• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Lagy mikrofonu
Kamáradou nemám sry iba jedneho ale ten nemá počitač ani notebook a funguje dobre či mám problem niečo z kompom? 

Cherry Rajčiny sú GOD <3
-
Davidosbanan - Pokročilý
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
A ve škole počítače máte? Pokud ano, zkus to tam. V nejhorším případě zajdi do nějaké knihovny 
To jestli je chyba v PC nebo v mikrofonu jde právě zjistit jedině tak, že ten mikrofon zapojíš do jiného PC a tam ho vyzkoušíš (nebo tak, že do stejného PC zapojíš jiný mikrofon).

To jestli je chyba v PC nebo v mikrofonu jde právě zjistit jedině tak, že ten mikrofon zapojíš do jiného PC a tam ho vyzkoušíš (nebo tak, že do stejného PC zapojíš jiný mikrofon).

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Nie nemáme no máme ale mame rozbite ale budem mat za 2 dvé mesiacé novy komp ozvem sa keď budem mat novy komp na 2 mesiac už to tak neriešme skúsime to za dvé mesiace a keď mi nebude fungovat tak neviem ok a už to tak nechajme
Cherry Rajčiny sú GOD <3
-
Davidosbanan - Pokročilý
Tak jestli se ti chce 2 měsíce čekat, tak klidně 
Do té doby se zkus doma podívat třeba po nějakém jiném mikrofonu (nebo si za 70 Kč koupit nový). Pokud by jsi měl to štěstí a nějaký našel, tak ho zapoj do PC a vyzkoušej jeho funkčnost.
Do té doby sem dám lock, kdyby něco napiš mi soukromou zprávu,
Lock.

Do té doby se zkus doma podívat třeba po nějakém jiném mikrofonu (nebo si za 70 Kč koupit nový). Pokud by jsi měl to štěstí a nějaký našel, tak ho zapoj do PC a vyzkoušej jeho funkčnost.
Do té doby sem dám lock, kdyby něco napiš mi soukromou zprávu,
Lock.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
• Stránka 2 z 2 • 1, 2