• Stránka 1 z 1
Kreky ; Antisek /JB#1/ Kažení hry
Zdravím,
Po dlouhé době jsem zase začal hrát JailBreaky a čekalo mě tam "milé" přivítání. Hned mi tito dva kazili hru svými způsoby. Hráč "antisek" ze začátku dával MFK ale to jsem bohužel nestihl zaznamenat. Jediné co na něho mám je, že si hraje na simona jen když je pouhopouhé CT a simon je uplně někdo jiný. Nadále na hráče "Kreky" mám, že jednoduše kazí hru, přesněji fotbal tím, že jezdí na skateboardech čímž se proviňujě už prvního porušení a to nestrážení simona a pak je posouvá přímo do hřiště čímž kazí hru. Snad je ban nemine a do příštích návštěv už budou poučeni
Steam ID obou hráčů:
[ ]~AntIseKKK: VALVE_0:0:1339081807
KR3kY^: VALVE_0:0:318047902
DEMO na oba hráče:
http://leteckaposta.cz/945850126
Po dlouhé době jsem zase začal hrát JailBreaky a čekalo mě tam "milé" přivítání. Hned mi tito dva kazili hru svými způsoby. Hráč "antisek" ze začátku dával MFK ale to jsem bohužel nestihl zaznamenat. Jediné co na něho mám je, že si hraje na simona jen když je pouhopouhé CT a simon je uplně někdo jiný. Nadále na hráče "Kreky" mám, že jednoduše kazí hru, přesněji fotbal tím, že jezdí na skateboardech čímž se proviňujě už prvního porušení a to nestrážení simona a pak je posouvá přímo do hřiště čímž kazí hru. Snad je ban nemine a do příštích návštěv už budou poučeni
Steam ID obou hráčů:
[ ]~AntIseKKK: VALVE_0:0:1339081807
KR3kY^: VALVE_0:0:318047902
DEMO na oba hráče:
http://leteckaposta.cz/945850126
-
DICKSONIS - Pokročilý
Kreky ; Antisek /JB#1/ Kažení hry
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Kreky ; Antisek /JB#1/ Kažení hry
Mimo vzor.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1