• Stránka 1 z 1
Lenny
Ahojte,
dneska okolo 23:00 si opät na mne masiroval lenny ego, lenny a.k.a mag a.k.a carovna pentelka.
Nazval nas prvych 4 v rebricku opakovane "UBOZACI" a ked som sa ho opytal, ci je spolumajitel gamesites, mi odpovedal ze nie a ja som mu odvetil ze ide na forum za urazku hracov.
Viem ze si lenny urcite konverzaciu ulozil, vytlacil a polozil pod vankus, takze co keby ju sem lenny dal sám ?
Okrem toho ocakavam prudko-fakticke vysvetlenie preco som zase na vine ja
P.S: Lenny, Mag, carovna pentelka zacni pisat !
Posielam pusinku cmuk cmuk :*
Meno oznamovat nemusim, lenny si ma dal vytetovat
dneska okolo 23:00 si opät na mne masiroval lenny ego, lenny a.k.a mag a.k.a carovna pentelka.
Nazval nas prvych 4 v rebricku opakovane "UBOZACI" a ked som sa ho opytal, ci je spolumajitel gamesites, mi odpovedal ze nie a ja som mu odvetil ze ide na forum za urazku hracov.
Viem ze si lenny urcite konverzaciu ulozil, vytlacil a polozil pod vankus, takze co keby ju sem lenny dal sám ?
Okrem toho ocakavam prudko-fakticke vysvetlenie preco som zase na vine ja

P.S: Lenny, Mag, carovna pentelka zacni pisat !
Posielam pusinku cmuk cmuk :*
Meno oznamovat nemusim, lenny si ma dal vytetovat

- Endoo
- Amatér
Re: Lenny
Ide o sťažnosť na admina, dôkazy máš mať ty, ak žiadne nemáš bude táto stažnosť považovaná za nezmyselnú.
Takže buď dodáš dôkazy ty alebo si zbytočne napísal tento topic.
Poprosím ťa o dodanie dôkazom.
Spozdravom Hopee °;)
Takže buď dodáš dôkazy ty alebo si zbytočne napísal tento topic.
Poprosím ťa o dodanie dôkazom.
Spozdravom Hopee °;)
CS Admin:
All GunGame's
All Warcraft's
All Jump's
All Zm's

All GunGame's
All Warcraft's
All Jump's
All Zm's

-
Hop3 - Amatér
serus hopee,
po lennyho kicku sa mi vymazala konzola
Ak mas nejaky napad, kde by som MOZNO nasiel este tu konverzaciu, tak si ju rad vypocujem.
Inac to mozes rovno zavriet, verim tomu, ze moj oblubeny admin lenny sa este niekedy nahnevka, ze dostaval same killy a zopakujeme si tuto konverzaciu
)
P.S: Lenny uz musel ist spat ?
P.S2 : na Warcraft3-serveroch su super admini, ako manse hopee atd. Ale asi mam stastie kedze ani cokohodotoho ani lenny ma v laske nemaju. Clovek by si pomyslel, ze sa obcas nahnevkaju, ze nie su prvi v rebricku !
po lennyho kicku sa mi vymazala konzola

Ak mas nejaky napad, kde by som MOZNO nasiel este tu konverzaciu, tak si ju rad vypocujem.
Inac to mozes rovno zavriet, verim tomu, ze moj oblubeny admin lenny sa este niekedy nahnevka, ze dostaval same killy a zopakujeme si tuto konverzaciu

P.S: Lenny uz musel ist spat ?

P.S2 : na Warcraft3-serveroch su super admini, ako manse hopee atd. Ale asi mam stastie kedze ani cokohodotoho ani lenny ma v laske nemaju. Clovek by si pomyslel, ze sa obcas nahnevkaju, ze nie su prvi v rebricku !
- Endoo
- Amatér
za 1. nemysli si že ten hopee na servery je taký dobrý aky si myslíš
za 2. neprovokuj lebo to dopadne veľmi zle ak to chceš a maš potrebu byť hlupučky...
za 3. existuje taká vec na forku ktorá sa volá hlstats tam si vies pozrieť čo ste si písali medzi sebou
za 4. vyhni sa zbytočným provokatívnym spamom ala "P.S: Lenny uz musel ist spat ?
"
to je odo mna všetko..... dalšia správa bude buď dôkaz alebo nič lebo to vymažem
za 2. neprovokuj lebo to dopadne veľmi zle ak to chceš a maš potrebu byť hlupučky...
za 3. existuje taká vec na forku ktorá sa volá hlstats tam si vies pozrieť čo ste si písali medzi sebou
za 4. vyhni sa zbytočným provokatívnym spamom ala "P.S: Lenny uz musel ist spat ?

to je odo mna všetko..... dalšia správa bude buď dôkaz alebo nič lebo to vymažem
CS Admin:
All GunGame's
All Warcraft's
All Jump's
All Zm's

All GunGame's
All Warcraft's
All Jump's
All Zm's

-
Hop3 - Amatér
Ty jsi opravdu hrozný póvl. Ne každý admin se brání přímé konfrontaci. Bylo skóre 3:13, od CT jsem byl jediný, kdo měl kladné skóre, od T byli první čtyři s vysokým rozdíl. Čtvrtý měl rozdál 21:10, a to byl ten nejhorší. Navíc min. tři z T měli stále AWP(kdo nezná mód, nepochopí!). Ani jednoho z nich nenapadlo se přehodit. Já hráče kvůli skóre nikdy nepřehazuji, protože každý hráč by měl mít dost rozumu na to, aby se sám přehodil. Takže pro mě jste ubožáci. Kdo nesouhlasí, tak ať se nad tím zamyslí.
Hochu, představ si, že každý i když nechce musí jít spát. Dopředu ti píši, jakmile mě uvidíš na serveru, raději se rovnou odpoj sám.
Hochu, představ si, že každý i když nechce musí jít spát. Dopředu ti píši, jakmile mě uvidíš na serveru, raději se rovnou odpoj sám.
-
lenny - Zkušený
• Stránka 1 z 1