I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] Krtek JOEY / JailBreak #1

Příspěvekod TESLAJEPAN » 20 kvě 2021, 23:13 VIP

...

Chcel by som sa posťažovať na tohto dementa.

demo je htlv: 20. 05. 21:40 jail_rats 20312-2105202140-jail_rats.dem.zip http://hltv.fakaheda.eu/20312-210520214 ... ts.dem.zip

Začalo to tak že som zobral hráčov k poháru a chcel som im dať atrakciu že ten pohár budú musieť rozbiť. RICSI mi povedal že CT do toho strieľali či môžem dať niečo iné. Vadilo mu že ten pohár už bol hitnuty. Tak som vysvetlil ešte raz atrakciu a sám do toho boxol aby videl že mne nevadí že je hitnuty pohár. Jemu sa to nepáčilo a hodil ma o zem.

Čas: 06:06:00

Potom sme riešili v chate že začo slay a na to mi napísal že je to nereálna atrakcia a že je to ako keď na atrakcii kde sú stoličky a zničím ich všetky tak už potom nemôžem dať stoličky :roll:
Potom som dostal prehoz len tak.

No a teraz začala zábava. Na server sa začali napájať dementi (katijka, qwqrr) Katijka hneď od začiatku čo sa napojila stále nadávky, podpichovanie, urážky a proste stále tie iste veci ako včera a predvčerom a predpredvčerom a vždy keď hrá lebo sa nevie správať. A qwqrr na serveri aka talentunter_ ktorý ma smutný život mi dával stále fks.

Po druhom fk som začal písať do admin chatu a t-chatu nech to RICSI porieši že mi dáva fks. Admin klasika odpovede že "požiadaj si o mik/ja som to nevidel/opytaj sa ho ty" na to som už stratil nervy a napísal som mu že je to kretén a že je to dip a preto mi dáva fk a pýtať sa ho niečo je absolútna strata času. Dostal som kick.

Potom začala slávna jb qeen nadávať a urážať kde som sa ja raz ozval a dostal hneď ban na 10min.

Čas: 36:00:00

Potom už len dostanem znova FK a jebem na to...

Čas: 50:20:00

Je smutné že ten JB ide do sračiek a ničí Vám ho jedná tupá baba a banda deti z trapno clanu. Nechápem že do teraz nevedia rozoznať admini kto je kto, kto je dip kto neni a stále stále nechávate hrať katijku. Hráčku čo už dávno mala mať minimálne permu na chat nech ju konečne nikto nepočuje a nevidí čo píše. Je mi z toho zle že admini vynášajú veci z admin sekcii a radšej sa budú ťahať po ts s hráčmi ako je katijka, qw, talent a ďalší tupci. Ak Vám toto vyhovuje že to takto vyzerá na JB tak GL.

A trapnoclanisti: Je mi strašne smiešno z Vás jaky poniektorí ste dementi :D každý sa hrá jaky je veľký frajer ako každému je GS jedno že nie ste noliferi a podobne sračky a na serveri ste 24/7 jak trosky. A keď som videl pár fotiek jak poniektorí vyzeráte tak nechápem jak môžte vobec písať o druhých kto jak vyzerá :D banda tupcov

Dúfam že týchto dvoch dementov aspoň zabanujete Katijka STEAM_0:0:121115876 a Qw STEAM_0:0:81608046

Katijka prehrežky: 11:38:00 nadavka, 29:50:00 fk, 35:25:00 - 36:50:00 wtf celý čas urážky a admin na to? "ale notááák", 45:48:00 nadavky,
Qw fks: 23:00:00, 24:30:00, 50:20:00
ObrázekObrázek

raz jeden múdry človek povedal: ľudia sú pičusi
TESLAJEPAN
Drbna
Drbna

[Vyřešeno] Krtek JOEY / JailBreak #1

od Rumcajz » 20 kvě 2021, 23:13

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Krtek JOEY / JailBreak #1

Příspěvekod Katijkaa » 21 kvě 2021, 06:33

Oooki cus tučko hlavne že som dostala Kick za tie nadávky ale to bolo asi vtedy keď si išiel už plakať Senorite na rameno
Katijkaa
Drbna
Drbna

Příspěvekod RICSI728745 » 21 kvě 2021, 07:27 VIP

Nazdar, už len tvoja prvá veta je vidieť aké máš správanie a IQ. Je neskutočné krásne ako si vieš upraviť STORY pre tvoj prospech. Tvoje správanie nie je normálne na serveroch a to som ťa niekoľko krát upozornoval na tvoje správanie. Taktiež som ťa slušne upozornil a požiadal nech dáš druhú atrakciu pretože tú atrakciu CT ničilo. Následne si ty chcel dať tú atrakciu, nerešpektoval si moju prosbu a išiel si si svoje. Potom si mi písal do chatu nech poriešim tvoj FK, moja odpoveď bola že si požiadaj o mikrofon pretože som riešil iné veci a nevidel som tú situáciu. Začal si sa správať ako 5 ročný fracek a začal si urážať mať blbé pripomienky tak si dostal KICK. Ako som mohol očakávať tak ten KICK ako varovanie nepomohlo a správal si sa tak isto ako pred tým tak si dostal BAN. A práve ty na základe tvojho chovania tu ideš poučovať o tom ako by sa kto mal kde správať a ako by mal admin robiť veci ako robí? Skús sa trochu zamyslieť nad sebou a začni poukazovať najprv na tvoje správanie na to ako sa správaš a potom začni poučovať kto sa ako kde správa. Ale aby som poukázal sem na tvoje správanie tak spravím takú menšiu zbierku tvojho slovníku:

2021-05-20 22:03:57 (Team) vidno že si kreten. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2021-05-20 22:12:30 :D a ty koilko musis pipikov pocmulat Katarina aby si bola stastna. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2021-05-20 22:03:17 (Team) tak co sa ho budem pytat do piči jke to dipkar znamy a ty sa tu hras na neviem jakeho admina. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2021-05-20 22:03:29 (Team) totalny kreten. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats

To nehovorím o tom aké máš správanie voice. Dôvod toho prečo som ťa upozornil som sa snažil vysvetliť vo voice tak tiež aj v chate. Stále si si išiel svoje a nerešpektoval admina. Ako som už písal upozornoval som ťa niekoľko krát, tak tiež si dostal kick a potom si dostal ban za tvoje správanie. Za svoje rozhodnutie si stojím a na budúce keď sa budeš takto správať znova dostaneš ban až kým sa nenaučíš správať ako sa má.

A na viac čo ma dostalo je veta :" Potom začala slávna jb qeen nadávať a urážať kde som sa ja raz ozval a dostal hneď ban na 10min." Raz čo si sa ozval? prosím ťa nehraj sa tu na obeť a začni sa správať ako dospelý človek. HLSA pozrite si koľko krát som ho upozornil a tak tiež dostal kick a následne potom znova robil to isté čo robil. A Katijka dostala odomna upozornenie ako aj ty. Ona to prestala robiť a ty si v tom pokračoval.

Pekný deň prajem, verím že po tom čo si toto prečítaš sa zmení tvoje chovanie a vstúpiš si do svedomia.
RICSI728745
Amatér
Amatér

Příspěvekod TESLAJEPAN » 21 kvě 2021, 09:38 VIP

Ako môžeš písať niečo o IQ keď chodíš na TS s Katijkou :roll:

Story je vyčasovane a popísané každé kolo ako bolo a správanie na serveroch na ktorých ani nehrám je katastrofálne.Nerešpektoval som tvoju prosbu lebo je nelogicka a stále si nevysvetlil prečo by som nemohol dať atrakciu. Výhovorky že si robil niečo iné má nezaujíma. Správal som sa celkom pohode, to že ti vynadam do kretenov lebo si KRETEN neni nič zlé. Ako admin si na serveri spravil veľké hovno a neriešil si nič len mna lebo proste kamoška na ts ti dávala pokyny.

Ja si stojím za tým, že by si nemal byť admin, že si kretén a nadržiavaš problémovým ľuďom. A čo sa týka ešte Katijky. Máš tam vypísané časy ak ti to príde malo na ban že dala 3x fk (zabudol sám tam vypísať ešte 2x fk) a nadávala cely čas čo bola na serveri tak znova sa budem opakovať a si kreten.

Pekný deň prajem a dufam že budeš zrušený a dementi zabanovany.
ObrázekObrázek

TESLAJEPAN
Drbna
Drbna

Příspěvekod Vonbrauncz » 22 kvě 2021, 09:19

Admin zrušen na základě tohoto topicu a předešlých oprávněných stížností.

Tobě radím se začít chovat slušně, nebo začneš dostávat bany ;)
Vonbrauncz
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Re: [Vyřešeno] Krtek JOEY / JailBreak #1

Příspěvekod TESLAJEPAN » 22 kvě 2021, 09:39 VIP

A dostanú bany Qw a Katijka?
ObrázekObrázek

TESLAJEPAN
Drbna
Drbna

Zpět na Stížnosti na Adminy