• Stránka 1 z 1
Koca :) / JailBreak 2
Dobrý den
1.Situace: Hráči byly na čáře na fotbale, když v tom Simon řekl: "první reakce s výhodou na skok" a Koca byl první, a simon mu řekl: "Vystup a boxni do jednoho kdo bude stebou v teamu" a Koca a šel a boxl do Ct. Tak jsem ho zabil. Řekl mi co dělám? A já mu řek, že tohle se nemůže, že je Automatické, že si může vybrat pouze z T. A on mi řekl, že není, at se naučím pravidla, a dal mi kick.
2.Důkaz: Je to na Demu z Mapy: Jb Snow 14.12.2014 a vyčasování: 23:20 nějak od tama se odehrává hlavní děj.
(Pardon nešlo mi vložit demo a doufám, že si to dohledáte sami prosím).
1.Situace: Hráči byly na čáře na fotbale, když v tom Simon řekl: "první reakce s výhodou na skok" a Koca byl první, a simon mu řekl: "Vystup a boxni do jednoho kdo bude stebou v teamu" a Koca a šel a boxl do Ct. Tak jsem ho zabil. Řekl mi co dělám? A já mu řek, že tohle se nemůže, že je Automatické, že si může vybrat pouze z T. A on mi řekl, že není, at se naučím pravidla, a dal mi kick.
2.Důkaz: Je to na Demu z Mapy: Jb Snow 14.12.2014 a vyčasování: 23:20 nějak od tama se odehrává hlavní děj.
(Pardon nešlo mi vložit demo a doufám, že si to dohledáte sami prosím).

Bruno
-
Brunomp3 - Kolemjdoucí
Koca :) / JailBreak 2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Koca :) / JailBreak 2
Je to idiot nemám ku tomu čo povedať.... a želám mu aby nebol admin a on nech si prečítal pravidlá.... dneska mi dal kick za spam za to že som napísal all rtv 1 all rtv 1 all rtv 11 a dal mi KICK
-
MarekFurdo - Kolemjdoucí
Zdravím , nedalo mi tu nič nenapísať . Koča dáva bany a kicky ze banality a najhoršie je keď mu aj druhý admin povie že dal niekomu kick neoprávnene tak si to neprizná . Je viac hráčov medzi ktrorých patrí aj Bruno s Furdom . Sú to hráči ktorých Koca nemá rád . On hľadá na nich jednú jedinu chybu aby mohol dať Ban/kick . Málo kto má rad Kocu za to co robí a keby ste prišli na JB 2 tak 85 % vám povie že Koca využíva svoje práva
ďakujem asi toľko
)

ďakujem asi toľko

-
zippis - Kolemjdoucí
Áno presne tak ostatní keď urobia niečo také buď to nechá tak alebo upozorni a nám dá buď kick alebo ban....
-
MarekFurdo - Kolemjdoucí
Prepáčte za vyjadrenie. Admina som kontaktoval, tak si počkajte na jeho vyjadrenie+verdikt HLSA a nespamujte blbosti.
[bol som admin na jailbreaku]
-
Glumo - Drbna
Bruno tobě jsem se omluvil rovnou na serveru moje chyba
Ale tak omluvím se ti znovu
A vás dva řešit nebudu nevím proč se vyjadřujete kam nemáte 

-
McKoca - Pokročilý
Vím o tvé omluvě, ale to není důvod proč by jsi neměl být potrestaný, kdyby jsi zapřemýšlel a zkontroloval jsi to ještě předtím než si mi dal kick udělal by jsi lépe. A příště nevymýšlej takové blbosti, jakože nemám přístup k demu co se točí serverem. 

Bruno
-
Brunomp3 - Kolemjdoucí
Admin se omluvil, věřím že si příště dá větší pozor.
lock
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1