Ukažte ostatním svá zajímavá herní videa!

Komunitní Furien FragShow

Příspěvekod F3N0M3N » 04 říj 2015, 09:37 VIP

Čauky hafky!
Řekl jsem si, že zase natočím po delší době video a rozhodoval jsem se mezi Furien Frag Show #12 nebo něco nového. Jelikož nemám už tolik času na hraní, a proto mám už docela :poop: skill hraní atd., tak jsem se rozhodl pro to "něco nového" a tím je nebo bude (snad) Komunitní Furien FragShow

Zatím nemám žádné materiály, pouze natočím i nějaké vlastní, ale dál budu potřebovat, aby bylo komunitní právě Vaše materiály (zajímavé fragy apod.). Jak to tedy udělat? Pokud máte zájem se zapojit do toho mého videa (pro neznámé na kanále, kde mají furien videa tisíce zhlédnutí jedno dokonce 15 000 a 1050 odběrů se zájmem o tyto videa nejen z CZ/SK, ale dokonce z celého světa! Například Izraelec, co aktuálně žije tuším ve Finsku) tak mi tedy pošlete přes ulož.to nebo nějaký jiný server, kde lze uploadovat a následně stahovat soubory například Vaše nejlepší kolo nebo pár kol, kde dáváte nějaké luxusní fragy apod. a k tomu doplňte Váš herní či YouTube nick a posílejte to mně do soukromých zpráv nebo sem, ale pokud to bude zde, tak riskujete, že Vaše materiály použije i někdo jiný... POZOR je důležité, aby video bylo minimálně v HD kvalitě a 30FPS formátu, což je 720p, ale přednost budou mít videa v lepší kvalitě, což je asi v rámci možností většiny FullHD 60FPS 1080p60, proto chci upozornit, že pokud mi pošlete video v kvalitě 360p a bude tam klidně i nejlegendárnější akce furienu, tak se v mém videu Vaše část neobjeví tímto zároveň také říkám, že pokud bude velký zájem, tak bude více videí nebo výběr do jednoho podle kvality. Naopak pokud se ozve pár lidí, tak nic nebude :(

Díky za pozornost. Video by mohlo být zpracované do 14 dnů podle míry Vaší odezvy ;)
YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
F3N0M3N
Redaktor
Redaktor

Komunitní Furien FragShow

od Rumcajz » 04 říj 2015, 09:37

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Komunitní Furien FragShow

Příspěvekod F3N0M3N » 04 říj 2015, 09:39 VIP

Klidně můžete odesílat i část z Vašeho již nahraného videa! Ovšem nechci odkaz na něj, chci video soubor, který si můžu stáhnout a už jsem našel kluka, co mi posílal soubor videa o 2 minutách a mělo to 100GB, tak to si prosím odpusťte a nahrávejte do 1GB, díky!
YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
F3N0M3N
Redaktor
Redaktor

Zpět na Videa od hráčů