• Stránka 1 z 1
[V] Krocan
26.1. 2017 15:10 +- JB2
1) 22:20 admin neda slay za kempeni pri boxu
2) 26:25 slay za nic (pry za neznalost pravidel, ale admin mi nerekl jake pravidlo neznam a ja nikde chybu z me strany nenasel)
3) 26:30 druhy slay za nic (to se i admin priznal ze bylo jen tak)
4)28:40 move za nic (asi to patrilo k tomu slayi ale moc nechapu proc to neudelal najednou)
5) 39:00 pry psani hacku a carek je automaticke a je to i napsano v pravidlech
6) 41:50 dostanu FK a krocan simona neopravi i kdyz rika blbosti
7) 42:55 krocan pise do chatu ze za zbran je nevyhoda
Důkaz: http://leteckaposta.cz/789550937
2) 26:25 slay za nic (pry za neznalost pravidel, ale admin mi nerekl jake pravidlo neznam a ja nikde chybu z me strany nenasel)
4)28:40 move za nic (asi to patrilo k tomu slayi ale moc nechapu proc to neudelal najednou)
7) 42:55 krocan pise do chatu ze za zbran je nevyhoda
Důkaz: http://leteckaposta.cz/789550937
- Neha
- Zkušený
[V] Krocan
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Krocan
Můj názor bez důkazů nikoho nezajímá a pokud důkazy mám, poslu je HLSA do PM !
-
Maxer2 - Amatér
7) Omlouvám se, už jsem byl poučen, že se měnily pravidla a za zbraň se smí dát nevýhoda.
- Neha
- Zkušený
Admin informován, do 24h dodá potřebné informace.
-
Karl0s - Kazatelův učeň
Zdravím tě tady máš moje vyjádření.
Jsem si vědom pár chyb za které se ti moc omlouvám ale jsem tu nový admin a ještě se zdokonaluji.
Ale mám tu pro tebe odpovědi:
T hráči jsem nedal slay protože v té době když zapnul simon box tak jsem ještě něco řešil takže jsem nedával pozor, hned jak pak jsem si všiml toho spamu a reagoval jsem a to tak že jsem hráče z yardu vyhodil ven.
A pak jsem začal řešit problémy tím že jsem tě zabil a omylem jsem dal move hráči podobnému tvému nicku. Ale pak mě ostatní začali informovat že jsem dal špatný move. A tak jsem to napravil. Hráči co jsem dal omylem move jsem se omluvil a tobě ten move náležel kvůli neznalosti pravidel. Zabil jsi hráče co mluvil o FK a ty jsi ho zabil se slovy že zdržuje.
K tvojemu 6-tému bodu se ti omlouvám ale řešil jsem ten chaos co vzniknul, takže jsem nesledoval hru.
V demu (29:20-29:40) ti to jeden hráč vysvětlil a stejný názor jsem měl i já a plus ti to psalo i více lidí ale ty jsi nedával asi pozor.
Důkaz o mojí omluvě po té co jsem zjistil že jsem dal špatný move:
Jsem si vědom pár chyb za které se ti moc omlouvám ale jsem tu nový admin a ještě se zdokonaluji.
Ale mám tu pro tebe odpovědi:
T hráči jsem nedal slay protože v té době když zapnul simon box tak jsem ještě něco řešil takže jsem nedával pozor, hned jak pak jsem si všiml toho spamu a reagoval jsem a to tak že jsem hráče z yardu vyhodil ven.
A pak jsem začal řešit problémy tím že jsem tě zabil a omylem jsem dal move hráči podobnému tvému nicku. Ale pak mě ostatní začali informovat že jsem dal špatný move. A tak jsem to napravil. Hráči co jsem dal omylem move jsem se omluvil a tobě ten move náležel kvůli neznalosti pravidel. Zabil jsi hráče co mluvil o FK a ty jsi ho zabil se slovy že zdržuje.
K tvojemu 6-tému bodu se ti omlouvám ale řešil jsem ten chaos co vzniknul, takže jsem nesledoval hru.
V demu (29:20-29:40) ti to jeden hráč vysvětlil a stejný názor jsem měl i já a plus ti to psalo i více lidí ale ty jsi nedával asi pozor.
Důkaz o mojí omluvě po té co jsem zjistil že jsem dal špatný move:
říkam omylem.
sorry.
omluvil jsem se ti nevím co dál řešíš.
Říkají co máš dělat co je pro tebe dobrý,nechtějí abys přišel na vlastní odpovědi,chtějí abys věřil těm jejim.
EX
#CS:GO admin
#All JAILBREAK
#All Servers
EX
#CS:GO admin
#All JAILBREAK
#All Servers
-
kroCCy - Amatér
1. bod oprávněný.
Situace začala mnohem dříve
2. a 3. bod neoprávněný.
Nevím jaký si předtím dával příkazy, je možné že si se spletl nebo něco pokazil.
Kdyby si nedával nick podobný tobě, přesun by ani nedostal, je to jeho hloupost .. Tohle admin neodnese, ale ten hráč ano.
4. bod neoprávněný
Admin tě měl přehodit ihned potom, co si dostal slay. Avšak přehodil jiného a sám si toho nevšiml.. Ale potom co mu to začali hráči vysvětlovat, tak si admin uvědomil chybu a ihned to napravil.. ( Nevíme co si dával za příkazy, 4. bod navazuje na předchozí. )
5. bod oprávněný
6. bod oprávněný
Admin bude potrestán po poradě HLSA.
-
byLife - CS:GO Admin
kroCCy píše: Zabil jsi hráče co mluvil o FK a ty jsi ho zabil se slovy že zdržuje.
Admin řekl za co jsem měl slay a move takže jsem se do ničeho nezakecal. Jak už jsem psal: hráč měl zbraň a byl v CT zóně-dle mého není o čem diskutovat a tím že si stěžoval do miku akorát zdržoval hru.
- Neha
- Zkušený
Neha píše:kroCCy píše: Zabil jsi hráče co mluvil o FK a ty jsi ho zabil se slovy že zdržuje.
Admin řekl za co jsem měl slay a move takže jsem se do ničeho nezakecal. Jak už jsem psal: hráč měl zbraň a byl v CT zóně-dle mého není o čem diskutovat a tím že si stěžoval do miku akorát zdržoval hru.
Pokud víš, že hráč FK nedostal, máš říct simonu ať mikrofon vypne, že tady není smysl debatovat, popřípadě to můžeš i vysvětlit, zabijet ne.. Klasický postup
Dodatek..
Admin by měl upozornit hráče, kde udělali chybu.. Ne je přehodit se slovy .. " za neznalost pravidel "... Naopak vysvětlit, kde byla chyba, aby se to neopakovalo, takhle ničemu nepomůže..
2. bod oprávněný
Admin byl ponaučen a následně potrestán
Vyřešeno. > Otázky do pm
-
byLife - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1