• Stránka 1 z 1
Léčko Bug
No objavil som taký menší bug s léčkom. Keď zomriete ako človek a máte kúpené léčko tak na dalšie kolo, keď sa narodíte tak vám to léčko ostane. Ako kúpite zbrane tak vám hneď zmizne, ale keď zbrane nekúpite tak stým môžte liečiť.
S pozdravom N3mO
S pozdravom N3mO

-
N3mO - Mistr
Re: Léčko Bug
Také se mi to stává ale jen když jsem last a umřu s lečkem jinak ne..
- albinekGS
- Kolemjdoucí
Je to menší bug, který nenarušuje hru, protože mám takový pocit, že když ho hodíš, tak nikoho nevyléčí. 

YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
Luther píše:Je to menší bug, který nenarušuje hru, protože mám takový pocit, že když ho hodíš, tak nikoho nevyléčí.
Ide o to, že keď si ho necháš pri konci kola, tak vyléčí..

-
N3mO - Mistr
To není bug, to je prostě chování CSka - koupíš zbraně = rehresh výbavy. Sorry, ale CS stojí na tom, že každé kolo se hraje jako "nově". Zvlášť na ZM.
-
Xter - Spamerův sluha
N3mO píše:No objavil som taký menší bug s léčkom. Keď zomriete ako človek a máte kúpené léčko tak na dalšie kolo, keď sa narodíte tak vám to léčko ostane. Ako kúpite zbrane tak vám hneď zmizne, ale keď zbrane nekúpite tak stým môžte liečiť.
S pozdravom N3mO
Stalo sa mi to iba raz a potom už nikdy

ฯθθ
-
troublEe - Spamerův sluha
HebaN píše:N3mO píše:No objavil som taký menší bug s léčkom. Keď zomriete ako človek a máte kúpené léčko tak na dalšie kolo, keď sa narodíte tak vám to léčko ostane. Ako kúpite zbrane tak vám hneď zmizne, ale keď zbrane nekúpite tak stým môžte liečiť.
S pozdravom N3mO
Stalo sa mi to iba raz a potom už nikdy
Mne sa to stáva stále..

-
N3mO - Mistr
Na zombie blood 2 je podobný bug. Jen když umřete a oživíte se a koupíte si léčení, tak nefunguje jako léčení ale odhodí nepřátele jako zombie granát. Taky by nebylo od věci s tím něco udělat 

*32
-
Eco - Pokročilý
Eco píše:Na zombie blood 2 je podobný bug. Jen když umřete a oživíte se a koupíte si léčení, tak nefunguje jako léčení ale odhodí nepřátele jako zombie granát. Taky by nebylo od věci s tím něco udělat
To dělalo vždy...
-
Xter - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1