• Stránka 1 z 1
[VYRESENE] Knife server #1/karma/pleyer
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: miss u
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Knife server #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheaty [KnifeBot]
[=] Zabanovany nickname: player
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:60551687
[=] Zabanovana IP: 31.134.103.219
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
3. Poprosím demo a časy , nechcem ťa sklamať ale kb som nemal
4. VIP nemam
[=] Dostal jsi trest od admina: miss u
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Knife server #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheaty [KnifeBot]
[=] Zabanovany nickname: player
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:60551687
[=] Zabanovana IP: 31.134.103.219
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
3. Poprosím demo a časy , nechcem ťa sklamať ale kb som nemal
4. VIP nemam
-
Unnmend - Kolemjdoucí
[VYRESENE] Knife server #1/karma/pleyer
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Knife server #1/karma/pleyer
Někdo s přístupem do BL mu dejte zatím UB, dík.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Máš UB, můžeš jít zatím hrát.
27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
-
ANGEEL - CS 1.6 Admin
Ďakujem za dočasný unban
-
Unnmend - Kolemjdoucí
DEMO1 ---> Demo je troška zalagované, ale vidno tam pekne ako keď mal nejakého
hráča blízko, ale nemal ho v crosse, tak hitol až keď na neho namieril + keď mal hráča v crosse tak dával rovnaký distance.
DEMO2 ---> 11:13; 12:37; 14:26 // pár zaujímavých killov, prevažne bez missu.
DEMO3 ---> 24:14; 26:03; 28:03 // ďalšie killy.. ešte by sa niečo našlo, ale myslím, že stačí
hráča blízko, ale nemal ho v crosse, tak hitol až keď na neho namieril + keď mal hráča v crosse tak dával rovnaký distance.
DEMO2 ---> 11:13; 12:37; 14:26 // pár zaujímavých killov, prevažne bez missu.
DEMO3 ---> 24:14; 26:03; 28:03 // ďalšie killy.. ešte by sa niečo našlo, ale myslím, že stačí

-
K4rMa - Mistr
Demá som pozrel tu je moje vyjadrenie k časom:
+ na servery nehrali zas extra dobrý hráči, ktorý by mi robili problém ich zabiť.
DEMO1 (playja3)- žiadne časy k tomuto demu neboli dodané, tak neviem k čomu sa mám vyjadriť. Môžem sen napísať len toľko, že na to demo sa nedá pozerať, až moc laguje.
DEMO2 (playja2)
11:13 - nič zvláštne , takýto kill ti dá každý hráč ktorý sa tomu venuje už nejaký ten čas.
12:37- to že nemissnem hneď automaticky znamená že mám knifebot? Neviem čo je divné na tomto čase , ako keby bolo hard zabiť hráča čo bezhlavo na mňa skočí. Vždy je väčšia šanca že ho zabijem pretože mám väčší speed a ak si si všimol tak som si pekne počkal nato ako missne a až potom ho rushol keď nemal ešte reload.
14:26 : tento čas jasne vyvracia že by som mal kbot pretože hneď na to ako som zabil kjutinku ma rushol podpriemerný hráč BAGR, ak je toto podla teba KB čas , tak by som rád vedel ako rushnes niekoho kto má kb a zabiješ ho.
OT: Poznám dosť hráčov ktorý nemissujú a kbot nemajú napríklad : Praskac , ktorý tu bol zabanovaný za kbot a nič nemal ani na ns ani na steame (aj v jeho žiadosti si písal že nemissuje a že ma kbot , mne na steame si tvrdil niečo iné).
DEMO3 (playja) -
24:14- napíšem ti to v skratke , keby som mal v rozmezí časov 24:14 až 24:34 kbot tak by som nedal HS tomu succes u.
26:03- toto a kb čas ? Prosím ťa karma. Keby mám dať ban každému kto dá takýto kill, tak u nás hrám len ja
28:03 - viac clear čas som ešte nevidel.
"ďalšie killy.. ešte by sa niečo našlo, ale myslím, že stačí"
Keď myslíš
Poprosím vyslovene excisiona aby sa na to pozrel.
+ na servery nehrali zas extra dobrý hráči, ktorý by mi robili problém ich zabiť.
DEMO1 (playja3)- žiadne časy k tomuto demu neboli dodané, tak neviem k čomu sa mám vyjadriť. Môžem sen napísať len toľko, že na to demo sa nedá pozerať, až moc laguje.
DEMO2 (playja2)
11:13 - nič zvláštne , takýto kill ti dá každý hráč ktorý sa tomu venuje už nejaký ten čas.
12:37- to že nemissnem hneď automaticky znamená že mám knifebot? Neviem čo je divné na tomto čase , ako keby bolo hard zabiť hráča čo bezhlavo na mňa skočí. Vždy je väčšia šanca že ho zabijem pretože mám väčší speed a ak si si všimol tak som si pekne počkal nato ako missne a až potom ho rushol keď nemal ešte reload.
14:26 : tento čas jasne vyvracia že by som mal kbot pretože hneď na to ako som zabil kjutinku ma rushol podpriemerný hráč BAGR, ak je toto podla teba KB čas , tak by som rád vedel ako rushnes niekoho kto má kb a zabiješ ho.
OT: Poznám dosť hráčov ktorý nemissujú a kbot nemajú napríklad : Praskac , ktorý tu bol zabanovaný za kbot a nič nemal ani na ns ani na steame (aj v jeho žiadosti si písal že nemissuje a že ma kbot , mne na steame si tvrdil niečo iné).
DEMO3 (playja) -
24:14- napíšem ti to v skratke , keby som mal v rozmezí časov 24:14 až 24:34 kbot tak by som nedal HS tomu succes u.
26:03- toto a kb čas ? Prosím ťa karma. Keby mám dať ban každému kto dá takýto kill, tak u nás hrám len ja

28:03 - viac clear čas som ešte nevidel.
"ďalšie killy.. ešte by sa niečo našlo, ale myslím, že stačí"
Keď myslíš

Poprosím vyslovene excisiona aby sa na to pozrel.
-
Unnmend - Kolemjdoucí
Nebudu se vyjadrovat kam nemam.
- fakekotelna
- Kolemjdoucí
Hral si niekedy s knifebotom ? Pravdepodobne áno, aby si si to odskúšal, ale poznáš len bluemod a boga. Mám odskúšaný iný knifebot, nie je to inject, je to len obyčajné dllko, ktoré ti seká aj keď je človek v ducku
kludne ti pošlem link na steame aby si si to mohol odskúšať ak budeš chcieť.

-
K4rMa - Mistr
Zas tak veľmi zalagované demo to nie je unn, dá sa na to v kľude pozerať a je
tam dosť veľa zaujímavých momentov, ale berem.
Počkáme dokým sa k tomu nevyjadrí eXcision.
tam dosť veľa zaujímavých momentov, ale berem.
Počkáme dokým sa k tomu nevyjadrí eXcision.

-
K4rMa - Mistr
Okej , ja mám času dosť.
-
Unnmend - Kolemjdoucí
playja3.dem - zalagovane, nedalo se koukat.
playja2.dem
11:13 - nic zvlastniho
12:37 - protihrac strafoval, unn skocil a zabil. Skok zvolil nejspis z duvodu obavaneho missu, kdyby hrac nahle ve strafu uskocil coz se stava casto, kazdopadne kdyz se to povede vypada to moc hezky a je to pekny kill, za ktery se hrac nemusi stydet ba naopak.
14:26 - Kjutinka je tanecnice toci se jak u tyce
a je to videt i od 14:20 az do 14:26 tam nejde nic jineho nez rush coz takovy protihraci necekaji a umrou.
playja.dem
24:14 - jeden z mala casu, ktery byly opravdu zvlastni, kazdopadne jeden cas nestaci mohl to byt jen zkrat ci opozdena reakce. Staci, kdyz mu nekdo napise na steamu jukne do praveho dolniho rohu a opozdena reakce je na svete.
26:03 - zase deffer, tak nezbyva nic jineho nez rush, coz je v kombinaci deffu ''WSWSWSWS'' riskantni a nebo zkusit skok se seknutim, ktery kdyz missnes ti ve vetsine pripadu neublizi.
28:03 - tohle nechapu co to je za cas
Unban ti zustava, omlouvame se ti za vzniknute problemy.
playja2.dem
11:13 - nic zvlastniho
12:37 - protihrac strafoval, unn skocil a zabil. Skok zvolil nejspis z duvodu obavaneho missu, kdyby hrac nahle ve strafu uskocil coz se stava casto, kazdopadne kdyz se to povede vypada to moc hezky a je to pekny kill, za ktery se hrac nemusi stydet ba naopak.
14:26 - Kjutinka je tanecnice toci se jak u tyce

playja.dem
24:14 - jeden z mala casu, ktery byly opravdu zvlastni, kazdopadne jeden cas nestaci mohl to byt jen zkrat ci opozdena reakce. Staci, kdyz mu nekdo napise na steamu jukne do praveho dolniho rohu a opozdena reakce je na svete.
26:03 - zase deffer, tak nezbyva nic jineho nez rush, coz je v kombinaci deffu ''WSWSWSWS'' riskantni a nebo zkusit skok se seknutim, ktery kdyz missnes ti ve vetsine pripadu neublizi.
28:03 - tohle nechapu co to je za cas

Unban ti zustava, omlouvame se ti za vzniknute problemy.
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
-
Forst - Vítěz Tipovačky
Re: [VYRESENE] Knife server #1/karma/pleyer
Ospravedlňovať sa nemusíš , proste sa pomýlil.
Ďakujem za unban.
Ďakujem za unban.
-
Unnmend - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1