• Stránka 1 z 1
[Vyřešené]Kozel/JB #1/FK-No VD
1. Nick: Kozel
2. Steam ID: STEAM_0:0:448749710
3. Dátum a čas: 21.09.2020 - 22:10 +-
4. Popis situácie: Mal som kúpené drogy,CT (Kozel) ma videl už že z ciel som odchádzal v speede. Na pokyn "pujdete walkem za mnou" som poslúchol príkaz Simona no napriek tomu som dostal FK. CT Kozel mi VD dať odmietol a na základe toho podávam žiadosť o potrestanie.
5. Dôkaz: http://leteckaposta.cz/511045368
6. Vyčasovanie:
4:20 - Kolo štestí = Drogy.
5:50 - Príkaz Simona a následný kill aj po poslúchnutí príkazu.
6:30 - Koniec situacie.
ďakujem za vyriešenie situacie.
Abb.
2. Steam ID: STEAM_0:0:448749710
3. Dátum a čas: 21.09.2020 - 22:10 +-
4. Popis situácie: Mal som kúpené drogy,CT (Kozel) ma videl už že z ciel som odchádzal v speede. Na pokyn "pujdete walkem za mnou" som poslúchol príkaz Simona no napriek tomu som dostal FK. CT Kozel mi VD dať odmietol a na základe toho podávam žiadosť o potrestanie.
5. Dôkaz: http://leteckaposta.cz/511045368
6. Vyčasovanie:
4:20 - Kolo štestí = Drogy.
5:50 - Príkaz Simona a následný kill aj po poslúchnutí príkazu.
6:30 - Koniec situacie.
ďakujem za vyriešenie situacie.
Abb.
-
Abbsai - Kolemjdoucí
[Vyřešené]Kozel/JB #1/FK-No VD
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Kozel/JB #1/FK-No VD
Ahoj,
kdyby ses k tomu vyjádřil normálně a ne "dáš mi vd nebo jdeš na forko" tak bych to s tebou i řešil, ale vzhledem k tvému arogantnímu chování jsem ti odpověděl dost stručně. Pokud jsi s verdiktem nesouhlasil, měl sis požádat o mikrofon.
kdyby ses k tomu vyjádřil normálně a ne "dáš mi vd nebo jdeš na forko" tak bych to s tebou i řešil, ale vzhledem k tvému arogantnímu chování jsem ti odpověděl dost stručně. Pokud jsi s verdiktem nesouhlasil, měl sis požádat o mikrofon.
Per aspera ad Astra
Ex Admin
Ex Admin
-
Kozelcz - Kolemjdoucí
Snažil som sa s tebou normalne dohodnúť. Neodpovedal si a povedal že VD nebudeš riešiť. Tym padom som reagoval tak ako mi pravidlá prikazujú. Počkáme na posúdenie admina.
-
Abbsai - Kolemjdoucí
Abbsai píše:Snažil som sa s tebou normalne dohodnúť.

Víc se k tomu vyjadřovat nehodlám.
Per aspera ad Astra
Ex Admin
Ex Admin
-
Kozelcz - Kolemjdoucí
Ahoj,
FK jsi nedostal a hned ti vysvětlím proč.
Walk je nějaká určená rychlost při které hráč musí jít tak jak to saimon přikázal.
Je to stejný když si koupíš speed a dostaneš stejný příkaz, musíš držet shift a promačkávat W tak aby jsi měl stejnou rychlost jako tvojí spoluhráči. Tím že zmáčkneš shift a jdeš za saimonem nejdeš walkem ale běžíš takže dostaneš kill, rychlost musíš přizpůsobit buď spoluhráčům a nebo tomu walku tak aby jsi šel jak jít máš.
Takže to beru za vyřešené a pokud budeš mít nějaké nejasnosti tak na steamu mě máš.
FK jsi nedostal a hned ti vysvětlím proč.
Walk je nějaká určená rychlost při které hráč musí jít tak jak to saimon přikázal.
Je to stejný když si koupíš speed a dostaneš stejný příkaz, musíš držet shift a promačkávat W tak aby jsi měl stejnou rychlost jako tvojí spoluhráči. Tím že zmáčkneš shift a jdeš za saimonem nejdeš walkem ale běžíš takže dostaneš kill, rychlost musíš přizpůsobit buď spoluhráčům a nebo tomu walku tak aby jsi šel jak jít máš.
Takže to beru za vyřešené a pokud budeš mít nějaké nejasnosti tak na steamu mě máš.
Kdo si hraje nezlobí
NoSwear

-
NooSwear - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1