LÁGY IBA V CS:GO

Příspěvekod EREKTU5 » 28 črc 2015, 19:41

Ahoj, potrebujem pomoc.
Asi pred týždňom mi začalo lágovať csko. Keď si zmeriam ping na prehliadači tak mi ukáže, že mám ping 30-50 a v hre mám proste 100-150. Skúšal som už asi všetko: kontroloval PC od vírusu, preinštaloval som celý steam aj csko a úplne som si zmazal config a aj tak to stále robí, volal som aj poskytovateľovi a tí povedali, že u nich problém nieje, že sa kukali aký mám ping a povedali, že je to v pohode....už som googlil strašne veľa a nepomohlo mi nič. Už som aj router vytiahol z elektriky a znova zapojil, teda som to asi reštartoval a stále proste...v csku mám nahraných viac ako 1700 hodín a nechcem sa toho len tak vzdať...
Som pripojený cez kábel, ktorý ide z wifi-routeru a do wifi-routeru je zapojený ďalší kábel, ktorý je prepojený cez nejakú blbosť malú a odtiaľ ide kábel, ktorý vedie k anténe, ktorá prijíma signál na internet. Už som skúšal aj napojiť to priamo, teda nie cez ten wifi router ale aj tak stále veľké pingy... Keďže bývam na dedine iné pripojenie sa tu spraviť zatiaľ nedá. :? Bol by som veľmi rád, keby sa niekto ozval a pomohol mi nejak, proste ja mam z toho strašné nervy...
Obrázek
EREKTU5
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

LÁGY IBA V CS:GO

od Rumcajz » 28 črc 2015, 19:41

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: LÁGY IBA V CS:GO

Příspěvekod EREKTU5 » 29 črc 2015, 19:44

teraz som si aj Windows upgradoval na tú 10 a stále proste...
EREKTU5
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod zima » 31 črc 2015, 08:37

Keď máš internet cez anténu tak tam kľukne môžu byť vysoké ping-i aj ke+d ti meranie netmetru ukáže ping nižší lebo určite sa o "linku" delíš s n-ľuďmi.

Nejaké nastavenie pre "horší" net:
- https://steamcommunity.com/sharedfiles/ ... =327331808
- http://forums.steampowered.com/forums/s ... 209&page=2

Ďalší problém by mohol byť v nastavení alebo v tvojom hw. Skús sem napísať či hráš na ntb alebo desktope, akú máš grafickú kartu, procesor a veľkosť/kapacitu pamäte ram + FPS, ktoré dosahuješ.

Nabudúce, príspevok je treba napísať podľa vzoru: support-team-pravidla-vzor-poradny-t77536.html
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
zima
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod EREKTU5 » 31 črc 2015, 08:59

Hrám na desktope, procesor Intel Core i7-3770 3.40GHz, grafickú kartu mám NVIDIA GTX 760, ramku tak to mám 16GB a fps mám tak priemerne 250...ja len nechápem, že to išlo dobre a z ničoho nič to ide zle...
EREKTU5
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod zima » 31 črc 2015, 09:31

Ono na nelicencované mikrovlny sa nedá spoľahnúť. Na tie majú vplyv aj poveternostné podmienky, stromy, žeriavy atd. (mno a teraz sa n=am parádne rozpršalo). (samozrejme hlavne anténa ma na to vplyv)

Každopádne výkonovo to máš vychytané, jedine ti zostáva sa pohrať s cfg a položkami čo majú dopad na "pripojenie" viď môj príspevok vyššie.
zima
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod EREKTU5 » 31 črc 2015, 09:35

oukej, ja mám s tou anténou problémy stále ale tak čo sa dá robiť :D, ďakujem ešte raz :)
EREKTU5
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod hiruki » 01 srp 2015, 12:59

zima píše:Ono na nelicencované mikrovlny sa nedá spoľahnúť. Na tie majú vplyv aj poveternostné podmienky, stromy, žeriavy atd. (mno a teraz sa n=am parádne rozpršalo). (samozrejme hlavne anténa ma na to vplyv)

Každopádne výkonovo to máš vychytané, jedine ti zostáva sa pohrať s cfg a položkami čo majú dopad na "pripojenie" viď môj príspevok vyššie.

To mozno ani nepomoze. S mikrovlnkou na sidlisku nevadia ani tak poveternostne podmienky a ani zeriavy, ale vadi tomu rusenie od inych rovnakych. To je zvlast problem na sidlisku, kde ma kazdy wifi router, je tam 50 sieti a nikomu to poriadne nejde.
hiruki
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod zima » 03 srp 2015, 06:41

hiruki píše:To mozno ani nepomoze. S mikrovlnkou na sidlisku nevadia ani tak poveternostne podmienky a ani zeriavy, ale vadi tomu rusenie od inych rovnakych. To je zvlast problem na sidlisku, kde ma kazdy wifi router, je tam 50 sieti a nikomu to poriadne nejde.

Hej ale v jeho prípade sa to týka poskytovateľov internetu, ktorý fičia na wi-fi; a áno na jednej strane sa rušia, no na druhej strane nemajú dostatočné vybavenie. Napr. mobilný operátory nemajú ku každému vykrývaču kábel a s LTE tam obslúžia 1000 zariadení. Licencovaná frekvencia spraví veľa ale tie smerové antény čo majú spolu s ďalšou (aj cisko) technikou sú najdôležitejšie na to aby ukočírovali tie dáta.
zima
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Vyriešené topicy