• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[Neaktivní] Len tak sa mi VYPNE !
Ahoj. Hrávam CS:GO pomerne často a stále sa mi vypína. Len tak sa vypne a vypíše mi to že program csgo.exe zlihal alebo také niečo. Plus sa mi bugujú skiny. A to tak že som si pozeral hráča normálne počas hry ako hrá a mal v ruhe P250 SUPERNOVA. Prepnem si na dalšieho a on má AK 47 zo skinom SUPERNOVA ! A idem hrať zoberiem Scoutku a má nejaký úplne neexistujúci skin. (TOTÁLKA ) Skúšal som cez steam vymazať CS:GO a zasa nainstall. ale stále to robí. Nejaké rady ? 

-
fafilacko2 - Amatér
[Neaktivní] Len tak sa mi VYPNE !
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Len tak sa mi VYPNE !
Ahoj. Ešte trochu presnejšie. Program csgo.exe PRESTAL PRACOVAŤ... A keď som klikol na nejaké podrobnosti či čo tak hneď prvé neviem už čo to bolo ale asi hl. problém je v "APPCRASH" Dik.
-
fafilacko2 - Amatér
Mozes mat poskodeny nejaky subor. podalsie mne na starom pocitaci tiez velmi padalo GOcko skus napisat svoje komponenty a ak mas cas najlepsie bude ked sa dostavis na nas TS 

S pozdravom
Stratenyy
Stratenyy
-
Stratenyy - Profesionál
Prosím nejakú inú radu plís. Do takýchto vecí moc niesom 

-
fafilacko2 - Amatér
Snad víš jakou máš sestavu počítače ne?
Např. 8GB RAM
GeForce GTX 750 Ti.....
Snad už víš..
e. Pak zkus ověřit integritu mezi paměti, může to opravdu dělat nějaký soubor, který není v pořádku. Viz.- topic-t76872.html
Např. 8GB RAM
GeForce GTX 750 Ti.....
Snad už víš..
e. Pak zkus ověřit integritu mezi paměti, může to opravdu dělat nějaký soubor, který není v pořádku. Viz.- topic-t76872.html
STEAM: Sigmousek
CS:GO ADMIN - PUBLIC, DUST 2 ONLY
CS:GO SUPPORT
-
Sigmousek - Drbna
Soubor to nebude... To by vyhazovalo detected VAC
Zkus donutit go, aby využívalo co nejvíce výkonu z PC..
A ty skiny... lagne se ti net a on přehodí a už je to buglé.... Tomuto se nedá bránit. Prostě jsou to bugy hry.
Zkus donutit go, aby využívalo co nejvíce výkonu z PC..
A ty skiny... lagne se ti net a on přehodí a už je to buglé.... Tomuto se nedá bránit. Prostě jsou to bugy hry.
-
Rainox - Spamer
Ahoj, integrita nič. Sory ale fakt to netuším akú mám ramku atď. 

-
fafilacko2 - Amatér
Aida64 je program na zistenie tvojich komponentov a všetkych info o nich do buducna.
S pozdravom
Stratenyy
Stratenyy
-
Stratenyy - Profesionál
Čau, ono sa mi to tiež celkom nedavno stalo aj kamaratovi pretože chyba neni v tvojom PC ale v hre skus ju viac krat odinstalovat alebo overit integritu mezipameti hry sice som čital že si to už robil a nepomohlo skus viac krat. Alebo možeš skusit odinstalovat tak že nedaš len na steamu odinstalovat ale D:/steam/SteamApps/common a tam skusit zmazat cele gočko a ak ti to nepomože tak možeš ešte skusit toto pojdeš do zložky kde máš nainstalovanu hru V složke ''csgo'' otvor textový dokument ''video.txt'' tam si najdi''"setting.mat_queue_mode" "-1"'' a skus miesto -1 dat "0" a ak ti ani to nepomože tak si skus dat grafiku na low počul som o nejakom bugu ktory ti tak buguje hru ale neviem no skus spravit to čo som ti napisal a daj potom vediet. 

[EVIP]-JailBreak #6
[VIP]-Furien #1
[EVIP]-Call of Duty#2
[VIP]-Web
[VIP]-Sniper War #3
Ex All CoD Admin
Ex CsGo Support

[VIP]-Furien #1
[EVIP]-Call of Duty#2
[VIP]-Web
[VIP]-Sniper War #3
Ex All CoD Admin
Ex CsGo Support

-
StaryhoracIoo - Kazatelův učeň
StaryhoracIoo píše:Čau, ono sa mi to tiež celkom nedavno stalo aj kamaratovi pretože chyba neni v tvojom PC ale v hre skus ju viac krat odinstalovat alebo overit integritu mezipameti hry sice som čital že si to už robil a nepomohlo skus viac krat. Alebo možeš skusit odinstalovat tak že nedaš len na steamu odinstalovat ale D:/steam/SteamApps/common a tam skusit zmazat cele gočko a ak ti to nepomože tak možeš ešte skusit toto pojdeš do zložky kde máš nainstalovanu hru V složke ''csgo'' otvor textový dokument ''video.txt'' tam si najdi''"setting.mat_queue_mode" "-1"'' a skus miesto -1 dat "0" a ak ti ani to nepomože tak si skus dat grafiku na low počul som o nejakom bugu ktory ti tak buguje hru ale neviem no skus spravit to čo som ti napisal a daj potom vediet.
NIKDY!
NIKDY NEPOMUZE NA TOTO REINSTALL..... To se ti tak akorát obnoví nastavení a stejně configy zůstanou..

topic-t69309.html
Zkus řešení 1, to co ti poslal je na bug textur.
-
Rainox - Spamer
Re: [V řešení] Len tak sa mi VYPNE !
Ahoj, over integritu medzi pamäti hry a povoľ hru v brane firewall 

VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
-
1olsavitto - Spamer
Skúšal som integritu aspoň 5 krát. Nič... Čo sa týka tej brány. Klikol som na niečo aby som bol akože správca a odškrtal som to... Lenže jedno políčko nešlo. Skúsil som to vypnúť a zasa otvoriť ale potom sa CS:GO Duplikovalo a na jednom nebolo odškrtnuté to a na druhom to... Skúsil som to opäť a bolo všetko odškrtnuté.
-
fafilacko2 - Amatér
Tak si to nájdi, ja mam XPčko takže neviem jak to budeš mať na Win7 ale nejak tak podobne. A odškrtni si Steam aj CS:GO
VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
-
1olsavitto - Spamer
Zkus si jít zahrát a až ti to znova spadne a ukáže ti to chybu, dej něco jako Více o chybě nebo podrobnost chyby či něco také, od tam tuď vše zkopíruj a pošli to jsem.. 

STEAM: Sigmousek
-
Sigmousek - Drbna
• Stránka 1 z 2 • 1, 2