• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] kralovna
Dobry vecer uz po nekolikate sem dostal ban od Mrs white.myslim že adminku znam vice priblizene i osobne lečí si na me mindraky skrz jejiho zarliveho pritele juraj-Icy Juicy parohač,neco ho stale žere a ona si to na me vylevaa ,a kdyz ji neco odpovim hned me kickuje a banuje,vim ze sem problemovej hrač ale i ženy maj sve dny....s pozdravem 4oči!
hi all :-* :3
- whiterussian
- Kolemjdoucí
[Zamítnuto] kralovna
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: kralovna
Milý koldesh,
ban si dostal za to, že si liezol na textúru. Sám dobre vieš, že tam liezť nemáš, no aj tak si tam liezol v mojej prítomnosti. A tým pádom si dostal ban
http://www.gamesites.cz/amxban/others/b ... p?bid=6276 Ak budeš chcieť vidieť dôkazy, tak napíš, bez problémov ti ich pošlem.
Neviem, odkiaľ si zobral, že ma poznáš osobne. To, čo na serveri o mne píšeš, nie je pravda. Mám super život, neviem, prečo by som mala mať mindráky, ale okej. A nechápem, prečo sem ťaháš moje súkromie, je to moja vec.
Kick si dostal za nadávky, nie za textúru, ako ty tvrdíš.
Stačí si pozrieť tvoj chatlog alebo banlist, kde máš 48 banov, a každý pochopí, že si problémový hráč, ktorý sa pravidelne naváža do adminov (nie len do mňa), ale aj do hráčov...či už im nadávaš, alebo si berieš do úst aj rodinu. To do hry nepatrí, tak by si mal prehodnotiť svoje správanie, v budúcnosti by si mohol na to doplatiť.
Myslím, že sťažnosť je bezpredmetná, to je odo mňa všetko.
Prajem pekný zvyšok večera.
ban si dostal za to, že si liezol na textúru. Sám dobre vieš, že tam liezť nemáš, no aj tak si tam liezol v mojej prítomnosti. A tým pádom si dostal ban

Neviem, odkiaľ si zobral, že ma poznáš osobne. To, čo na serveri o mne píšeš, nie je pravda. Mám super život, neviem, prečo by som mala mať mindráky, ale okej. A nechápem, prečo sem ťaháš moje súkromie, je to moja vec.

Kick si dostal za nadávky, nie za textúru, ako ty tvrdíš.
2017-05-18 20:26:05 nebyl sem na texture. Gamesites.cz ^Fun server aa_iceworld
2017-05-18 20:26:00 za nic. Gamesites.cz ^Fun server aa_iceworld
2017-05-18 20:25:58 mi da kick. Gamesites.cz ^Fun server aa_iceworld
2017-05-18 20:25:55 parohačka. Gamesites.cz ^Fun server aa_iceworld
2017-05-18 20:25:25 nebyl sem tam. Gamesites.cz ^Fun server aa_iceworld
2017-05-18 20:25:22 tak at drzi pi ču. Gamesites.cz ^Fun server aa_iceworld
2017-05-18 20:25:15 si pikožrout. Gamesites.cz ^Fun server aa_iceworld
2017-05-18 20:25:11 vyfetovanej. Gamesites.cz ^Fun server aa_iceworld
2017-05-18 20:25:06 to neni textura ty cocot. Gamesites.cz ^Fun server aa_iceworld
Stačí si pozrieť tvoj chatlog alebo banlist, kde máš 48 banov, a každý pochopí, že si problémový hráč, ktorý sa pravidelne naváža do adminov (nie len do mňa), ale aj do hráčov...či už im nadávaš, alebo si berieš do úst aj rodinu. To do hry nepatrí, tak by si mal prehodnotiť svoje správanie, v budúcnosti by si mohol na to doplatiť.
Myslím, že sťažnosť je bezpredmetná, to je odo mňa všetko.
Prajem pekný zvyšok večera.

<< Le problème avec le monde c'est que les gens intelligents sont pleins de doutes,
alors que les imbéciles sont pleins de certitudes. >> Charles Bukowski
-
Katka271 - Kazatelův učeň
mas mindraky a tady hrajes akorat divadlo,uz nekolikrat si me kicla posledne snad taky, jeste ses omlouvala ze sis to spletla docela se pleteš často ,zkus prestat fetovat,a resit začni hrače jako je deXTer ,co ma cheaty a ne nejaky blbosti..kralovna

- whiterussian
- Kolemjdoucí
Ak som ťa kickla, tak za nadávky. Všetko to bolo oprávnené. Možno raz som ťa kickla omylom, za čo som sa ti okamžite ospravedlnila. Tak sa tu nehraj na to, že ty si tá obeť.
deXTer je dip, kedy pochopíš, že banovať ho nemá zmysel? Vždy ak tam je a zároveň aj admin, tak ho vykickujeme, aby tam nehral. Alebo zdrhne aj sám. Nechápem, čo tu stále riešiš.

deXTer je dip, kedy pochopíš, že banovať ho nemá zmysel? Vždy ak tam je a zároveň aj admin, tak ho vykickujeme, aby tam nehral. Alebo zdrhne aj sám. Nechápem, čo tu stále riešiš.

<< Le problème avec le monde c'est que les gens intelligents sont pleins de doutes,
-
Tvůj chatlog je otřesný. Máš skoro 50 banů (včetně dlouhodobých i 1 měsíc) za nadávky a urážky hráčů i adminů. Jelikož to tady děláme pro slušné hráče, nemůžeme nechat nevychované jedince aby jim hru svým slovním průjmem znepříjemňovali. Z tohoto důvodu jsem ti odebral možnost psát do chatu.
Můžeš se tady Katce slušně omluvit, uznat chybu a požádat o velkorysost a zkrácení banu.
V případě že ti toto upozornění nestačí a nenaučíš se slušnému chování, ber prosím na vědomí že kromě banu na web, ti může být v souladu s podmínkami se kterými si aktivací souhlasil, odebráno VIP na GG a FY za opakované poškozování portálu.

Můžeš se tady Katce slušně omluvit, uznat chybu a požádat o velkorysost a zkrácení banu.
V případě že ti toto upozornění nestačí a nenaučíš se slušnému chování, ber prosím na vědomí že kromě banu na web, ti může být v souladu s podmínkami se kterými si aktivací souhlasil, odebráno VIP na GG a FY za opakované poškozování portálu.

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
bylo by dobre kdyby jsi zmenila okulare,nebo spatne vidis a premackavas se, ale je to nejak často ,kdyz už si mi nekolikrat dala aj ban,a vim ze nejsem jedinej koho si banovala jen tak,ci kickovala ale tak stava se,co si tam tak vic pachas neplechy pritom fun,bejval dobrej nez se tam dostali lidi jako si ty
a jinak to vse umíš zahrat dobre do autu ,asi si te gamesites chvali,kdyz tu ma lidi jako adminy ,ktery nevi kdo založil cs 1,6,mej se 

- whiterussian
- Kolemjdoucí
to si mi dal ted krasne ban permu na chat po tom az co sem napišu
DDDD ty si asi take dobrej komediant
DDDD tak to
si potvrdil ze si administr vsech prav
DDD

- whiterussian
- Kolemjdoucí
Re: [Zamítnuto] kralovna
skus si precitat prispevok nad tymi tvojimi, tam to mas vsetko napisane
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
Vip/odebrání vip
Čau Ahoj Katko z jakého důvodu by my mnel být odebráno vip z gg ?? Kolikrát vám budu psát ze za mého skurveneho bratra nemohu.... sáhne mi někdo na vip a zabuguji cele gamesites s pozdravem váš milovaný hráč White Russian
- whiterussian
- Kolemjdoucí
Re: [Zamítnuto] kralovna
whiterussian píše:Čau Ahoj Katko z jakého důvodu by my mnel být odebráno vip z gg ?? Kolikrát vám budu psát ze za mého skurveneho bratra nemohu.... sáhne mi někdo na vip a zabuguji cele gamesites s pozdravem váš milovaný hráč White Russian
Russian, pokiaľ sa tvoj brat neumierni a stále bude s tým pokračovať, tak na to, bohužiaľ, doplatíš aj ty.
A nevyhrážaj sa.

-
Re: Vip/odebrání vip
Vzhledem k faktu že ti upozornění nestačilo a přesunul ses urážet adminku na jiný server, kde si ještě neměl zákaz psaní do chatu (což se už mimochodem změnilo), ti bylo odebráno VIP na FUN serveru.
Pokračuj dále, máš ještě jedno na GG.
Netrestáme tebe nebo tvýho údajnýho bratra. Trestáme ID ze kterého jsou porušovány pravidla. Už je mi jedno jestli tam sedíš ty, tvůj bratr nebo váš pes.
Jak vše odčinit jsem ti tady už psal.
Pokračuj dále, máš ještě jedno na GG.
Netrestáme tebe nebo tvýho údajnýho bratra. Trestáme ID ze kterého jsou porušovány pravidla. Už je mi jedno jestli tam sedíš ty, tvůj bratr nebo váš pes.
Jak vše odčinit jsem ti tady už psal.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1