• Stránka 1 z 1
Len malá otázočka
Zdravím, len mám takú, možno bezvýznamnú otázku... JE pravda, že 64 bitové OS sú lepšie k hraniu hier? A je možné, že mi po reinstalle win, rozumej upgrade z visty na 7 ultimate, ťahá Pc konečne to čo by mal?
...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
-
odyseenko - CS 1.6 Admin
Len malá otázočka
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Len malá otázočka
Neviem ti na to odpovedat zo 100% istotou ale uz som niekde tento fakt videl resp. cital tak isto ze lepsie ficia hry na tom lebo je to lepsie optimalizovane a systematicky jednoduchsie tak isto ako win 8 ked som cital diskusiu ci je na hry lepsi win 7 alebi win 8 podalsie moze mat toto za nasledok prazdny disk to znamena ze nemas tam ci uz ziadne pozostatky alebo zbytocnosti zatazujuce system a vykon
S pozdravom
Stratenyy
Stratenyy
-
Stratenyy - Profesionál
Re: Len malá otázočka
Destiiny píše:Zdravím, len mám takú, možno bezvýznamnú otázku... JE pravda, že 64 bitové OS sú lepšie k hraniu hier? A je možné, že mi po reinstalle win, rozumej upgrade z visty na 7 ultimate, ťahá Pc konečne to čo by mal?
Vyhody 64 bit systemu
-bez PAE muzes mit vice nez 4GB adresovy prostor, co je bezne kolem 3GB RAM pro uzivatele. Je tady PAE, ale to nekdy nefunguje s drivery a pri vetsim mnozstvi pameti radim 64 bit.
-"takrka nekonecny" adresovy prostor = tezsi vyuzit diru. Na 64 bit system jsou jenom narocnejsi utoky.
-bezi ti 64 bit aplikace
Vyhody 64 bit aplikaci:
-jedna aplikace muze vyuzit vice nez 4GB pameti.
-pri operacich s vetsimi cisly to jde pocitat rychleji
Nevyhody 64 bit aplikaci:
-kdyz je aplikace nebo jeji cast 32 bit, tak 64 bit system znamena, ze mas v RAM jednou tolik dll. Jednou 32bit a podruhe 64bit. Tedy potrebuje vice pameti.
-vsechny odkazy v pameti jsou delsi, tedy je o neco malo vetsi spotreba pameti
Tedy se zeptej sam sebe, jestli hram chybi RAM i kdyz ji mas dost, nebo delaji mnoho propoctu (vetsinou ne). A jestli maji tve hry 64 bit verzi (takdy vetsinou ne).
-
hiruki - Pokročilý
• Stránka 1 z 1