• Stránka 1 z 1
[P] Kolumpova žádost o akademika
Nick ve hře: \KolumP/
Odkaz na steam profil: ZDE
Věk: 29.7.2020 mi bude krásných 15 let
Steam ID: STEAM_1:0:505034953
Odkaz na váš HLstats: TU
Proč chci akademika: no, takže akademika bych chtěl, protože bych se chtěl někdy v budoucnosti stát adminem, ale protože nemám věk a myslím si, že ani zkušenosti tak bych chtěl nejdřív projít akademií.
Něco o mně: No, takže mé jméno je Danda. Na gs vystupuju pod přezdívkou Kolump. Za pár dní mi bude 15. Teď půjdu do 9. třídy a jsem z Český Lípy. Rád hraju csgo (rank lem), takže jestli někdo bude chtít potahat tak klidně můžem
. Pak ještě hraju League of legends, kde mám v soloQ silver 3, ale protože jsem trochu pepega v lolku tak radši hraju tft, kde mám aktuálně gold 2 (ale byl jsem platina
). V poslední době hraju často singleplayer hry, protože na mě můj jediný kamarád torpedo kašle
. Jsem pozitivní člověk, rád se bavim s lidma a mé vyjadřovací a vysvětlovací schopnosti jsou na úrovni 15 letýho klučiny. (takže mám menší náskok)
Moje prohřešky na GS nebo jinde: za starýho bl jsem měl jeden ban za FK na jb a na TTT jsem dostal jeden mute za fake info.
Odkaz na steam profil: ZDE
Věk: 29.7.2020 mi bude krásných 15 let
Steam ID: STEAM_1:0:505034953
Odkaz na váš HLstats: TU
Proč chci akademika: no, takže akademika bych chtěl, protože bych se chtěl někdy v budoucnosti stát adminem, ale protože nemám věk a myslím si, že ani zkušenosti tak bych chtěl nejdřív projít akademií.
Něco o mně: No, takže mé jméno je Danda. Na gs vystupuju pod přezdívkou Kolump. Za pár dní mi bude 15. Teď půjdu do 9. třídy a jsem z Český Lípy. Rád hraju csgo (rank lem), takže jestli někdo bude chtít potahat tak klidně můžem

Moje prohřešky na GS nebo jinde: za starýho bl jsem měl jeden ban za FK na jb a na TTT jsem dostal jeden mute za fake info.
-
Kolump - Pokročilý
[P] Kolumpova žádost o akademika
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
• Stránka 1 z 1