Diskuse o všech herních postavách.

Kunkka

Příspěvekod RIOT09 » 25 srp 2019, 13:24

KUNKKA
Obrázek
Admiral

Role: Carry, Support, Disabler, Iniciátor, Odolný, Nuker

SCHOPNOSTI



Torrent
Obrázek
SPOTŘEBA MANY: 90/100/110/120
TYP SCHOPNOSTI: CÍLOVÝ BOD

Vyvolá gejzír vody, který po krátké prodlevě vymrští nepřátele do vzduchu, omráčí je, udělí jim poškození a navíc zpomalí jejich pohyb.

Tidebringer
Obrázek
SPOTŘEBA MANY: 0/0/0/0
TYP SCHOPNOSTI: AUTOMATICKÉ SESLÁNÍ, CÍLOVÁ JEDNOTKA

Kunkkův legendární meč začne udílet zvýšené poškození a je schopen jediným švihem zasáhnout několik jednotek v oblasti před Kunkkou.

X Marks the Spot
Obrázek
SPOTŘEBA MANY: 50
TYP SCHOPNOSTI: CÍLOVÁ JEDNOTKA

Zaměří spojeneckého nebo nepřátelského hrdinu, označí jeho momentální pozici symbolem X a po několika sekundách ho na toto místo vrátí. Kunkka může návrat vynutit kdykoliv během trvání schopnosti. Prodleva navrácení je dvakrát delší pro spojenecké hrdiny.

Ghostship
Obrázek
SPOTŘEBA MANY: 125/175/225
TYP SCHOPNOSTI: CÍLOVÝ BOD

Přivolá loď duchů, která propluje skrze bojiště a následně se v zacílené oblasti roztříští, čímž udělí poškození a omráčí všechny nepřátele, které její náraz zasáhne. Spojenecké jednotky zasažené lodí se napijí Admirálova rumu, díky čemuž získají zvýšenou rychlost pohybu a příchozí poškození je ovlivní až po prodlevě. Lze vylepšit pomocí předmětu Aghanim's Scepter.

MYTOLOGIE

Jako admirál mocné claddishské flotily byl Kunkka pověřen ochranou svých domovských ostrovů poté, co démoni Cataractu začali zabírat území živých. Po několika letech malých potyček a neustále sílících zákeřných útoků vyslali démoni celou flotilu svých masožravých lodí na Rozechvěné souostroví. Sebevražední mágové z Claddu v zoufalství provedli svůj nejmocnější obřad a vyvolali duchy předků, aby ochránili jejich lodě. Ale ani duchové nebyli démonům rovnými soupeři, a tak Kunkka, sledujíce, jak jeho lodě klesají na dno jedna za druhou, za pomoci svých předků marně sváděl boj se silami z jiného světa. Nicméně když byla bitva v plném proudu, něco v té vřavě démonů, mužů a duchů muselo přivolat čtvrtou stranu konfliktu, která doteď dřímala v hlubinách. Kolem zbylých lodí se vztyčily mohutné vlny a uprostřed nich se objevil Mealrawn, bůh hlubin. Jeho obrovská chapadla obepjala jak lodě duchů, tak lidí, a za víření vody a větru je přitáhla k Maelrawnovi. Co se poté stalo, nikdo neví, avšak přeživší démoni kvapně opustili svůj domov a zmizeli neznámo kam, zatímco Kunkka zůstal admirálem, nyní však pouze jediné lodi, lodi duchů, která neustále opakuje své poslední chvíle v oné bitvě. Jestli během jejího zničení Kunkka zemřel, o tom se můžeme jen dohadovat. Dokonce ani Tidehunter, který Malerawna vyvolal, si není jistý.

STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ
,,Aliquid desinit, incipit alius....."
Uživatelský avatar
RIOT09
Pokročilý
Pokročilý
 
Příspěvky: 109
Registrován: 23 dub 2019, 06:22

Kunkka

od Rumcajz » 25 srp 2019, 13:24

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků