• Stránka 1 z 1
[PC]Lagy CS:GO, 1.6
Zdravim borci,
mam takovy problem. Asi tyden se potykam s lagy ve hre, ping mam ok, fps taky. Internet mi funguje a bezi ok. Ale kdyz hraju CS:GO nebo i 1.6, tak mi net spadne, vypise mi to connection problem. Pote chvilku nefunguje net vubec, ani prohlizec nic. Ale spadne jen pri hrani, pri prohlizeni webu sem to nezpozoroval. Vubec netusim, cim to muze byt. Poskytovatel prej prenastavoval vysilac ale to neovlivnim a kvuli me to vracet zpatky urcite nebude. Nevite nekdo co s tim prosim? Dost me to stve, je to otravne, zvlaste pri zapase v klicovych momentech.
Budu rad za kazdou radu, diky moc predem.
mam takovy problem. Asi tyden se potykam s lagy ve hre, ping mam ok, fps taky. Internet mi funguje a bezi ok. Ale kdyz hraju CS:GO nebo i 1.6, tak mi net spadne, vypise mi to connection problem. Pote chvilku nefunguje net vubec, ani prohlizec nic. Ale spadne jen pri hrani, pri prohlizeni webu sem to nezpozoroval. Vubec netusim, cim to muze byt. Poskytovatel prej prenastavoval vysilac ale to neovlivnim a kvuli me to vracet zpatky urcite nebude. Nevite nekdo co s tim prosim? Dost me to stve, je to otravne, zvlaste pri zapase v klicovych momentech.
Budu rad za kazdou radu, diky moc predem.

-
Dreizak - Zkušený
[PC]Lagy CS:GO, 1.6
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Lagy CS:GO, 1.6
Jaký máte přístroj: Acer Aspire E15 (E5-575G-556G)
Jaká máte operační systém: Windows 10 Home 64 bit
Kdy, nebo co mohla být příčina vašeho problému: Asi tyden zpet, od poskytovatele vim, ze menil nastaveni vysilace
Jaká máte operační systém: Windows 10 Home 64 bit
Kdy, nebo co mohla být příčina vašeho problému: Asi tyden zpet, od poskytovatele vim, ze menil nastaveni vysilace
-
Dreizak - Zkušený
https://www.youtube.com/watch?v=k_3K4ZTvJOY presne tento problem mam i ja, pro upresneni
-
Dreizak - Zkušený
Ano, pouzivam router. Dva mesice to slapalo a najednou tohle. Pres kabel pripojeny nejsem.
-
Dreizak - Zkušený
Některé typy routeru nevydrží tak dlouho a po nějaké době se může stát že prostě ti začne kolísat a občas chcípat ale internetové připojení je v pořádku může se to stát když ti začne odcházet Router, vyzkoušej odpojit hlavní kabel z routeru, počkat 10-20sec a poté zapojit znova.
Nepomohlo?
Odpoj hlavní kabel z routeru a zapoj ho do PC, poté budeš pravděpodobně potřebovat Zákaznické číslo apod. aby si zaregistroval nové připojení, pokud ho nevíš stačí zavolat do společnosti která ti spravuje net a oni ti to řeknou.
Nepomohlo?
Pokud jsi v tom znalý tak hod Router do továrního nastavení a zkus to znova.
Nepomohlo?
Tak máš ještě možnost si nechat zavolat technika (Pokud si zavoláš technika od společnosti která ti spravuje internet tak on se pravděpodobně bude jen koukat na připojení z Routeru k nim né do routeru, řekne že tam není závada a zaplatíš mu 300kč+-)
Proto by bylo dobré jim zavolat a dohodnout se na někom kdo by tam přišel a vyměnil ti router a popř. zjistil jestli je opravdu v něm, klasický router seženeš od 400-1000kč podle kvality.
Nepomohlo?
Odpoj hlavní kabel z routeru a zapoj ho do PC, poté budeš pravděpodobně potřebovat Zákaznické číslo apod. aby si zaregistroval nové připojení, pokud ho nevíš stačí zavolat do společnosti která ti spravuje net a oni ti to řeknou.
Nepomohlo?
Pokud jsi v tom znalý tak hod Router do továrního nastavení a zkus to znova.
Nepomohlo?
Tak máš ještě možnost si nechat zavolat technika (Pokud si zavoláš technika od společnosti která ti spravuje internet tak on se pravděpodobně bude jen koukat na připojení z Routeru k nim né do routeru, řekne že tam není závada a zaplatíš mu 300kč+-)
Proto by bylo dobré jim zavolat a dohodnout se na někom kdo by tam přišel a vyměnil ti router a popř. zjistil jestli je opravdu v něm, klasický router seženeš od 400-1000kč podle kvality.

-
Taygete - Mistr Yoda
pokud máš nonsteam muže se stát že sis dal špatný config a ted se ti celkově ničí všechny složky v csku, skus to na steamu ..
Minecraft akademik Survival
- jakubcuc
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1