I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

kvetoslav <3 bozetecha / Jailbreak 2

Příspěvekod Oxiduhelnaty » 12 bře 2017, 14:23

1. Admin kvetoslav <3 bozetecha (tehdy s nickem hrac se jmenem hrac) přišel na server a vyzval jsem ho, aby se vyjádřil k topicu, kde se řeší, že mi dal free ban. Opravdu mi ten freeban dal a zapírá. Požádal jsem ho, aby k situaci doložil demo, což neudělal.
Napsal mi, ať nepíšu sračky. To je sprosté slovo od admina na mojí adresu a já si tohle vyprošuju. Nemá mi co psát sprostý slova!!!!!!
2.
Zde důkaz z hlstats: 2017-03-12 13:47:35 nepis sracky.
Pak mi ještě napsal: 2017-03-12 13:48:15 lzes.
Napsal mi, že lžu. Si dělá srandu?
Nebudete si dávat jentak bany!!!

Dále z boxu vyndal hráče, kterým jsem předtím zapnul kyselinu. Zkazil tak hru, kdy jsem chtěl, aby se CT v boxu zabili. Nemá je co vyndavat, měli se z toho boxu dostat sami. To je zneužívání práv admina, pokud vím. Jentak je grabnul a zmařil tak mojí snahu o jejich zabití. Prosím o potrestání.

Neumíte nic jinýho než dávat bany! Hrát to neumíte, pravidla neumíte, tak co tady děláte? Jděte si hrát konečně na píseček venku na hřiště, tam vás aspoň někdo bude poslouchat a respektovat. Na jailbreak 2 z vás mají akorát všichni srandu. Hnus chce se mi blejt!!
Oxiduhelnaty
Amatér
Amatér

kvetoslav <3 bozetecha / Jailbreak 2

od Rumcajz » 12 bře 2017, 14:23

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: kvetoslav <3 bozetecha / Jailbreak 2

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 12 bře 2017, 14:41

Začal si do mě bezdůvodně hustit že jsem ti dal neoprávněný ban nebo co a ať se tam vyjádřím. Upozornil jsem tě, že jsem ti žádný ban nedal, že lžeš a nikde se vyjadřovat nemusím. Byl si upozorněn aby si přestal psát hovadiny a věnoval se hře.
Nepomohlo to, dostal si mute ban na 10 minut.

Živí byli 2 CT a 2 T. Všichni byli v kleci, kde byla voda. CT byli bugnutí tak, že je voda nezabila. Jelikož byli všichni 4 hráči spolu v kleci, pomohl jsem všem hráčům ven, aby hra mohla plynule pokračovat. Kdyby některý hráč v kleci umřel (což se nestalo, všichni stáli pevně v bezpečí), body by to nikomu nepřidalo, proto není možno tvrdit že jsem někoho poškodil.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod PEto » 13 bře 2017, 14:57

Vyjadrenie banujuceho admina mas, staznost sa zamieta.
PEto
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Oxiduhelnaty » 13 bře 2017, 18:23

Omlouvám se awee, ale pletu si vás a nevím kdo je kdo.

Nemáš je co vyndavat, tečka, kazíš hru. Bylo to součástí hry a je jen vaše demence, že přidáváte mapy, které obsahují bugy. Měli se z toho boxu dostat sami. Šlo to krásně.
Oxiduhelnaty
Amatér
Amatér

Zpět na Stížnosti na Adminy