I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] kofola jb

Příspěvekod bedrichzhul » 01 čer 2022, 20:55

Ahoj,

Dnes mi vadilo od admina přehoz, který v daný moment beru jako kazení hry Teroristům .

Abych to nějak uvedl jak to bylo.

Hráč labuznik byl afk od +- 32 min a dostal přehoz v 41:55.

Proč dostal přehoz zrovna když jsme ho šli zabít a tím přišli o body a kažení skore.

Hlavně já jsem mu dal hlavu a dostane přehoz, to je jako kdyby mi vzal prostě 15 bodu.

Neměl ten slay přijít dříve? Nebo je to v pořádku po 10 min afk?

A nebo proč ten slay nepřišel o 2 vteřiny déle když už bychom měli spokojeně body, když už ho nechá afk 10 min tak už může počkat vteřinu dvě.

Vemte to z pohledu Teroristy, který šetří na kolo štěstí a díky tomuhle skvělýmu přehozu na to kolo nebylo.

Btw pak jsem se na to ptal v chatu a nedočkal jsem se odpovědi.

DEM-https://www.uschovna.cz/zasilka/YUUIM8657ZC3TLXE-2AU/ATP73DTYAH-41:55 přehoz
bedrichzhul
Pokročilý
Pokročilý

[V] kofola jb

od Rumcajz » 01 čer 2022, 20:55

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: kofola jb

Příspěvekod KOFOLA » 02 čer 2022, 00:19

Ahoj, beru to a naprosto tě chápu. Já se teprve zžívám s ovládáním amxmodmenu, některé věci mi trvají trochu déle. Projistotu jsem se před tím ptal Kozlaka na postup, aby vše bylo v pořádku. Zmáčknul jsem přehoz v nevhodnou chvíli, to uznávám, ale nebral bych to jako kažení hry, protože úmysl tam jednoznačně nebyl. Chápu, že všichni vězni lační po bodech, ale ty se dají získat i jiným způsobem než zabíjením AFK CTček. Navíc jsme hned 2 kola po sobě dělali atrakce o body. Nemyslím si, že by to bylo pochybení, ale jak říkám, chápu tě.

S pozdravem K^
Obrázek
Obrázek
Obrázek
KOFOLA
Spamer
Spamer

Re: kofola jb

Příspěvekod Vonbrauncz » 02 čer 2022, 05:27

Přehoz sice nepřišel v nejlepší dobu, není však povinností admina umožnit vězňům získat body a čekat s přehozem, dokud to AFK CT nějaké T nezabije. Příště však klidně může přijít přehoz AFK hráče dřív.

Vyřešeno.
Vonbrauncz
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Stížnosti na Adminy