• Stránka 1 z 1
[V] Last One / JailBreak
Nick na serveru: Last One
SID: STEAM_0:0:419796625
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 18 Let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=101109
Bany, které jsem dostal (kdekoliv na GS): V jailbreak sekci mám jediný ban / který šel dohledat a to 22.12.2020 za "neschopnost ct" , na TTT mám jeden ban za ghosting ,
JailBreak ban jsem myslím dostal s tím že jsem místo hlídání simona skákal nějaký parkour.
TTT ban jsem dostal tak , že jsem kamarádovi hodil info , kdo mě zabil / Ghosting
Jeden minecraft ban z roku 2017 za rasistický nick.
Více banů jsem již nebyl schopen dohledat.
Něco o mně: Jmenuji se Adam , je mi 18 let , brzo budu zakončovat střední školu , ale skrz distanční výuku mám hromady času , které pomalu nemám jak strávit.
Proč právě já: Skrz to že mám aktuálně hodně času na hry , rád bych ho strávil zde hraním již zmíněného jailbreaku , myslím si že v pravidlech se dobře vyznám a herní zkušenosti mám také.
Případné poznámky: V roce 2016/2017 jsem ve 13 / 14 Letech dělal akademika , nick mám nestabilní kvůli FONTU , ale mám v plánu si nick změnit.
SID: STEAM_0:0:419796625
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 18 Let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=101109
Bany, které jsem dostal (kdekoliv na GS): V jailbreak sekci mám jediný ban / který šel dohledat a to 22.12.2020 za "neschopnost ct" , na TTT mám jeden ban za ghosting ,
JailBreak ban jsem myslím dostal s tím že jsem místo hlídání simona skákal nějaký parkour.
TTT ban jsem dostal tak , že jsem kamarádovi hodil info , kdo mě zabil / Ghosting
Jeden minecraft ban z roku 2017 za rasistický nick.
Více banů jsem již nebyl schopen dohledat.
Něco o mně: Jmenuji se Adam , je mi 18 let , brzo budu zakončovat střední školu , ale skrz distanční výuku mám hromady času , které pomalu nemám jak strávit.
Proč právě já: Skrz to že mám aktuálně hodně času na hry , rád bych ho strávil zde hraním již zmíněného jailbreaku , myslím si že v pravidlech se dobře vyznám a herní zkušenosti mám také.
Případné poznámky: V roce 2016/2017 jsem ve 13 / 14 Letech dělal akademika , nick mám nestabilní kvůli FONTU , ale mám v plánu si nick změnit.
Yesterday is history, tomorrow is a mystery
-
Dotty - Amatér
[V] Last One / JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Last One / JailBreak
Stahují žádost o admina , prosím o uzavření / smazání TOPICu
Yesterday is history, tomorrow is a mystery
-
Dotty - Amatér