• Stránka 1 z 1
Knife / Un1Ty
Zdravím, po to čom som bol admin na knife a urobil som blbosť a bol som vyhodený (za čo sa ospravedlňujem), tak by som si chcel znova požiadať na knife.
Nick v hre: Un1Ty
Nick na fóre: s1nneRKn1fer
Profil na fóre: s1nnerkn1fer-u36800.html
Vek: 18
Steam nick: Un1Ty
Steam ID: STEAM_0:0:2233717
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65538/ ... layer=7792
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Mal som ban tu na GS od KOFOLI :D, za čo sa ospravedlňujem, dostal som to rovno keď mi odobral práva lebo som spolupracoval s enemy teamom.
Niečo o sebe: Volám sa Dominik, chodím do 3 ročníka na strednej odbornej škole (Elektro technik/Silno prúd), rád hrávam knife a gočko a vytváram na 1.6ke knife skiny, myslím že tu mám dobré s adminy na GS, vo volnom čase ešte cvičím.
Prečo by som chcel na GS adminovať?: Už som tu práva mal, takže by som sa chcel vrátiť a znova starať o môj oblúbeny mód, a taktiež pomôcť menej skúseným hráčom čo majú o to záujem a zpríjemniť hranie od všeobecného porušovania pravidiel.
Ďakujem za prečítanie, //Un1Ty
Nick v hre: Un1Ty
Nick na fóre: s1nneRKn1fer
Profil na fóre: s1nnerkn1fer-u36800.html
Vek: 18
Steam nick: Un1Ty
Steam ID: STEAM_0:0:2233717
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65538/ ... layer=7792
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Mal som ban tu na GS od KOFOLI :D, za čo sa ospravedlňujem, dostal som to rovno keď mi odobral práva lebo som spolupracoval s enemy teamom.
Niečo o sebe: Volám sa Dominik, chodím do 3 ročníka na strednej odbornej škole (Elektro technik/Silno prúd), rád hrávam knife a gočko a vytváram na 1.6ke knife skiny, myslím že tu mám dobré s adminy na GS, vo volnom čase ešte cvičím.
Prečo by som chcel na GS adminovať?: Už som tu práva mal, takže by som sa chcel vrátiť a znova starať o môj oblúbeny mód, a taktiež pomôcť menej skúseným hráčom čo majú o to záujem a zpríjemniť hranie od všeobecného porušovania pravidiel.
Ďakujem za prečítanie, //Un1Ty
Un1Ty
-
s1nneRKn1fer - Zkušený
Knife / Un1Ty
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Knife / Un1Ty
Máš za krátkou dobu hodně banů a chováš se nevhodně.
Máš možností jak projevit snahu portálu pomoci.
Zamítnuto.
Máš možností jak projevit snahu portálu pomoci.
Zamítnuto.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1