Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

KONEC

Příspěvekod Akatsuki » 01 srp 2014, 12:59

Tak a je to tady skoro všichni admini čekáte až odstoupím dobrá vyhráli jste končím s CS snad budete mít radost nebaví mě poslouchat ty vaše keci od čeho jste admini? aby jste pomáhali ale vy jste mi včera nepomohli s tím že mi někdo leze na steam a hraje za mě na JB 1 a nenecháte si to aspoň vysvětlit jak to všechno je tak nevím proč máte práva když mě posíláte do prdele už 3roky mi to děláte nic hroznýho jsem neudělal ale dobře odstupuji :) doufám že jste rádi. Akatsuki

PS:za toto co jste mi dělali celý 3 roky nikdy ale nikdy kamárádi nebudem admini drží vždy spolu že;) proto nemá cenu ani hrát. ale zase ty 3roky jsem si trochu užil taky díky ale to je vše.Zduřte
Akatsuki
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

KONEC

od Rumcajz » 01 srp 2014, 12:59

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: KONEC

Příspěvekod kalich » 01 srp 2014, 22:15

Sklidni slovník :) a tak já bych ti mohl pomoct.. A co máš se steamem mi napiš sem do Pmky nebo si mě přidej na steamu tygrfirst..
S pozdravem kalich :D
CS ex-Admin All Jiné
CS ex-Admin! All Furiens
i am back.
kalich
Drbna
Drbna

Příspěvekod l0wShine » 01 srp 2014, 23:43

Ani to nečítam, avšak škoda každého člena ktorý sa rozhodol končiš s CSkom. Škoda, škoda preveliká avašak nikto nie je nenahraditený, hráči ako odchádzajú - tak aj prichádzaju, ale dokedy - to neviem. :)

Zamykam, lebo začnem plakať. :) :oops:
Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
l0wShine
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 02 srp 2014, 06:17

Kdo to je? Vy ho někdo znáte? :D
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod l0wShine » 05 srp 2014, 11:57

Awee (cti ejvi) píše:Kdo to je? Vy ho někdo znáte? :D

Ne. :) Možno je to vycheatovany Mutant Akatsuky a možno nejaky iny her0.. :x
Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
l0wShine
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Volná debata