I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Sťažnosť oprávnená]KunFu Panda / JB2 / Nepřiměřený ban

Příspěvekod Tafi » 13 srp 2018, 21:55

1. Nick: KunFu Panda
2. Steam ID: STEAM_0:0:422368528 ; https://ctrlv.cz/1UQh
3. Dátum a čas: 13.08.2018
4. Popis situácie: Administrátor vyzval CT, ať si vezme simona .. CT se mu několikrát omluvilo, že už musí jít a že si ho teď nemůže vzít .. a admin mu dal ban na 24 hodin za neschopnost .. Nepřijde mi to fér..
5. Dôkaz: http://leteckaposta.cz/582903869
6. Vyčasovanie:

14:35: Výzva admina + omlluva hráče + 24h ban za neschopnost
Tafi
Mistr
Mistr

[Sťažnosť oprávnená]KunFu Panda / JB2 / Nepřiměřený ban

od Rumcajz » 13 srp 2018, 21:55

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: KunFu Panda / JB2 / Nepřiměřený ban

Příspěvekod TopBio » 14 srp 2018, 08:10 VIP

Zdravim, ked tu zminuješ mě tak se ti tu vyjádřím.

Jednak od začátku nebral simona,nebyl poprvé vyzvan už predim mal přiležitost vzit simona ale on nejevil zajem o to ho brat... a ked jsem to začal řešit tak najednou se omlouval ze bude muset jít... a ked jsem se otocil na tak chodil ... keby musel odejit tak snad nehraje dal ...

mal dost moznosti vzit simona ked padl simon nebo pri jine situaci neudelal tak jen cekal... a to byla posledni kapka ... (tak dlouho se chodi se džbanem pro vodu až se ucho utrhne)

Uznavam že 24h je poměrně dost ale k tomu je tam reason presne tady v amxmenu. A buďme objektivní kdybych u něj udělal vyjímku tak ostatnim hračum co dostavaji za to iste ban tak bych nadrzoval.
EVIP BaseBuilder 1
EVIP Jailbreak 3
EVIP TTT 2
EVIP Gun Game 1
EVIP Jailbreak 1
TopBio
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Gustik » 15 srp 2018, 05:34 VIP

TopBio píše:Jednak od začátku nebral simona,nebyl poprvé vyzvan už predim mal přiležitost vzit simona ale on nejevil zajem o to ho brat...

Vyčasuj prosím demo, které dodal Tafi, případně sem dodej HLTV, kde hráče vyzýváš, aby si vzal Simona. Pokud totiž upozorněn vůbec nebyl, přijde mi to jako nepřiměřený trest.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod TopBio » 15 srp 2018, 08:08 VIP

Dobré rano.

1) Hráč jsi vyzadal stavitelite... nez aby něco stavěl normalniho tak daval blocky do dveri ve zbrojnici.
2) Hráč mě vzit simona ale začal se nějak vymlouvat že nemuže.
3) Hráč byl vyzván i do tchatu... Po čas Tafiho dema dotyčný hráč u CT neni vidět asi jen parkrat že plni sve povinosti.Když dostal toho stavitele, ano cekase že neco postavi ale ked pote daný hráč utekl do zbrojnice tak ve dveřích zbrojky byli blocky.. zřejmě je chcel bugnout....

1) čas: 10:02
2) čas: 14:30
EVIP BaseBuilder 1
EVIP Jailbreak 3
EVIP TTT 2
EVIP Gun Game 1
EVIP Jailbreak 1
TopBio
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Knedlajs » 15 srp 2018, 09:21 VIP

Admin má právo udeliť hráčovi zákaz k CT na jeden deň v prípade, že daný hráč nemá k dispozícii mikrofón. Tým mu vlastne Admin dáva dostatok času na to, aby odišiel od PC, kúpil si mikrofón a znovu sa napojil k CT, kde bude môcť svoju funkciu strážcu Simona vykonávať naplno.

Pokiaľ hráč mikrofón má a len nechce vziať Simona, bude prehodený k T. Na to tam tá možnosť prehodenia je.
Hráč na deme mikrofón mal a slušne sa pri výzve Adminovi ospravedlnil do voicu, že ho nemôže zobrať. Je nemysliteľné, aby za to dostal BAN k CT na 1 deň.

Ďalej nechápem, prečo Admin neriešil daného hráča ako staviteľa vtedy, keď blokoval vytvorenými blokmi dvere. Prehrešky sa nespočítavajú. Nikdy. Každý priestupok hráča na serveri sa rieši okamžite, aby sa predišlo ďalším možným prehreškom. Keď dá hráč FK, Admin nebude čakať, kým dá ďalších 5 FK-ov, aby mu mohol dať zákaz k CT na dva dni.

BAN je neoprávnený, postupy Admina nesprávne a toto nie je prvý priestupok daného Admina.
Ďalší postup bude konzultovaný s Aweem alebo Maxipsom.

Sťažnosť oprávnená.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Re: [Sťažnosť oprávnená]KunFu Panda / JB2 / Nepřiměřený ban

Příspěvekod Maxipes » 15 srp 2018, 10:18

Admina jsem pro opakovane prohresky a opravnene stiznosti odebral.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy