I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

KOFOLA

Příspěvekod jaysN » 11 bře 2016, 13:43

Zdravím,

chci podat stížnost na admina Kofolu z důvodu nějakého komplexu vůči mě. Tento problém mám již tak rok, už několikrát jsem od tohoto admina dostal ban téměř bez důvodu, Kofola si samozřejmě nějaký ten důvod našel, ten se dá ze strany admina najít vždy i když to není pravda. Když jsem si s ním to chtěl ujasnit, poslal mě s prominutím do prdele nebo mi dal další ban. Dnes si přijdu na TS zahrát gather, Kofola tam byl též, tudíž jsem okamžitě obdržel několik nadávek a následné přemístění z roomek s výstrahou ještě jednou přijdi a dostaneš ban. Tak jsem mu napsal zprávu a naše konverzace vypadala takto:

<13:05:05> "jays": důvod?
<13:05:32> "ヒップ・ホップ・エクストラ!నా~パーティー・ボーリン!!": ten kdo skládal gather, smoke mi povolil tě vyhodit, pokud budu hrát
<13:05:41> "ヒップ・ホップ・エクストラ!నా~パーティー・ボーリン!!": <134:22> "ヒップ・ホップ・エクストラ!నా~パーティー・ボーリン!!": jays zapoatec
<134:24> "ヒップ・ホップ・エクストラ!నా~パーティー・ボーリン!!": nebudu s ním hrát
<134:37> "Smoke~": tak snama nepujde
<134:41> "ヒップ・ホップ・エクストラ!నా~パーティー・ボーリン!!": ok
<13:05:44> Chat partner has closed the conversation
<13:05:52> "ヒップ・ホップ・エクストラ!నా~パーティー・ボーリン!!": podej si stížnost pokud nesoihlasíš
<13:07:59> "jays": proč mi trošku přijde, že si tady děláš svoje vlastní pravidla ... když jsem cheater podle tveho názoru, pokažde jsem točil když mě někdo napsal, pokažde jsem dema poslal, proč mě teda nikdo nic nenapsal? bude to asi v tom, že nic nemám... si vygoogli ID nic nenajdeš a tento steam mám 6 let žádný jiný jsem nikdy jindy neměl, můžeš se třeba i zeptat v room, nikdo jiný mě nepodezřívá jen ty ... nevím v čem máš problém
<13:08:31> "ヒップ・ホップ・エクストラ!నా~パーティー・ボーリン!!": víš co vidím v tvé slohovce? Jen bla bla bla
<13:08:33> Chat partner has closed the conversation
<13:08:50> "jays": áha takhle řeší problémy admini?
<13:09:09> "ヒップ・ホップ・エクストラ!నా~パーティー・ボーリン!!": Já problém neřeším já jsme ho vyřešil tím že jsem tě vyhodil

Z mého pohledu mi to přijde trošku divné řešení. Zkuste se k tomu vyjádřit. Díky.
jaysN
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

KOFOLA

od Rumcajz » 11 bře 2016, 13:43

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: KOFOLA

Příspěvekod KOFOLA » 11 bře 2016, 14:00

Děkuji, že podáváš stížnost, tak jak jsme tě požádal.

Takže začneme, pokud jsme ti dal někdy bezdůvodný ban, jak povídáš, proč sis nepodal stížnost? Asi proto, že je to smyšlené, jako boty medvídka pů....
Já ti nadával? Zeptej se kohokoliv z lidí, kteří se mnou skládali gather, že jsme ti nenadával.... Skládl jsem gather a přišel jsi do roomky s tím že chceš hrát. Já řekl, že s tebou hrát nebudu, protože jsi zapatec a odešel jsem. pak odešla i jepinka. Smoke mě poprosil, ten to začal skládat jako první, abych tě vyhodil, pokud půjdeme hrát. On jako člověk, který má právo na to určit si, kdo bude hrát a kdo ne, protože to skládal jako první mi sám napsal, abych tě vyhodil, pokud budu hrát.

<13:04:16> "Smoke~": pojd sem..
<13:04:20> "ヒップ・ホップ・エクストラ!నా~パーティー・ボーリン!!": ne
<13:04:22> "ヒップ・ホップ・エクストラ!నా~パーティー・ボーリン!!": jays zapoatec
<13:04:24> "ヒップ・ホップ・エクストラ!నా~パーティー・ボーリン!!": nebudu s ním hrát
<13:04:37> "Smoke~": tak snama nepujde
<13:04:41> "ヒップ・ホップ・エクストラ!నా~パーティー・ボーリン!!": ok

Takže pokud si chceš stěžovat, tak příště dodej důkazy a nevymýšlej si, děkuji.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
KOFOLA
Spamer
Spamer

Příspěvekod F3Smoke » 11 bře 2016, 14:08

ano ty jsi dosel na TS hrat gather, ale kofola řekl ze stebou hrat nebude ze jsi hacker.. a odesel, zadne jiné slova nebo nadavky na tvou osobu nepadli, tak si u prosim nevymyslej takove nesmysli... ja jsem mu napsal at se vrati ze teda hrat nebudes když ma na tebe takovy názor
Když jsem byl mladší, býval jsem namyšlený. Ale teď už nemám chybu. ;)
F3Smoke
Mistr
Mistr

Příspěvekod jaysN » 11 bře 2016, 14:26

Toť otázka, proč jsem si nepodal stížnost, asi mi to přišlo jako zbytečnost se tebou zaobírat a ztrácet čas. Jak říkáš nemám důkazy, ale myslím, že moc dobře víš oč se jedná a teď tu ze sebe děláš bůh ví koho ... Tak teď k tomu gatheru, proč jste mi to tedy nevysvětlili slovně? To je nějaký problém si o tom promluvit? Místo toho využiješ svých práv a okamžitě mě někam hodíš? A o té konverzaci na TS ani nemluvím. Ještě mám na tebe dotaz, co ze mě dělá cheatera? Ono není příjemný když skládáme gather a ty tam dojdeš a joo to je ten cheater no tak s tím hrát nebudu mějte se. Vše co je v pravidlech dodržuji, tak bych rád slyšel tvůj důvod.
jaysN
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod KOFOLA » 11 bře 2016, 14:32

Nejsme povini ti nic vysvětlovat slovně, ani nejsem s tebou povinen o ničem mluvit, vysvětlil jsem ti to písmenky, tak jak to je. Pokud tě v roomce nechce člověk, který gather skládá, máš prostě smůlu. Hodil jsem tě 4x pryč a 4x jsi se vrátil, buď rád, že jsme ti ten ban nedal.

Nikdy jsme ti nenadával, a banuji tě vždy za to samé, jsi vyhozen v gatheru a 1000x se napajíš zpátky do roomky. Když skládám gather tak prostě TY hrát nebudeš. To že nejsem jediný, kdo tě v roomce nechce, ukazuje na to, že asi budu cesta menšího zla.

Myslím, že jsme si zahráli pěkný gather bez hádek a zbytečných keců. Užívej si života, další vyjádření tady totiž bude mít až zamykající osoba :)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
KOFOLA
Spamer
Spamer

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 11 bře 2016, 20:28

Pokud máš nějaké důkazy o tom jak tě Kofola údajně šikanoval, měl si je dodat.
Stížnost na problémy na TS zamítám.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy