I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Z] kyskader

Příspěvekod neelsjebuh » 09 bře 2021, 01:00

Serus, psal jsem tu minule asi tak 2 měsíce zpátky, řekli jste že hráč kaskader neboli píča admin si koupí novou bramboru mluvit a bude normálně simonovat, to se nestalo takže tady na něj máte stížnost a ještě chci dodat ať mi na to odpoví i s jeho tátou Mr. David, protože bez něj si neutře ani prdel. :-)

S pozdravem Bůh :)
neelsjebuh
Amatér
Amatér

[Z] kyskader

od Rumcajz » 09 bře 2021, 01:00

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: kyskader

Příspěvekod neelsjebuh » 09 bře 2021, 01:03

novou bramboru, do který bude mluvit, už ani neumím psát, jak mě ten degenerovanej týpek vytriggeroval :-)
neelsjebuh
Amatér
Amatér

Příspěvekod Kaskaderos » 09 bře 2021, 01:08 VIP

Ahoj,
Teď jsi mi nehorázně zlepšil náladu :lol: :lol: :lol: Opět a zase mi na tsku řekli, že mi jde rozumět tak nevím co je problém. Každopádně si příště ty urážky odpusť. :lol: Jop a s Davidem jsem šel na server, protože jsme si chtěli užít hru. Stejně jako kdybych řekl že jsi si s Nghtr šel na JB, aby ti říkal co máš dělat :lol:
Tak se měj a snad se někdy zase potkáme ;)
Kaskaderos
CS:GO Správce Akademie
CS:GO Správce Akademie

Příspěvekod neelsjebuh » 09 bře 2021, 01:16

Kaskader108 píše:Ahoj,
Teď jsi mi nehorázně zlepšil náladu :lol: :lol: :lol: Opět a zase mi na tsku řekli, že mi jde rozumět tak nevím co je problém. Každopádně si příště ty urážky odpusť. :lol: Jop a s Davidem jsem šel na server, protože jsme si chtěli užít hru. Stejně jako kdybych řekl že jsi si s Nghtr šel na JB, aby ti říkal co máš dělat :lol:
Tak se měj a snad se někdy zase potkáme ;)

Já doufám, že ti někdo prokopne držku jo šel si na server, kde týpek dával FK a ty čumíš a odejdeš, a pak si přijdeš s Davídkem až na novou mapu ty taško.

cya
neelsjebuh
Amatér
Amatér

Příspěvekod NghtR » 09 bře 2021, 01:36

Takže mě si absolutně neber do držky když seš absolutně neschopnej cokoliv vyřešit po tom co ti přijde 85 reportů. Napojíš to v půlce mapy jak taška a hned odejdeš, napojíš se další mapu i s Davidem za zadkem. Tleskám xdd. Doufám že bude víc adminů jako ty a budou tady dál pobíhat košťata jako radunov nebo jak se jmenoval bez banu. A ten tvůj mikrofon je fakt bombovej.

S pozdravem Kysnise
NghtR
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod NghtR » 09 bře 2021, 01:36

Takže mě si absolutně neber do držky když seš absolutně neschopnej cokoliv vyřešit po tom co ti přijde 85 reportů. Napojíš to v půlce mapy jak taška a hned odejdeš, napojíš se další mapu i s Davidem za zadkem. Tleskám xdd. Doufám že bude víc adminů jako ty a budou tady dál pobíhat košťata jako radunov nebo jak se jmenoval bez banu. A ten tvůj mikrofon je fakt bombovej.

S pozdravem Kysnise
NghtR
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod GuHHH666 » 09 bře 2021, 09:44 VIP

Neurážej tu příště adminy nadávkama a sepiš to podle vzoru ....

Lock.
GuHHH666
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy