• Stránka 1 z 1
[Přijat] **LaCiKeE/SkyBlock/Žiadosť**
1. Vek: 15
2. Nick v hre: LaCiKeE
3. Originálny MC: Jasné
4. Primárny server kde chcete práva: SkyBlock.. ( Pokúsim sa chodievať na všetky servery..)
5. Denná aktivita: To zaleží od volného času.. Niekdy aj celý deň.. ale väčšinou také 2-3 hodiny.. Počas školy trošku menej..
Ale podla môjho prístupu k učeniu
to bude asi viac
DDD Doležitu rolu v tom hra moja mama
keď mi zamaže PC som niekde tam kde nemôžem povedať
takže na serveri nebudem vôbec
ale to sa stava len kde niečo dokašlem 
6. Priestupky na gamesites: Je tu jeden ešte za čias C5.. Keď Garlin zrušil VIP-Kam pár práv tak som mu povedal že načo sa do toho mieša keď nevie.. A potom nasledoval BAN
7. Priestupky mimo gamesites: Nehram mimi GS -_-
8. Niečo o mne (minimálne 20 slov): Volám sa Laci.. Študujem na Základnej škole.. Momentálne 9 ročník.. Ďalej by som chcel isť na Gymnázium.. (ja nie ale mama tak chce ) Zaľuby : Foot ball MAJNKRAFT a sem tam behám na motorke
9. Prečo práve ja mám byť adminom (minimálne 50 slov): Tak admin by som mal byť preto veľmi rad pomáham ľudom.. A na serveri trávim dosť času na to aby som mohol byť Admin.. Admin som bol už par krát v minulosti.. na GS.. ale práva som musel nechať z rodinných dôvodov.. lebo by nebol čas a aj tak by ste ma odobrali lebo by som nebol aktívny.. No teraz budem
Prajem pekný deň s pozdravom LaCiKeE
Občas síce zanadávam, nepijem a neokrádam.
2. Nick v hre: LaCiKeE
3. Originálny MC: Jasné
4. Primárny server kde chcete práva: SkyBlock.. ( Pokúsim sa chodievať na všetky servery..)
5. Denná aktivita: To zaleží od volného času.. Niekdy aj celý deň.. ale väčšinou také 2-3 hodiny.. Počas školy trošku menej..

6. Priestupky na gamesites: Je tu jeden ešte za čias C5.. Keď Garlin zrušil VIP-Kam pár práv tak som mu povedal že načo sa do toho mieša keď nevie.. A potom nasledoval BAN
7. Priestupky mimo gamesites: Nehram mimi GS -_-
8. Niečo o mne (minimálne 20 slov): Volám sa Laci.. Študujem na Základnej škole.. Momentálne 9 ročník.. Ďalej by som chcel isť na Gymnázium.. (ja nie ale mama tak chce ) Zaľuby : Foot ball MAJNKRAFT a sem tam behám na motorke
9. Prečo práve ja mám byť adminom (minimálne 50 slov): Tak admin by som mal byť preto veľmi rad pomáham ľudom.. A na serveri trávim dosť času na to aby som mohol byť Admin.. Admin som bol už par krát v minulosti.. na GS.. ale práva som musel nechať z rodinných dôvodov.. lebo by nebol čas a aj tak by ste ma odobrali lebo by som nebol aktívny.. No teraz budem
Prajem pekný deň s pozdravom LaCiKeE
Občas síce zanadávam, nepijem a neokrádam.
L.A.C.I je moje meno.. Taky aky ja tu nikdy nebude a nebol
-
L4CiKe3 - Amatér
[Přijat] **LaCiKeE/SkyBlock/Žiadosť**
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: **LaCiKeE/SkyBlock/Žiadosť**
Doporučujem...
+ Pomáha hráčom
+ Origo
+ Aktivita
+ Pomáha hráčom
+ Origo
+ Aktivita
"and ye shall know the truth, and the truth shall make you free"
-
PixelxD - Zkušený
Doporučuji!
Hráč na serveru pomáhá a je aktivní,sice někdy spamuje , ale to nějaký velký přestupek není
+Origo
+Aktivita
+Snaží se pomoct
-Bohužel ta věc s Garlinem
Hráč na serveru pomáhá a je aktivní,sice někdy spamuje , ale to nějaký velký přestupek není

+Origo
+Aktivita
+Snaží se pomoct
-Bohužel ta věc s Garlinem

Discord: Viyomi#5590
Steam: http://steamcommunity.com/id/IamViyomi
Steam: http://steamcommunity.com/id/IamViyomi
-
DarkRayCode - Spamerův sluha
Aktivní
Rozumný
Snaží se pomáhat
Neumí skákat na eventech, takže mám větší šanci na výhru
Slušně vychovaný, teď mám díky němu pěkný den
Admin-Teamu by jenom prospíval, doporučuji
Rozumný
Snaží se pomáhat
Neumí skákat na eventech, takže mám větší šanci na výhru
L4CiKe3 píše:Prajem pekný deň s pozdravom LaCiKeE
Slušně vychovaný, teď mám díky němu pěkný den
Admin-Teamu by jenom prospíval, doporučuji
-
MegaHouby - Pokročilý
Nedoporučuji,
podvádění na eventech.
podvádění na eventech.
-
TheRsM1 - Profesionál
Tak za to podvádzanie na evente som sa ospravedlnil.. Ale čo už.. Už sa to nezmení.. Jednoducho som si neprečítal pravidla..
Tak som dal sethome skoro všade.. Ako to býva na ostatných eventoch.. (že miesto je označené /sethome) No tam boli Zombie hlavy.. Ešte raz sa ospravedlňujem moja chyba..
Tak som dal sethome skoro všade.. Ako to býva na ostatných eventoch.. (že miesto je označené /sethome) No tam boli Zombie hlavy.. Ešte raz sa ospravedlňujem moja chyba..
L.A.C.I je moje meno.. Taky aky ja tu nikdy nebude a nebol
-
L4CiKe3 - Amatér
• Stránka 1 z 1