• Stránka 1 z 1
Kofola/Jailbreak
Zdravím,
dneska jsem přišel na server Jb1, kde hned první kolo Kofola vysvětloval, že když se řekne běžte do klece a někdo dá zákaz stát, tak stejně mají běžet. Viz. demo číslo 2 - Vysvetleni. Proto jsem si počkal na další mapu, kde jsem hned ten příkaz dal. Běžte do klece a máte zakázáno stát. Viz. demo číslo 1 - ban. Jsem rád, že mi první ban udělil, protože demo číslo 2 by mi ke stížnosti asi ani moc nestačilo. Pořád říká, že ho to nezajímá, ať jdeme na fórum, že ve hře to nechce řešit. Proto jsem tady a nechci aby ostatní hráče pletl nesmyslnými jeho pravidly.
Důkazy:
Ban 05:05:00
Vysvetleni Hned první kolo vysvětluje.
dneska jsem přišel na server Jb1, kde hned první kolo Kofola vysvětloval, že když se řekne běžte do klece a někdo dá zákaz stát, tak stejně mají běžet. Viz. demo číslo 2 - Vysvetleni. Proto jsem si počkal na další mapu, kde jsem hned ten příkaz dal. Běžte do klece a máte zakázáno stát. Viz. demo číslo 1 - ban. Jsem rád, že mi první ban udělil, protože demo číslo 2 by mi ke stížnosti asi ani moc nestačilo. Pořád říká, že ho to nezajímá, ať jdeme na fórum, že ve hře to nechce řešit. Proto jsem tady a nechci aby ostatní hráče pletl nesmyslnými jeho pravidly.
Důkazy:
Ban 05:05:00
Vysvetleni Hned první kolo vysvětluje.
-
PalecC - Amatér
Kofola/Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Kofola/Jailbreak
Ahoj, když někoho někam pošleš, má tam jít přímo bez zdržování.
Dáš zákaz stát, dle mého to nic nezmění na tom, že mají jít přímo bez zdržování.
A splnit zákazy až na místě kam mají dojít přímo bez zdržování, pokud simon neřekne jinak.
Můj názor, proti kterému na serveru nic nenamítal ani jeden z adminů. Až po tvém zabanování se jeden oběvil, ale pořád byl přehlasován většinou.
Dáš zákaz stát, dle mého to nic nezmění na tom, že mají jít přímo bez zdržování.
A splnit zákazy až na místě kam mají dojít přímo bez zdržování, pokud simon neřekne jinak.
Můj názor, proti kterému na serveru nic nenamítal ani jeden z adminů. Až po tvém zabanování se jeden oběvil, ale pořád byl přehlasován většinou.

-
KOFOLA - Spamer
Jak píšeš, pokud simon neřekne jinak - zákaz stát není jinak?
Pokud řekneš běžte v čupě na stoly a během toho řekneš zakazuji čupět. Mají jít stále v čupě?
Nejsem ovečka.
Pokud řekneš běžte v čupě na stoly a během toho řekneš zakazuji čupět. Mají jít stále v čupě?

Nejsem ovečka.
-
PalecC - Amatér
Mě je jedno jestli jsi ovečka, mě to je fuk, a říkám ano.
Je to debilní příkaz simona
Je to debilní příkaz simona

-
KOFOLA - Spamer
Pokud Simona dá příkaz jít do klece a na to dá zákaz stát, hráči musí jít v čupě. Kofola v tomto pochybil, proto ponecháme prostor pro jeho omluvu.
Palec je jeden z mála co pravidla na JB opravdu zná
Palec je jeden z mála co pravidla na JB opravdu zná

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Admin se odmítl za své chování omluvit, proto mu byly odebrány práva.
Admin půjde k testu z pravidel, po kterém mu možná budou práva navráceny.
Stížnost oprávněná.
lock
Admin půjde k testu z pravidel, po kterém mu možná budou práva navráceny.
Stížnost oprávněná.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Ty jsi ban chtěl, tudíž jsi ho dostal, ale beru to, omlouvám se ti, pochybil jsem já, ale teď už toto pravidlo budu znát, takže vlastně děkuji.

-
KOFOLA - Spamer
Takze ty nam tu bdes huntit adminov a chytat ich za slovicka
Tak som zvedavy ako sa ti bude pacit ked ja si vyhnutim teba. Kofola to posral na zakalde toho ze som mu ja povedal blbost kedze som tam dnes bol X hodin a nepremyslal som u toho kedze som resil upravy serveru
Kazdoapdne mas pravdu kofola je sulin to vsetci vieme
PS inac uz si pozaidaj o prava

Kazdoapdne mas pravdu kofola je sulin to vsetci vieme

PS inac uz si pozaidaj o prava

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1