I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Z]KYBERCRAFT / BASEBUILDER

Příspěvekod ilnearxdd » 13 úno 2024, 20:33

1. ILNEAR / STEAM_0:0:64319873
2. Popis situácie - Hrála se mapa antiquity a snažil jsem se zabít hráče ale odpojil se před smrtí, tak mu píšu jestli mu dá ban.. nedal napsal jestli mám demo ať to napíšu do PP, no nic tak jsem mu napsal že je to nula a že má dost, tohle žádná urážka ani není dostal jsem za to kick, změnila se mapa po té na stronghold jelikož byl zrovna konec mapy a změnil jsem si jméno na UKLIZECKA KYBERCRAFT poté další kick, tak jsem si to změnil znovu na CYBERCRAFT (0) / ILNEAR (BOREC) opět kick, tak jsem si tam dal KYBERKO (0) ILNEAR (BOSS) , můžete mi jako úplnymu debilovi vysvětlit co je na tomhle provokace? To že si o někom myslím že je nula a on je to je fakt a žádná provokace hold admin co nemá chladnou hlavu a vůbec by žádný práva neměl mít, chodí si tam jen dělat frajera nedělá ani svoji práci, polovina ZM AFK, odpojení pred smrtí, blokovaní nic neresi ale napisu mu ze je nula a mam ban na dvě hodiny, tak kde to jsme, nehlede na to ze hráči si tam mezi sebou nadavaji to je OK? To není provokace, jaj to je vlastne ublizeny ubreceny kybercraft, si asi dostaval šikanu jako malej tak si vylejváš srdíčko na 1.6kách a banuješ za pravdu, smutný život šmucka a nula pac a pusu :lol:
3. Dôkaz - https://ctrlv.cz/Licp

Nech sa páči, chci jednoduché odůvodnění.
ilnearxdd
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Z]KYBERCRAFT / BASEBUILDER

od Rumcajz » 13 úno 2024, 20:33

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: KYBERCRAFT / BASEBUILDER

Příspěvekod ilnearxdd » 13 úno 2024, 20:38

https://steamcommunity.com/id/raspberry42123/
Ještě dotaz proč tohle individuum má práva když má na druhých účtech VAC? to je OK? očividně jo paráda :lol:
ilnearxdd
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod kybik » 13 úno 2024, 20:49 VIP

ale odpojil se před smrtí, tak mu píšu jestli mu dá ban.. nedal napsal jestli mám demo ať to napíšu do PP

Presne tak. Nevidel som to. Tým pádom, jediné riešenie je, nahlásiť to do PP ak chceš, aby hráč dostal trest.

no nic tak jsem mu napsal že je to nula a že má dost, tohle žádná urážka ani není dostal jsem za to kick

Ak si myslíš, že môžeš písať adminom na serveri, že sú nuly tak mi dovoľ ťa vyviesť z omylu - Nie, nemôžeš.

UKLIZECKA KYBERCRAFT

Úprimne, nad týmto som sa zasmial a ešte som ťa aj pekne pozdravil. Za tento nick som ti kick nedával.

Kód: Vybrat vše
I changed my name from "UKLIZECKA KYBERCRAFT" to "KYBERCRAFT (0) / ILNEAR (BOREC)".

Po tomto si už ten kick ale dostal.

Po kicku si sa znova napojil s podobným nickom, párkrát som ti ho zmenil a upozornil ťa v chate, že také nicky mať nebudeš. Ty si si ale povedať nedal a pokračoval si ďalej v provokatívnych nickoch čo viedlo až k banu.

polovina ZM AFK, odpojení pred smrtí, blokovaní nic neresi ale napisu mu ze je nula a mam ban na dvě hodiny

Klamstvo za klamstvom.. Jediný, kto v daný moment niečo porušoval, si bol ty.

Bol som až veľmi ústretový a upozornil som ťa viackrát, aj napriek tomu, že už si za to ban mal a teda si určite vedel, že to robiť nemôžeš.
Those who can't abandon anything, can't change anything.
kybik
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod ilnearxdd » 13 úno 2024, 20:56

Já som porušoval, ano ano, věřit budeme adminovi dekujeme ty ses uplne mimo mas v te hlave fakt vymetýno, za to že ti někdo řekne že jsi nula banuješ, prober se už z té diskoteky co mas v palici a ano budu si psat co chci na serveru
ilnearxdd
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Twixx » 14 úno 2024, 03:21

Ahoj, nech sa páči, tu jednoduché odôvodnenie: https://www.gamesites.cz/amxban/classic ... p?bid=3128

Pac a pusu, Thicx.
Twixx
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy