I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno]kofola/jb

Příspěvekod awfulthings » 19 čer 2022, 21:17

http://hltv.fakaheda.eu/20312-220619192 ... ix.dem.zip
28:25 nove kolo
30:02 zbytecny prehoz
40:22 senorita dostava fk a admin ji za celou dobu nebyl schopny zajistit vd i kdyz vi, ze mu blbl mikrofon. nechapu proc ho admin neupozornil, ze mu "vynechava" mikrofon nebo neco:)

http://hltv.fakaheda.eu/20546-220618175 ... ty.dem.zip
5:47 hracka ma pp dava si vd
5:55 hvd
9:25 simon dava mod i presto, ze admin si je vedom toho, ze hracka ma mit vd.. nechapu proc admin nezajistil vdcko i kdyz celou situaci viděl
awfulthings
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyřešeno]kofola/jb

od Rumcajz » 19 čer 2022, 21:17

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: kofola/jb

Příspěvekod KOFOLA » 20 čer 2022, 18:57

awfulthings píše:http://hltv.fakaheda.eu/20312-2206191927-jail_felix.dem.zip
28:25 nove kolo
30:02 zbytecny prehoz
40:22 senorita dostava fk a admin ji za celou dobu nebyl schopny zajistit vd i kdyz vi, ze mu blbl mikrofon. nechapu proc ho admin neupozornil, ze mu "vynechava" mikrofon nebo neco:)

http://hltv.fakaheda.eu/20546-220618175 ... ty.dem.zip
5:47 hracka ma pp dava si vd
5:55 hvd
9:25 simon dava mod i presto, ze admin si je vedom toho, ze hracka ma mit vd.. nechapu proc admin nezajistil vdcko i kdyz celou situaci viděl

Ahojky, jsem rád, že se opět shledáváme, nemám moc času, měl jsem tu být až ve středu, ale jen kvůli tobě jsem si chvíli našel. Takže začneme.

Za mě osobně přehoz v pořádku, viděl jsem AFK CT ve zbrojce, tudiž ses samozřejmě nevěnoval hře, přehodil jsem ho, aby si i jiní hráči mohli u Ctček zahrát, přeci jen je nesmysl zabírat slot u dozorců. Osobně vždy než být AFK u CT se doporučuji hodit k vězňům, kde, když není plný server, nemám problém, nebo rovnou do spectu, případně se odpojit a dojít později. Za určitých okolností jsem ochotný AFK CT tolerovat, třeba když napíše, budu kolo AFK, něco si zařídím, nemám problém počkat, ale vyhýbám se situaci, že AFK CT nepřehodím a bude někdo podávat stížnost, že to ignoruji. Bylo to na mém usouzení a já se takto rozhodl.
Co se týče druhé situace na této mapě, nejdou i zvuky u DEMA, ale pokud si dobře vzpomínám, CTčku tam mikrofon sekl a po tom, co se rozdali ty killy jsem to řešil. Vzhledem k tomu, že všichni mrtví byli za mnou, ano opravdu nemám oči vzadu, nemohl jsem vědět kdo dostal FK a kdo ne. Až do teď jsem žil v přesvěčení, že tam padl MFK, který jsem následně, když nás simon poslal ke zdi a bylo to bezpečné, aby nevznikla vzpoura, řešil. Vzhledem k tomu, že hráč "Slabko" hrál zcela normálně, snažil se a nedělal naschvály, neprovokoval jiné na serveru, což se bohužel o některých říct nedá, tak nebyl potrestán, pouze jsem tuto situaci vyřešil slovně.

Určitě bych na tom HLTV našel i víc chyb, ale někdy prostě jeden člověk na uhlídání celého serveru nestačí, budu rád, když to pro příště pochopíš a budeš na mne hodný, ať ještě z toho nejsem náhodou ve stresu. Děkuji.

Druhá situace, máš uplnou pravdu, hráčka měla mít VD, bohužel jsem hlava děravá a v tu chvíli jsem si neuvědomoval kdo, hráčka se sama o VD nepřihlásila, myslím si, že kdyby to udělala, rozsvítilo by se mi, zapoměl jsem kdo to VD má mít. Uvědomuji si svou chybu, je to opravdu čistě moje chyba, uznávám. Až na serveru uvidím hráčku Nikol, osobně se jí omluvím za toto nedopatření kvůli kterého přišla o VD. Když o něčem takovém víš, budu rát, když napíšeš /posta a napíšeš mi, upozorníš mě na to. Raději bych to řešil na serveru, než tady na fórku. Tady jen poukážeš na mé chyby, které samozřejmě jsou, i když je to k nevíře, já vím, nejsem stroj a taky je dělám, kdyby jsi slušně poukázal na mé chyby do pošty, tak bych to hned i řešil a pomohl by jsi i hráčce Nikol.

Co je a není správné, nechám na posouzení vyšších, já tady nechal svůj skromný názor.

Pokud jsi to dočetl až sem, tak ti děkuji za tvou pozornost a samozřejmě děkuji, že jsi to tu napsal, z chyb se člověk učí nejlépe. Musím trochu zapracovat na pozornosti, tam je ještě malá trhlinka mé jinak dokonalé osoby.

S pozdravem K^
Obrázek
Obrázek
Obrázek
KOFOLA
Spamer
Spamer

Re: [V řešení]kofola/jb

Příspěvekod Kozlak » 22 čer 2022, 13:26 VIP

Přehoz byl sice přísný, ale rozhodně nebyl zbytečný.
FK Senoritě admin neviděl, proto ho neřešil. Admin nebude logicky zajišťovat VD někomu, u koho si není jistý, zda k FK došlo.
Bohužel admini jsou pořád jenom lidi, takže se občas stane, že něco zapomenou. Admin si dá na toto příště pozor.

Vyřešeno.
Primum non nocere.
Kozlak
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy