Konektor

Příspěvekod Frut » 31 srp 2013, 07:42

Zdravím

Jsem to zase já :P A zase potřebuji radu :P

Mám sluchátka, ktere mi funguji na prvním kompu. Ale jak je přepojí do jiného Pc tak mi nehrajou. Jak zatočím s konektorem tak mi to jen na sekundu přeskočí do sluchátek. Nevíte čím to je ?

Počítačem ? Programem co tam nemám albo sluchatkama ? Bo ja nevím. prosím o pmoc, nebo to jdu reklamovat do obchodu ..
Frut
Zkušený
Zkušený

Konektor

od Rumcajz » 31 srp 2013, 07:42

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Konektor

Příspěvekod Mattonius » 01 zář 2013, 23:16

Mohu poprosit o jméno sluchátek? nejlépe tebou dohledaný odkaz přímo na sluchátka co máš.
Pokud nemáš drahé studiové nebo jinak výjmečné sluchátka (předpokládám že nemáš), tak se softwarem to nemá co dočinění. - pokud další PC má naisntalované ovladače zvuku atd... Předpokládám že si zkoušel sluchátka na více strojích /zařízeních než jen na 2 ?!
Osobně jsem se setkal s problémem že 3 kanálový jack u sluchátek mě do mojí MP3 nešel vůbec jít, do PC šel ale zvuk byl totálně zkreslený, dokonce ani v mobilu (do kterého byly určeny) nefungovaly správně - tam byla vada ve sluchátkách.
Obecně by ale 3 kanálové jacky neměly mít vliv na 2 kanálový jack - jsou kompatibilní co se týká přenosu zvuku z PC do sluchátek.
Obrázek
- Bývalý GG HLSA. Dnes už CS už nehraji.
- Potřebuješ pomoci nebo poradit? Máš dotaz ohledně Gungame serverů? Napiš mi.
Mattonius
Mistr
Mistr

Re: Konektor

Příspěvekod MultiCrafer » 02 zář 2013, 11:50

Frut píše:Zdravím

Jsem to zase já :P A zase potřebuji radu :P

Mám sluchátka, ktere mi funguji na prvním kompu. Ale jak je přepojí do jiného Pc tak mi nehrajou. Jak zatočím s konektorem tak mi to jen na sekundu přeskočí do sluchátek. Nevíte čím to je ?

Počítačem ? Programem co tam nemám albo sluchatkama ? Bo ja nevím. prosím o pmoc, nebo to jdu reklamovat do obchodu ..

Vadny kontakt jacku :) hod to na reklamaci a vice se s tim nezabivej
Obrázek
Obrázek
MultiCrafer
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Vyriešené topicy