• Stránka 1 z 1
Krádež Nicku
Zdravím, jsem Skoda Fabie 2004 Rs, už delší dobu hraji pod tímto nickem.
Byl jsem i adminem, ale chyboval jsem, velmi, a proto mi vedení odebralo práva.
Bohužel, co čert nechtěl, krom práv mi odebrali i EVIP a nick. Chtěl jsem své ExtraVIP výhody získat zpět, ale Gamesites mi popřelo mé EVIP výhody, i přes doložená dema. Musel jsem si koupit nové EVIP výhody, což není tak hrozné, co mě štve je, že nemám svůj nick zpět. Nemohu jej mít, někdo mi jej ukradl, jesli Gamesites, nebo někdo jiný, to nevím, ale chci poradit, jak získat svůj nick zpět a přitom neztratit EVIP výhody.
Díky, s pozdravem, Fábie.
Byl jsem i adminem, ale chyboval jsem, velmi, a proto mi vedení odebralo práva.
Bohužel, co čert nechtěl, krom práv mi odebrali i EVIP a nick. Chtěl jsem své ExtraVIP výhody získat zpět, ale Gamesites mi popřelo mé EVIP výhody, i přes doložená dema. Musel jsem si koupit nové EVIP výhody, což není tak hrozné, co mě štve je, že nemám svůj nick zpět. Nemohu jej mít, někdo mi jej ukradl, jesli Gamesites, nebo někdo jiný, to nevím, ale chci poradit, jak získat svůj nick zpět a přitom neztratit EVIP výhody.
Díky, s pozdravem, Fábie.
-
Fabie - Pokročilý
Krádež Nicku
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Krádež Nicku
bohuzial nijak...
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-
R4gn4r0K - PC Support
Re: Krádež Nicku
Neviem čo všetko si vyparatil pri riešení problému s Vip. Každopádne, ak máš nejaký problém s Vip tak by som ti odporúčal sa veľmi slušne obrátiť na človeka z vedenia nickom PEto.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1