• Stránka 1 z 1
Konektor
Asi pred 3/4 dnami som si preinštaloval windows s XPčka na 7.
No a vtedy nastal problem nejde mi zvuk v sluchatkach ani v reprakoch skušal som to postrkat všade, dopredu do konektorov aj do zadu .. v pc mi ako keby hlas ide su tam tie vlny (
) .. Ide mi dokonca aj mikrofon ale proste zvuk cez sluchatka a cez repraky vobec nejde, neviete help?
No a vtedy nastal problem nejde mi zvuk v sluchatkach ani v reprakoch skušal som to postrkat všade, dopredu do konektorov aj do zadu .. v pc mi ako keby hlas ide su tam tie vlny (

L0GiC1337 > YOU
-
iShortyx3 - Pokročilý
Re: Konektor
Trošku som hladal ale fakt iba trošku
a našiel som toto > https://imageshack.com/i/exwLkYawp a pritom ich zapojene mam ..

L0GiC1337 > YOU
-
iShortyx3 - Pokročilý
Ahoj, kamarád si na starším PC také installoval z XP na Win7 a odpálil si tím zvukovku, kterou musel nakonec nechat měnit v opravně, nejspíše budeš mít stejný problém. Ještě bych zkusil aktualizovat ovladače, pokud nepomůže, bude to asi tou zvukovkou.
Snad pomůže :)
S pozdravem, Spon.Erko.
Snad pomůže :)
S pozdravem, Spon.Erko.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Ahoj milý Shortyx3, to přesné se stalo Hikkymu dělal přesně to co ty. ale nešlo mu nic. Potom si reinstaloval Windows a to potom mu už šlo až budu mít čas tak ti napíšu na TS.
Signature
-
Moderator - CS 1.6 Admin
Díky za rady, bohužial ani jedna nepomohla
D ešte dakujem jednemu chalanovi na ts za čas a ochotu 
Všetko som poskušal a nastavil som si sluchatka ako predvolene ale neviem ako ale ide to .. kto by chcel možte locknut

Všetko som poskušal a nastavil som si sluchatka ako predvolene ale neviem ako ale ide to .. kto by chcel možte locknut
L0GiC1337 > YOU
-
iShortyx3 - Pokročilý
Čekni do ovladacích panelu - hardware a zvuk a kukni jestli nemáš něco off.
[EX]
GTA Hl. Admin
GTA Hl. Mapper
GTA Cheathunter
GTA Vedení akademie
MC Admin
CS:GO Admin
online since 2013
GTA Hl. Admin
GTA Hl. Mapper
GTA Cheathunter
GTA Vedení akademie