• Stránka 1 z 1
"Kzh hack"
Ahoj, nerad ruším příjemné odpolední chvilky, ale přijdu domu, pustím csko a co nevidím.
Steam nenašel hw.dll přes dww32.dll. Oba jsem si teda fixnul. Poté jsem sice spustil csko, ale naběhlo okno, které začalo nějaký né že přímo update, ale nějakou srajdu.
Tak jsem tedy unn celé csko, následně nainstaloval. Poupravil jsem si csko podle svého, ikdyž bych rači někde sehnal downgradovou verzi, ale tak co mě udivilo nejvíc, bylo to, že po postahovaní všech potřebnejch ****, tak po chvilce kick ze serveru z důvodu KZH hacku, který pochopitelně nemám.
Ještě včera jsem hrál na serveru naprosto normálně. Prosím tedy o radu, jak to vyřešit.
HDD mám nové, cheaty neužívám dobré 2 roky. VAC ban též nemám, ns csko téže ne.
Tudíž, někdo nějaké rady ?
Steam nenašel hw.dll přes dww32.dll. Oba jsem si teda fixnul. Poté jsem sice spustil csko, ale naběhlo okno, které začalo nějaký né že přímo update, ale nějakou srajdu.
Tak jsem tedy unn celé csko, následně nainstaloval. Poupravil jsem si csko podle svého, ikdyž bych rači někde sehnal downgradovou verzi, ale tak co mě udivilo nejvíc, bylo to, že po postahovaní všech potřebnejch ****, tak po chvilce kick ze serveru z důvodu KZH hacku, který pochopitelně nemám.
Ještě včera jsem hrál na serveru naprosto normálně. Prosím tedy o radu, jak to vyřešit.
HDD mám nové, cheaty neužívám dobré 2 roky. VAC ban též nemám, ns csko téže ne.
Tudíž, někdo nějaké rady ?
-
doudik - Kolemjdoucí
"Kzh hack"
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: "Kzh hack"
Server tried to send invalid command:"kzh_exec
"Server tried to send invalid command:"zhy_exec
"Server tried to send invalid command:"kzh_exec
Tohle jsem ještě našel v konzoli, co by možná mohlo pomoci. Tohle dokládá, že tam někde nějakej takovejhle soubor nejspíš s khz je, ale nejde mi do hlavy, že by se toho ujalo valve. Zkoušel jsem tyto soubory najít, ale marně. Možnost, že mi to tam dal bratr, sestra či kdokoliv jiný, vylučuji. Počítač mám stále zabezpečený a nikdo k němu nemá přístup, krom mě.
PS: omlouvám se za double post, ale nenašel sem nikde edit.
"Server tried to send invalid command:"kzh_exec
Tohle jsem ještě našel v konzoli, co by možná mohlo pomoci. Tohle dokládá, že tam někde nějakej takovejhle soubor nejspíš s khz je, ale nejde mi do hlavy, že by se toho ujalo valve. Zkoušel jsem tyto soubory najít, ale marně. Možnost, že mi to tam dal bratr, sestra či kdokoliv jiný, vylučuji. Počítač mám stále zabezpečený a nikdo k němu nemá přístup, krom mě.
PS: omlouvám se za double post, ale nenašel sem nikde edit.
-
doudik - Kolemjdoucí
Re: "Kzh hack"
Tímto děkuji CS Supportovi "BlackMaster". Vyřešilo se to, byla to nejspíše nějaká chyba v nové aktualizaci, které všichni tak zbožňují. Nahození starší verze a šlape to. Dík 

-
doudik - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1