyhodnocena.
Knife - Since 2015
„Věřit”, znamená vydat se se zavázanýma očima cestou, kterou šel ten, koho uctíváme.
„Věřit”, znamená vydat se se zavázanýma očima cestou, kterou šel ten, koho uctíváme.
-
Saomi - Pokročilý
[PRIJATY] Knife | Barbarr?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Knife | Barbarr?
Jinak ještě něco doplním, protože mi příspěvek nejde upravit, nevim proč.
V mém zrušení jako admina hrál roli taky internet, s kterým to bylo těžší (stahování, upload dema a tak), teď mám nový a je to o dost lepší.
A taky,.. jsem problémový hráč, ne ADMIN.
Myšleno tak, že si nevzpomínám, že bych měl jako admin nějaké problémy.
Teď už snad vše
V mém zrušení jako admina hrál roli taky internet, s kterým to bylo těžší (stahování, upload dema a tak), teď mám nový a je to o dost lepší.
A taky,.. jsem problémový hráč, ne ADMIN.
Myšleno tak, že si nevzpomínám, že bych měl jako admin nějaké problémy.
Teď už snad vše

Knife - Since 2015
-
Saomi - Pokročilý
• Stránka 1 z 1