• Stránka 1 z 1
krásné fotky afk právě udělané,žádny kick,ban,
tak tady máte další právě udělané fotky afk hráču,žádný upozornění pro ně,žádný kick,žadný ban s popisem typu no plant/no defuse
takže mě prosím laskavě neurážejte tím že já su lhář atd.Kdybych stál pár sec afk,tak už dávno bych od něj dostal znova ban,nebo kick,ale jak vidítě nikdy ostatní nic !!! jasný čas kola na fotce.. a tím to uzavírám vše.každej ví jak to moc dobře je na s1.

-
DJPrcek - Kolemjdoucí
krásné fotky afk právě udělané,žádny kick,ban,
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: krásné fotky afk právě udělané,žádny kick,ban,
Já vím, že se mě to netýká, ale jestli chceš být věrohodný, tak dodej odkaz na ban, nebo aspoň dodej výpis z konzole. 

Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.
Steam : MaxwellCZE
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.

[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.

[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.

Steam : MaxwellCZE
-
MaxwellCZE - Profesionál
Já nevím jestli seš tak blbej, nebo to na nás jenom hraješ?
Dáváš sem fotky hráčů, co jsou AFK. A co jako? Na každém serveru jsou desítky hráčů AFK, proč nám to cpeš? Server je nastaven tak, že při nečinnosti delší než 3 min. je to samo kickne.
Rozumím tomu správně že ty si stěžuješ na admina, který tě údajně banuje za AFK a jako důkaz dáváš screeny AFK hráčů?
Jsem jen já ten kdo to nechápe?

Dáváš sem fotky hráčů, co jsou AFK. A co jako? Na každém serveru jsou desítky hráčů AFK, proč nám to cpeš? Server je nastaven tak, že při nečinnosti delší než 3 min. je to samo kickne.
Rozumím tomu správně že ty si stěžuješ na admina, který tě údajně banuje za AFK a jako důkaz dáváš screeny AFK hráčů?
Jsem jen já ten kdo to nechápe?

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
stěžuji si na admina other1,který neplní ukoly pozice admina,chapeš?? mě dal několikrát ban za afk,jednoznačeně,tady sem dodal jasný dukazy že když je tam a sou tam hráči afk,tak jim nic neudělá,nevaruje atd. chápeš to ???
-
DJPrcek - Kolemjdoucí
Už toho mám dost.
Stížnost zamítám a pokud založíš další topic, bude ti udělen ban na web za opakované poškozování dobrého jména admin týmu.
lock
Stížnost zamítám a pokud založíš další topic, bude ti udělen ban na web za opakované poškozování dobrého jména admin týmu.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1