I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Kofola (demence)

Příspěvekod WorldMan » 21 črc 2016, 11:16

Dobrej.

Začnu tím, že jsem dříve adminoval u Hl.Sa Kofola na knife. Kofola mě zrušil za údajné kradnutí kreditu (sms) hráčům, důkaz se nikdy nenašel a on je skrz to na mě stále nasranej :D Když si všimnete "stížnost na adminy" tak na každé tránce najdete plešinu Kofolu, jak dělá kokotiny na serverech a potom se vymlouvá jak malá ubrečená píča, že to tak nemyslel, a že to a to. Já jsme mu na TSku normálně napsal i prosim, jestli by nemohl dojít na server, že tam admin zneužívá práva a že chci sunad ikonku dark side a jeho odpověď viz. screen. Tohle už není možný, jak se pan plešina ala KOFOLA chová k lidem, Kofola my jste tobě neodpadli od prdele, jen tak pro zajímavost a to že ty si to myslíš, že ty jsi frajer, tak jsi na omylu, každej moc dobře ví co ty jsi zač zde na GS. To co se stalo se stalo i když bych nemusel tak jsme se mu snad 10x omlouval. Nemám se za co omlouvat, zrušenej jsem byl zbytečně, to sice neřeším, ale mohl by jsi se chovat, tak, jak ti odpovídá věk k tomu aby jsi se choval.

Screen--> http://leteckaposta.cz/175968459

Na screenu není nic hrozného, ale jeho arogance, no každý moc dobře ví, o čem mluvím.(

Pro tebe plešino ala Kofolo, začni se chovat normálně a ne jak malé uječené dítě, kteremu vezme máma hračku. Jsi dost starý na to aby jsi věděl, jak se chovat a co je slušné a co ne a nehraj si na něco co nejsi.

Pro vás kdo to bude číst, nikdy s kofolou nemějte nic společného, něco mu nedáte, něco špatně řeknete, už máte perma všude kde to jen jde, protože kofola si nenechá nic říct a vysvětlit, to je jeho myšlení, prvně udělám potom plešatou hlavou myslím.

Sbohem
*UnderWold*
WorldMan
Pokročilý
Pokročilý

Kofola (demence)

od Rumcajz » 21 črc 2016, 11:16

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Kofola (demence)

Příspěvekod Diaz » 23 črc 2016, 23:31 VIP

Stížnost bezpředmětná, na TS si založ stížnost jinde, navíc tento screen není k nějakému řešení, když tam konkrétně nic není. Navíc on nemůže odebírat takové ikonky a pokud jsi mu udělal něco špatného, si řešte to mezi sebou, pokud to nijak nezasahuje na GS...
Diaz
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy