• Stránka 1 z 1
Koupil jsem si VIP a nejde mi potvrdit email
Koupil jsem si VIP vše i kod mam chtěl jsem si ověřit mail a píše mi to: Tato stránka nebyla nalezena. Možná byla odstraněna, nebo nelze najít z jiných důvodů.
- Xdelete
- Kolemjdoucí
Koupil jsem si VIP a nejde mi potvrdit email
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Koupil jsem si VIP a nejde mi potvrdit email
Pokud ti to nejde :
• Udělej si na Mailu složku GamesitesVIP a do ní si pošli všechny kódy.
• Udělej si na Mailu složku GamesitesVIP a do ní si pošli všechny kódy.

MŮJ YOUTUBE KANÁL: http://www.youtube.com/c/helfix1337
-
PepYk - Drbna
Re: Koupil jsem si VIP a nejde mi potvrdit email
Tuhle chybu tě to hlásí při otevření emailu od gamesites? Zkus chvíli počkat třeba chyba v prohlížeči, kdyby tě to nešlo tak tady máš informace z emailu, ale bez kódu, ten kód musíš mít uložený v telefonu pokud si jej už nevymazal.
Aby tvoje VIP výhody fungovaly, musíš postupovat následovně:
1) Zapni svou hru Counter-Strike 1.6
2) Připoj se na server, kde jsi VIP aktivoval
3) Napiš na serveru do chatu příkaz: /aktivator
4) Postupuj dle instrukcí v aktivátoru, zadej kód a stiskni ENTER--------------------------------------------------------------------------------------Kód: XXXXXXX--------------------------------------------------------------------------------------
Nikdy nikomu kód neukazuj ani nedávej !!!Nikdy nikomu tento VIP účet nepůjčuj ani nevyměňuj !!!V PŘÍPADĚ PORUŠENÍ SE VIP AUTOMATICKY ZABLOKUJE--------------------------------------------------------------------------------------Pokud nemáš Steam, doporučujeme ti stáhnout Counter-Strike 1.6 Nonsteam z Gamesites.cz
Správná verze hry je totiž důležitá k vůli úplné funkčnosti všech herních výhod.!! UPOZORNĚNÍ !!Tento e-mail si pečlivě uschovej (zálohuj, vytiskni ...), protože se může stát, že tvoje výhody nebudou fungovat.V takovém případě je nutné zopakovat postup znovu! Při ztrátě tohoto emailu nebude brán žádný ohled!Máš s něčím problém ? Navštiv VIP poradnu na http://www.gamesites.cz/help
Aby tvoje VIP výhody fungovaly, musíš postupovat následovně:
1) Zapni svou hru Counter-Strike 1.6
2) Připoj se na server, kde jsi VIP aktivoval
3) Napiš na serveru do chatu příkaz: /aktivator
4) Postupuj dle instrukcí v aktivátoru, zadej kód a stiskni ENTER--------------------------------------------------------------------------------------Kód: XXXXXXX--------------------------------------------------------------------------------------
Nikdy nikomu kód neukazuj ani nedávej !!!Nikdy nikomu tento VIP účet nepůjčuj ani nevyměňuj !!!V PŘÍPADĚ PORUŠENÍ SE VIP AUTOMATICKY ZABLOKUJE--------------------------------------------------------------------------------------Pokud nemáš Steam, doporučujeme ti stáhnout Counter-Strike 1.6 Nonsteam z Gamesites.cz
Správná verze hry je totiž důležitá k vůli úplné funkčnosti všech herních výhod.!! UPOZORNĚNÍ !!Tento e-mail si pečlivě uschovej (zálohuj, vytiskni ...), protože se může stát, že tvoje výhody nebudou fungovat.V takovém případě je nutné zopakovat postup znovu! Při ztrátě tohoto emailu nebude brán žádný ohled!Máš s něčím problém ? Navštiv VIP poradnu na http://www.gamesites.cz/help
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
-
Forst - Vítěz Tipovačky
• Stránka 1 z 1