• Stránka 1 z 1
KOHI / JAILBREAK1
1. Dobrý večer přeji
Chtěl bych podat stížnost na ADMINA jménem !_kempa_! lukick *KOHI* mjo19. Důvod stížnosti je takový že mě KOHI bezdůvodně přehodil od Věznů k CTčkám. Když jsem se ho zeptal proč to udělal tak mi to "vysvětlil" tak že "Neschopnost T". Ano přiznám se , občas se mi nějaká vzpoura nepovede, ale to není důvod aby mě přehazoval k CTčkám.
2. Screenshot ,že jsem byl přehozený k CT: https://ctrlv.cz/EgtL
Poprosím aby jste admina řádně vyšetřili,popřípadě potrestali. To bude všechno ,přeji přijemný den a děkuji

2. Screenshot ,že jsem byl přehozený k CT: https://ctrlv.cz/EgtL
Poprosím aby jste admina řádně vyšetřili,popřípadě potrestali. To bude všechno ,přeji přijemný den a děkuji

- matejkunc16
- Kolemjdoucí
KOHI / JAILBREAK1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: KOHI / JAILBREAK1
ok prepac si naj kamos.. uz sa to viac krat nebude opakovat.. moja chyba (missclick)
!_kempa_! lukick *KOHI*
- lukick
- Mistr
na servery som ta upozornil nech robis lepsie vzbury ale ty furt nic a stale si to robil po svojom tak si nato doplatil + mali sme spolocnu atrakciu a ty si si ani cupnut nevedel nech ti skocim na hlavu a tak sme dostali obaja kill a to bol uz vrchol kde mi nestacili moje nervy tak si bol prehodeny k CT za neschopnost T .. ale kazdopadne prepac si moj naj kamos ako som uz pisal vyssie... <3
!_kempa_! lukick *KOHI*
- lukick
- Mistr
Pardon překlik hráč se jmenuje !_kempa_! lukick *KOHI* . A udělal to popravdě víckrát,ale já to chapu takové neschopne T jako já si to zaslouží, pokazil jsem naši společnou atrakci kdy šlo o PP, i když mi to priste mohl rict dřív než mě přehodil. Naštěstí jsem dnes koupil mikrofon v Tescu ve slevě ,takže jsem za CT hrát mohl
A taky si můj nejlepší přítel

- matejkunc16
- Kolemjdoucí
Nespamujte fórum vašimi fórmi.
Bezpredmetné, vyriešené.
Bezpredmetné, vyriešené.
-
asdfJB - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1