• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: KOFOLA-nenormálni chováni na TS (arogance EGO UP)
KOFOLA píše:Víš co je zajímavé zurklene, že když jsem se zeptal, jestli někdo nechce odejít, hráč řekl, že musí jít na oběd a odešel, potom jsme až hodil rada na BL a bylo nás 9 tak nelži dík.
Nikdo o obědě nic neříkal a i kdyby šel někdo na oběd tak se radši sežene 2 hráč než na něj čekat 20min než se nají:).
-
rado1691 - Zkušený
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
za prvé mě je jedno kdo jsi, pokud tu lžeš a říkáš věci co nejsou pravda.
za druhé, je to tak jak jsem říkal, přišel, zeptal jsem se, jestli tam není někdo kdo nechce hrát, shodou okolností šel jeden obědvat a najednou bylo místo, potom jsem ho dal na BL a sháněli jsme 10. dokonce jsme psali přímo diazovi.
Nashledanou pane pohádkář.
za druhé, je to tak jak jsem říkal, přišel, zeptal jsem se, jestli tam není někdo kdo nechce hrát, shodou okolností šel jeden obědvat a najednou bylo místo, potom jsem ho dal na BL a sháněli jsme 10. dokonce jsme psali přímo diazovi.
Nashledanou pane pohádkář.

-
KOFOLA - Spamer
Nikdo o obědě nic neříkal 

-
rado1691 - Zkušený
Takže, keďže je tu veľká téma o Kofolovi, tak sa vyjadrím ako to vlastne je a objasniť zopár vecí
1.
Nemusíš byť arogantný ani egoista, ale záleží čo si myslíme my. Verejná mienka je silnejšia ako individuálna
+Celkom pekne si protirečíš. ...o tom egoizme
PS: toto nie sú rozprávky, toto sú tvoje slová
2. Zkurvysyn je nadávka, a celkom ostrá
Veď si to rozdeľ: Z kurvy syn. Z toho máš slušnú nadávku do rodiny 
1.
KOFOLA píše:začnu tím, že nejsem arogantní ani nejsem egoista, jsem prostě nejlepší
KOFOLA píše:Rád bych pochválil sebe a radegasta
KOFOLA píše:Chtěl bych pochválit sám sebe, protože jsem egoista. I když možná nejsem, já přece nemůžu za to, že jsem nejlepší a nejchytřejší.
Nemusíš byť arogantný ani egoista, ale záleží čo si myslíme my. Verejná mienka je silnejšia ako individuálna

+Celkom pekne si protirečíš. ...o tom egoizme

PS: toto nie sú rozprávky, toto sú tvoje slová

2. Zkurvysyn je nadávka, a celkom ostrá

-
Hoover - Spamer
Hoovere
Však mě znáš.. Nemusím ti asi psát jak se já chovám. Já chci jen důkaz, že jsem tu NEnadávku (zkurvyyne) psál já 

-
rado1691 - Zkušený
A když jsem na BL za nadávky tak chci vidět screeny kde jsem nadával před těmi pár dnami jak kofola řikál. Je to jako ban na serveru. Když někdo nadává tak to musíš screenout a pak až potrestat. Tak mi tady hod screen jak jsem nadával já 

-
rado1691 - Zkušený
No pěkné, poslední dny jsem byl na TS často a rovnou to tu locknu i já jsem Rado několikrát upozornil na jeho nadávání v room i tím, že jsem mu řekl, že ho rovnou na TS zabanuji, pokud se neuklidní, když začne nevidí si potom do pusy, každý tam nadává, ale většina zná hranice.
lock
lock
Spettro^
-
Spettro - Zkušený
Stížnost zamítnuta, chovej se k ostatním stále takhle a bude ti zamezen na ts přístup...
Ban jsi dostal na základě těch kicků v knife gatheru...
Do BL tě může správce taktéž dopsat tak, jak se k ostatním chováš a neumožníš klidný chod gatheru..
Lock
Ban jsi dostal na základě těch kicků v knife gatheru...
Do BL tě může správce taktéž dopsat tak, jak se k ostatním chováš a neumožníš klidný chod gatheru..
Lock
-
Diaz - CS 1.6 Admin
• Stránka 2 z 2 • 1, 2